Emre Ozansoy
Moderatör
Hazal'a niye kalitesiz diyeyim, bundan önceki yani sözde sanatçı.Hazal kalitesizdi dersen seni keserim.![]()
Hazal'a niye kalitesiz diyeyim, bundan önceki yani sözde sanatçı.Hazal kalitesizdi dersen seni keserim.![]()
Not alıyorum her hafta. Daha diğerleri de var. Hepinizi ikinci hafta tek tek tek kontrol edip rencide edeceğim.Çattık mı be sana, bu ne kin hele özellikle sadece beşimize.
------
Hazal kalitesizdi dersen seni keserim.![]()
O kim?Hazal'a niye kalitesiz diyeyim, bundan önceki yani sözde sanatçı.![]()
Seda Sayan.Not alıyorum her hafta. Daha diğerleri de var. Hepinizi ikinci hafta tek tek tek kontrol edip rencide edeceğim.
------
O kim?![]()
Günay Karacaoğlu mu, kınıyorum seni...Hazal'a niye kalitesiz diyeyim, bundan önceki yani sözde sanatçı.![]()
İstifa ediyorum be.Not alıyorum her hafta. Daha diğerleri de var. Hepinizi ikinci hafta tek tek tek kontrol edip rencide edeceğim.
------
O kim?![]()
Seda Sayan be.Günay Karacaoğlu mu, kınıyorum seni...
Bi' an Sertab diyeceksin sandım.Seda Sayan.![]()
Hani rakipsizdin, noldu daha 2. haftadan havlu attın.Günay Karacaoğlu mu, kınıyorum seni...
İstifa ediyorum be.![]()
O da sözde sanatçı.
Mesajları okumaya üşendim, nolmuş?O da sözde sanatçı.Değişen bir şey yok.
Bu konu açıldıktan sonra yapmıştı.
![]()
Sabahın Sultanı Seda Sayan - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Program
Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın tanıtım fragmanı yayınlandı! Son olarak 'Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenen Seda Sayan'ın, adı 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' olarak belirlenen Global Medya imzalı yeni programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan, yakında Star...fav10.net
Sensin sözde sanatçı, Kadırgalı'ma dil uzatma.Seda Sayan be.![]()
Bende hiç Sertab yapmadım diye düşünüyordum.
Bilmiyorum, bir an da saçma bir avatar ile karşılaştım.Mesajları okumaya üşendim, nolmuş?![]()
Ben kimsenin ayakları altında ezilemem canım, iddiam bana kalsın.Bi' an Sertab diyeceksin sandım.
Harbi Seda Sayan ne alaka?@slhttnmtl
------
Hani rakipsizdin, noldu daha 2. haftadan havlu attın.![]()
Noktayı siliyorum ve -mayacağım ekliyorum.![]()
Belli ki @Araf sende onun gibi erken elen istiyor, çaktım ben şimdi köfteyi.Sanatsal bir etkinlik, oy kullanmalısın. İnsan en sevdiği gruba destek çıkar.![]()
İçiniz geçmiş sizin anlattım bile.Bilmiyorum, bir an da saçma bir avatar ile karşılaştım.Bende mesajları okumaya üşendim, belki bize @slhttnmtl anlatır olayı.
![]()
Bilmiyorum, bir an da saçma bir avatar ile karşılaştım.Bende mesajları okumaya üşendim, belki bize @slhttnmtl anlatır olayı.
![]()
Sertab'dan Seda'ya hiç olmamış. 10 kat kalite kaybetmiştin zaten. İlk kez @Emre Ozansoy'a katılacağım.İçiniz geçmiş sizin anlattım bile.![]()
O Sertab taaa aylar önce 5 dakikalıktı.Sertab'dan Seda'ya hiç olmamış. 10 kat kalite kaybetmiştin zaten. İlk kez @Emre Ozansoy'a katılacağım.![]()
Seda hakkında katılıyorum dedim. Seda artık şarkıcı değil, kadın programı sunucusu zaten.O Sertab taaa aylar önce 5 dakikalıktı.Al işte bu da Sertab Sertab dedi, sonra kalitesiz, sözde sanatçı diyen Emre'ye katılıyorum.
![]()
Orasını burasını anlamam işte her şeyiyle hak veriyorsun.Seda hakkında katılıyorum dedim. Seda artık şarkıcı değil, kadın programı sunucusu zaten.![]()
@Ahmed birazdan yollayacak, @mrt-06'nınki de hemen hemen belli. Bir Selocan kaldı.
Acun niye utansın, her sene kanaldan kanala koşuyor kendisi.Orasını burasını anlamam işte her şeyiyle hak veriyorsun.Seda Sayan aşırı kaliteli bir sanatçı olmakla birlikte ayrıca bir halk kadını olduğu için halkla yakınlaşması gerektiğinden program yapıyor.
Acun utansın, bir de yerine Ebru Gündeş'i getirdi...