Bu aralar o şarkıya fena takığım sen kullanana kadar sıkılmazsam büyük ihtimal tam puanımı alırsınEvet kullanacam. Ama daha var ona.
Bu aralar o şarkıya fena takığım sen kullanana kadar sıkılmazsam büyük ihtimal tam puanımı alırsınEvet kullanacam. Ama daha var ona.
Ne yani ben dün gece sarhoş gibi miydim?“içip sabaha kadar bayılmak istiyorum”? Mesajlarından bunu anladım.
Sen devam ettir pişman olmazsınBu durum çarşambaya kadar değerlendirelecek, ondan sonra temelli olabilir. Her şey sana bağlı yani. @serhatt
------
MS'nin amacı bu. Her hafta daha da zorlaşacak. Hala ilk haftalardayız. Finallerde ikili elemeler olacak üstelik.
Çarşamba akşamı göreceğiz bakalım. Yine gidip başka biriyle halt yiyebilirsin, belli olmaz bu işler.Sen devam ettir pişman olmazsın
Benim ne yapacağım belli olmaz tabiÇarşamba akşamı göreceğiz bakalım. Yine gidip başka biriyle halt yiyebilirsin, belli olmaz bu işler.
Ne diyecek zorla iş yapmadım diye bana mı kızacak. Sadece konu açma, şarkı toplama falan olsa seve seve yaparım ama sonuç toplama, oy açıklama gibi işler benlik değil.
Ben buradayım da seni bulmak zor. Nasılsa bir daha gidersin diye hoş geldin yazmamıştım ama buradan diyeyim bari hoş geldin.Oooo Çınar bey nerelerdesiniz siz
Ahahahah her seferinde aynı şeyi diyorsun hoşbuldum diyeyim bari ben deNe diyecek zorla iş yapmadım diye bana mı kızacak. Sadece konu açma, şarkı toplama falan olsa seve seve yaparım ama sonuç toplama, oy açıklama gibi işler benlik değil.
Ben buradayım da seni bulmak zor. Nasılsa bir daha gidersin diye hoş geldin yazmamıştım ama buradan diyeyim bari hoş geldin.
Bu durum çarşambaya kadar değerlendirelecek, ondan sonra temelli olabilir. Her şey sana bağlı yani. @serhatt
------
MS'nin amacı bu. Her hafta daha da zorlaşacak. Hala ilk haftalardayız. Finallerde ikili elemeler olacak üstelik.
Yok o zaman oylamanın bir tadı çıkmaz ki.Zorlayacak o zaman bu yarışma iyice. Anonim oy verebiliyor muyuz
Yine en iyi şarkılarından birini erken harcarsın sen.Süresi gelene kadar hızlı atsak nolur atmasak nolur.
Beni pişman edeceksin gibi geliyor.Benim ne yapacağım belli olmaz tabi
Ecünnü grubu sever bunu.1:23-2:29
Bu hafta forumda açılmış olan klip konusunda güzel yorumlar olan Sam Smith düetiyle karşınızdayız.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ecünnü grubu sever bunu.
İlla screenshot mu atalım? @Çiğdem bana bu fikri verdi, zamanında burada kalmak için Atacan'ı bile karşısına almışken bunu yapması hoş değil dedi. Haklı kesinlikle.Ne diyecek zorla iş yapmadım diye bana mı kızacak. Sadece konu açma, şarkı toplama falan olsa seve seve yaparım ama sonuç toplama, oy açıklama gibi işler benlik değil.
Ben buradayım da seni bulmak zor. Nasılsa bir daha gidersin diye hoş geldin yazmamıştım ama buradan diyeyim bari hoş geldin.
@serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @Çiğdem Parlak yok ama programlarına örnek bir şarkıcının şarkısına hayır demezler diye düşünüyorum.Onlar kim?
Evet. eTV'de kalmak için Atacan'ı bile es geçmiş. Eğer bunu bile yapamıyorsa bizde başka kanala geçeriz dedi.Anlamadım bana mı dedi ben ve Atacan ne alaka. 😱
Sadece bu haftayı baz almaYok o zaman oylamanın bir tadı çıkmaz ki.
------
Yine en iyi şarkılarından birini erken harcarsın sen.
------
Beni pişman edeceksin gibi geliyor.
Yarışma zaten 15 hafta sürecek, 2. haftaya gelmişiz. Niye almayayım?Sadece bu haftayı baz alma
@kerem e en çok parayı benim adım kazandırıyor hiç kovar mı.Ne zaman naz yaptığımı gördün
------
Seni kovsun
------
Size birbirinizle mutluluklar diliyorum
Çiğdem sürekli benim kendisine ilk teklif götüren kanal olduğumdan ve teklifi kabul ederken Atacan'ın kanalından haberi bile olmadığını söylemişti şimdi niye başka şekilde yansıtmış anlamadım. Ben kafasına silah dayayıp zorla benim kanala gel falan demedim sadece konuştum ve o da kabul etti. O yüzden olayı hem farklı şekilde yansıtması hem de alenen tehdit etmesini yakıştıramadım. Ben yarışmaya katılırken sunuculuk gibi bir niyetim yoktu o kadar şeyle uğraşmak istemiyorum diye mi suçlu oldum? Kararımı tekrar gözden geçireceğim ama hoş olmadı bilinsin.İlla screenshot mu atalım? @Çiğdem bana bu fikri verdi, zamanında burada kalmak için Atacan'ı bile karşısına almışken bunu yapması hoş değil dedi. Haklı kesinlikle.
------
@serhatt @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @Çiğdem Parlak yok ama programlarına örnek bir şarkıcının şarkısına hayır demezler diye düşünüyorum.
------
Evet. eTV'de kalmak için Atacan'ı bile es geçmiş. Eğer bunu bile yapamıyorsa bizde başka kanala geçeriz dedi.
Bir daha beni mumla arasan bulamazsın nankör Alaman bozuntusu...
Olsun çok iyi bir şarkıydı ama bana göre Hadise'nin birçok daha iyi şarkısı var. Neyse bunu atarım olmazsa gelen erken harcanma yorumları olursa (bence olmaz) yedekte bir şarkı tutar onu sürerim.Yok o zaman oylamanın bir tadı çıkmaz ki.
------
Yine en iyi şarkılarından birini erken harcarsın sen.
------
Beni pişman edeceksin gibi geliyor.