Damien Duff
Süper Favori Üye
Güzel şarkı, severim. Başarılar gelecek hafta.Bu hafta Model’in en eğlenceli şarkılarından biri olan Dağılmak İstiyorum ile karşınızdayız. Gruba Ozan Doğulu’nun eşlik ettiği parça, 2012’nin radyolarda en çok çalınanlarından olmuştu. İyi dinlemeler...
Recap: 1.23 ~ 2.32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
O zaman çarşamba 21:00'de burada olmanı istiyorum.Herkese aynı puanı vermek pek tarzım değil sıralama yapmak daha iyi o yüzden eskisi gibi oylamak istiyorum ama bir yandan da özel jüri olmak istiyorum yani sadece “eskici özel jüri” diye yazsan yeter bana başka bir ayrıcalık istemiyorum
Fena değilBu hafta Model’in en eğlenceli şarkılarından biri olan Dağılmak İstiyorum ile karşınızdayız. Gruba Ozan Doğulu’nun eşlik ettiği parça, 2012’nin radyolarda en çok çalınanlarından olmuştu. İyi dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ben tavrımı ta en baştan koymuştum jüri olur oy verir gerisine de karışmam dedim. Buradan daha özgür bir kanal bulamazsın. Bak @eskici gönüllüymüş o alabilir 3. haftayı.Çok ciddiyim, üzgünüm. Ya öyle, ya böyle.
------
O nasıl oluyor? MAdem özel jüri olarak anacağız niye herkes gibi oylayasın?
------
Ben aşı olmayı istemiyorum Ali'cim, zorla değil ya.
Kesin bir şey söyleyememO zaman çarşamba 21:00'de burada olmanı istiyorum.
2012’de en az bir kez dinlemişsindir.Fena değil
Oooo Çınar bey nerelerdesiniz sizBen tavrımı ta en baştan koymuştum jüri olur oy verir gerisine de karışmam dedim. Buradan daha özgür bir kanal bulamazsın. Bak @eskici gönüllüymüş o alabilir 3. haftayı.
Ben tavrımı ta en baştan koymuştum jüri olur oy verir gerisine de karışmam dedim. Buradan daha özgür bir kanal bulamazsın. Bak @eskici gönüllüymüş o alabilir 3. haftayı.
@eskici sunucu olabilirim mi demiş? Uydurma Allah aşkına.Kesin bir şey söyleyemem
Sen bakana kadar herkes şarkısını paylaştı, çömezlik akıyor senden.Yalan da söylemedim ki orda. Neyse kesin sonuç için bir daha deneyeceğim zaten.
------
O zamanlar için hit olması lazımdı da bakmak lazım yine.
Yine gözümüz yükseklerde şarkısını kullanacak mısınPinhani'nin sevilen şarkılarından 'Beni Sen İnandır' bu hafta sizlerle.
Daha fazla dinlemişimdir2012’de en az bir kez dinlemişsindir.
Dün benim modum bu değildi ama yanlışın var.Bu hafta Model’in en eğlenceli şarkılarından biri olan Dağılmak İstiyorum ile karşınızdayız. Gruba Ozan Doğulu’nun eşlik ettiği parça, 2012’nin radyolarda en çok çalınanlarından olmuştu. İyi dinlemeler...
“içip sabaha kadar bayılmak istiyorum”? Mesajlarından bunu anladım.Dün benim modum bu değildi ama yanlışın var.
Evet kullanacam. Ama daha var ona.Yine gözümüz yükseklerde şarkısını kullanacak mısın
Biraz erken olmadı mı?Pinhani'nin sevilen şarkılarından 'Beni Sen İnandır' bu hafta sizlerle.
İki isteğimi de yapmışsın sen adamsın
Bu durum çarşambaya kadar değerlendirelecek, ondan sonra temelli olabilir. Her şey sana bağlı yani. @serhattİki isteğimi de yapmışsın sen adamsın
MS'nin amacı bu. Her hafta daha da zorlaşacak. Hala ilk haftalardayız. Finallerde ikili elemeler olacak üstelik.Bu hafta ki şarkılar daha iyi. Zor bir hafta olacak benim için.