eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

@kerem bak, ne de güzeller dimi. :bhr:

5c8d23b645d2a08af422cad2

keriman_7764.jpg
Paramparça döneminde 2-3'tü zaten, şimdi 10'un üstüne çıkmış. Ben kanal sahibi @Aserat'la konuşacağım zaten olmuyor böyle TL ile değirmen döndürmek. :A
------

Anladım canım. Haftaya iyi gel telafi ederiz falan derim.:F Kac hafta sürüyordu.
15 hafta her hafta 1 kişiyi şutlayacağız o yüzden herkes daha az trip yiyecek. :A
------

Tabii öyle bende düşüncemi belirttim ben izlediğim dizinin oyuncusununda dinlediğim de şarkıcıda da özel hayata hiç bakmadığım öyle düşünüyorum ben öyle diyerek düşüncemi ifade ettim tabii ki kişinin kendisine bağlı birşey ben bakmıyorum özel hayata ben düşüncemi ifade bence öyle olmamalı diyorum ben kişinin kendisine kalmış
@denizz19 şarkıcısını değiştirdi zaten, @Araf bunda en büyük etkiyi yarattı diyebiliriz. :A

Paramparça döneminde 2-3'tü zaten, şimdi 10'un üstüne çıkmış. Ben kanal sahibi @Aserat'la konuşacağım zaten olmuyor böyle TL ile değirmen döndürmek. :A
------

15 hafta her hafta 1 kişiyi şutlayacağız o yüzden herkes daha az trip yiyecek. :A
Düşün işte bak o kadar kısa sürede nasıl fırlamış. :A Hem parayı oyro'yla al işte hem de ben veriyim, Kerimanyak zengin olamadı sen olursun. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
------

------

@denizz19 şarkıcısını değiştirdi zaten, @Araf bunda en büyük etkiyi yarattı diyebiliriz. :A

:ASadece Araf ın demesiyle değil diğerleride öyle yapar diye düşündüğü için vazgeçti deniz

Son düzenleme:
Bu arada yeni jüri üyelerimiz olan @Cervantes @BARON男爵 @Alos @Doğan @Gerekli24 @EmreCan'a şarkıcıları nasıl bulduklarını soralım. Tekrardan hoşgeldiniz arkadaşlar. :Z

@seyfullXh sana özelden mesaj atma yetkim yok ama eğer istersen sende jüri üyesi olabilirsin. :D
------

Düşün işte bak o kadar kısa sürede nasıl fırlamış. :A Hem parayı oyro'yla al işte hem de ben veriyim, Kerimanyak zengin olamadı sen olursun. :A
Dolara bile razıyım ama kanal sahibi @Aserat çok cimri, zaten ayakta duran tek programı olmamıza rağmen hala göz burun kıvırıyor. Eğer bana yardımcı olursan parayı bölüşeceğiz. :A

:ASadece Araf ın demesiyle diğerleride öyle yapar diye düşündüğü için vazgeçti deniz
Başka kimse fikrini belirtmedi ama hatta pozitif geri dönüşler de geldi ama @Araf'ın fikri onun için büyük önem taşıyor demek ki. :A

Bu arada yeni jüri üyelerimiz olan @Cervantes @BARON男爵 @Alos @Doğan @Gerekli24 @EmreCan'a şarkıcıları nasıl bulduklarını soralım. Tekrardan hoşgeldiniz arkadaşlar. :Z

@seyfullXh sana özelden mesaj atma yetkim yok ama eğer istersen sende jüri üyesi olabilirsin. :D
------

Dolara bile razıyım ama kanal sahibi @Aserat çok cimri, zaten ayakta duran tek programı olmamıza rağmen hala göz burun kıvırıyor. Eğer bana yardımcı olursan parayı bölüşeceğiz. :A

Başka kimse fikrini belirtmedi ama hatta pozitif geri dönüşler de geldi ama @Araf'ın fikri onun için büyük önem taşıyor demek ki. :A

:AFikir belirtilmesine gerek yok ki önceki yarışmadan biliyor öyle olduğunu

• Güldürdün

------

TL'den şöyle güzel bir zam iste sonra da git oyro yap. :A Reyting konusundaysa o iş bende, açtınız zaten kaos modumu. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Angelica
------

------

@denizz19: "Hayattaki tek başarısı. :A"
:ASadece Araf ın demesiyle diğerleride öyle yapar diye düşündüğü için vazgeçti deniz
Herkesin benim gibi düşüneceğini sanmıyorum, herkes benim gibi müzikle özel hayatı ayırt etmez. :D

• Güldürdün
Reactions: kerem and Angelica
@denizz19: "Hayattaki tek başarısı. :A"

Herkesin benim gibi düşüneceğini sanmıyorum, herkes benim gibi müzikle özel hayatı ayırt etmez. :D
Daha önce yarışırken sen yoktun o zaman bilmediğine göre :Akelime eksikliği yapmışım ordan pardon sadece Arafın demesiyle değil diyecektim düzelttim

• Güldürdün
Reactions: Araf

------

Valla ben yarısını çok seviyorum :A puanlamakta zorluk çekicem :A

• Güldürdün
Neden yetkin yok ki herkese mesaj atabilirsin.
Juri üyesi mi bu aralar pek girmiyorum foruma o yüzden teşekkürler 😁
Ayarlarınla ilgili sanırım, sana özel mesaj atılmıyor. Ayarlarını düzenle bi' istersen. :D
------

@kerem ortalığı karıştırmış yine ama ben kendi isteğimle vazgeçtim :A İddiamı koruyorum şahane bir kadınla geliyorum :A
:AFikir belirtilmesine gerek yok ki önceki yarışmadan biliyor öyle olduğunu
Beğenenler olmuştu ama, ben pek negativ yorum göremedim ama haklı mı çıkacak haksız mı göreceğiz. :A

Mor ve Ötesi'ni hepsinden çok seviyorsun ama değil mi? :A

Yüksek puanlarını bekliyorum. :Z
Daha yarışma başlamadı mübarek. :A
------

TL'den şöyle güzel bir zam iste sonra da git oyro yap. :A Reyting konusundaysa o iş bende, açtınız zaten kaos modumu. :A
İyi ki almışım, işimi biliyorum ben. :A

Şimdi tek tek mesajları okuyup ne zaman konuştuğumuzu mu bulayım, hiç uğraşamam. :A
En son 1 yıl önce aktifti zaten, bulman pek zor olmayacak. Umut'un bunları demiş olma ihtimali yok. %100 eminim. :A

Son düzenleme:
Ayarlarınla ilgili sanırım, sana özel mesaj atılmıyor. Ayarlarını düzenle bi' istersen. :D
------

Beğenenler olmuştu ama, ben pek negativ yorum göremedim ama haklı mı çıkacak haksız mı göreceğiz. :A

Daha yarışma başlamadı mübarek. :A
------

İyi ki almışım, işimi biliyorum ben. :A

En son 1 yıl önce aktifti zaten, bulman pek zor olmayacak. Umut'un bunları demiş olma ihtimali yok. %100 eminim. :A

Güzel yorumlar geldi ama önceki yarışmada da olduğu için öyle düşündü deniz :A

• Güldürdün
Tamam biz de o süre zarfında konuşuyorduk işte. Dizi yarışmasında finalde kaybedince önceki şampiyonluklarıyla övünmüştü işte, nesine inanmıyorsun :A

Güzel yorumlar geldi ama önceki yarışmada da olduğu için öyle düşündü deniz :A
Görmeyeli @denizz19'in menajeri mi oldun ablacım? :A

Tamam biz de o süre zarfında konuşuyorduk işte. Dizi yarışmasında finalde kaybedince önceki şampiyonluklarıyla övünmüştü işte, nesine inanmıyorsun :A
Benim hakkımda dediklerine inanmıyorum, kendi hakkında da asla kötü konuşmaz haberin olsun. :A