Sen beni alma simdi, görmedin sen beni. Kaciyorum zaten.
Benden kaçmazSen beni alma simdi, görmedin sen beni. Kaciyorum zaten.![]()
Zaten tüm gün düşük alacam deyip durduBugün nedense içimde pek yüksek bir miktar veremeyeceğiz gibi his var..
ben 25 e razıyım40a bile düşük diyen biri 1 TL almaya mahkumdur
------
Yani katılırsın?![]()
İşte her zaman iyi sinerji diye boşa demiyorumBenden kaçmazbiraz dolan tamam kaçma. Görmemezlikten gelirim
------
Zaten tüm gün düşük alacam deyip durdu![]()
Bence böyle diyenden korkacaksın. 500.000i almada kaç alırsan alben 25 e razıyım![]()
Ben birazdan klasik ev işleri yapacağım sonra tüüüüüüüümmmmmmmm gün tembellik. Yemeklerde var. Yarışmaya tam odaklanırım yaniİşte her zaman iyi sinerji diye boşa demiyorum![]()
500 değil ama 25 yada biraz yukarısı yeterBence böyle diyenden korkacaksın. 500.000i almada kaç alırsan al
------
Ben birazdan klasik ev işleri yapacağım sonra tüüüüüüüümmmmmmmm gün tembellik. Yemeklerde var. Yarışmaya tam odaklanırım yaniumarım çat kapı gelen olmaz ama o ihtimal düşük herkes tatilde diye
![]()
Yazık ya öyle demeyelim25 TL mi aaa çok kolay iyi olur@xdragxx
Bak bak iyi sunucu rolü oynuyor. En başta moral bozan sen değilmiydinYazık ya öyle demeyelim![]()
Yok o histi ama Turkuazz'ın kötü almasını istememBak bak iyi sunucu rolü oynuyor. En başta moral bozan sen değilmiydin![]()
Ferhunde'nin exleri arasında en iyisi Leventti kesinlikle, bırakmayacaktı kendisini. Niye ayrılmışlardı hatırlamıyorum ama ayrılmaları karşılığında eski nişanlısından bayağı bir para koparmıştı galiba, eli boş dönmedi en azından.Ahh Levent nasıl karizmatik bir adamdı, hala içimi titretir izlerken.Ferhunde iyi götürdü adamı, ilişkilerini seviyordum ben.
Iyyy Şevket deme bana ancak bu kadar yanlış bir cast seçimi yapabilir bir dizi.
Karanlık geliyor bana Lost.Kaç bölümdür kim bilir?
![]()
Levent kimdi Nihat Altınkaya?Ferhunde'nin exleri arasında en iyisi Leventti kesinlikle, bırakmayacaktı kendisini. Niye ayrılmışlardı hatırlamıyorum ama ayrılmaları karşılığında eski nişanlısından bayağı bir para koparmıştı galiba, eli boş dönmedi en azından.
İkinci Şevket dizi tarihinin en kötü cast seçimlerinden biri kesinlikle. Bir insan bir karaktere bu kadar olmaz yani.
Lost yani karanlık evet ama ağır değil. Gizem, gerilim, maceraya kayıyor türü. Zamanında çok popülerdi, çoğu kişinin izlediği ilk yabancı dizi olmuştur. 118 bölümmüş ama kısa sürede biter.![]()
Aynen Nihat Altınkaya'ydı.Levent kimdi Nihat Altınkaya?
Aklıma ilk o geldi. Ferhunde layığını o yaşlı adamda bulmuştu evi stun alan. İsim konusunda kötüyümgerçi izlemeyeli bay oldu normal.
------
Bu arada ilk kutu açma deneyimin olacak bugünsonra özgürsün
![]()
Başka günde açmak istiyorsan buyur tabikiAynen Nihat Altınkaya'ydı.
Mithat bahsettiğin karakter. Sırf Tekin ailesinden intikam almak için ve onları evden kovabilmek için evlenmişti. Tabii bir de zengin olduğu için. Sonra onu da Şevketle aldatmıştı. O arada gizlice evin tapusunu üzerine falan da almıştı. Bir ara hapislere bile düşmüştü. Sezonu özetledim.Ama en sonunda yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekmişti, kendisini affettirmeye çalışmıştı.
Ferhunde hikayenin kötü kadını değildi zaten, insanlar onu kötülüğe itti.
Bugün mü kutu açacağım sadece![]()
Fark etmez bana.Başka günde açmak istiyorsan buyur tabiki
Diziyi komple özetledin aynen ama en dibinden beri paragöz ve kötüydü. Şu kadını masum gösterme 😡![]()
Baştan sona izledim güncelken. Tekrarlardanda izledim ama genelde ortalardaFark etmez bana.
Paragöz olduğu doğru, yani kötü bir karakterdi aslında ama salt kötü değildi. Yaptıklarının bir sebebi vardı. Sen diziyi tam izlememiştin galiba, kötü bir çocukluk geçirmişti, ailesiz büyümüştü. Bu yüzden hep başını yaslayabilecek bir aile aradı ama ona kötü davranıp hor gördüler hep. Her olayda onu suçladılar. Kendileri sanki çok iyiymiş gibi.![]()
Ben hiç dikkat etmedim başlığa