Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Ama sende mavi varsa seviniyor yarışmacılar.
Yok miktarı siz bilmiyorsunuz. @Turkuazz sormuştu bir kaç soru kısaca özet geçeyim. Herkesi etiket edeyim.
Şimdi kutu değer parası böyle:
1
2
10
25
50
100
200
300
400
500
750
1.000
5.000
10.000
25.000
40.000
50.000
100.000
150.000
200.000
250.000
500.000
500.000
500.000
Ve yarışmacıların sıralamalarıda belli. Sabit aynı numaraya sahipsiniz. Ben en son kura çektim ve her bölüm farklı eşleşme oluyor. Yarıştığınız zaman ve kutu numaraları söylendikçe listeye bakıyorum misal sen 2 numaralı @serhatt diyorsun ve bende sonra listeye bakıyorum 2 numara kaç değer var bakıyorum, sen son kararım dediğin an açıklıyorum.
Hatta geçen hafta @phoebebuffay yarışırken yapılan Kuranın SS'sini atayım:
9 numaralı @Turkuazz 'ın kutusuna 40.000 denk gelmişti. Daha yarışmacı kuradan çıkmadan bu miktarlar belirleniyor. Sonra kurada kim çıkarsa o yarışıyor. Son 2 kutu kalınca kendi kutun değilde kalan kutuyu kendin için alabiliyorsun. Önümüzdeki son 3 bölüm paralar ve kutu eşleşmesi önden çekildi. Yarışmacı kurası ise zamanı gelinince çekiliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 104835

@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @denizz19 @dreamy @Özgür @MasacRE @Sherlock @cookies
Benim konuları iyi okuyup formatı tam çözmem lazım. :A Normalde VMYM'yi biliyorum ama burada işleyiş nasıl şu mesajı iyice okuyayım. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Para tatlı tabiki :A rüyanada girmiştir :A
------

Civciv tehlikede gibi :A yok düşman o da :A
Höp diye tek lokmada yerim valla canım çekti 🐺🐣🍽 :A

Yok yok merak etme o kadar da vahşi değiliz... Hele bi tavuk haline gelsin o zaman bakılır, şimdiden ziyan etmeyelim doymayız... :A

• Güldürdün
Benim konuları iyi okuyup formatı tam çözmem lazım. :A Normalde VMYM'yi biliyorum ama burada işleyiş nasıl şu mesajı iyice okuyayım. :A
Ozaman bunuda oku :A
Hiç mi var mısın Yok musun izlemedin?:A
Misal her bölüm kutunda 1tl en düşük, 500.000 en yüksek miktarda para oluyor. Diyelim sen yarışacaksın ve kutunda 20.000 var. Tek tek diğer numaraları söyleyerek kutuları açtırıyorsun. Arada sana teklif geliyor. Bu miktarı al kutundan vazgeç deniliyor. Kabul edersen o miktarı alıyorsun. Yok devam edeceğim diyorsan kutuları açmaya devam edeceksin. Arada teklifler gelip duracak, ne aldar az miktar değerinde kutu açtırırsan teklifler ona göre büyük rakamlar oluyor. Hep hayır deyip son 2 kutu kaldığında ya kendi kutunu açıp içindeki parayı alacaksın, yada diğer kutu ile değiş tokuş yaparsın :A

Kutu açansan Senin kutunu açtıracak kişiyi belki vazgeçtirip, kutumda çok para olabilir diyebilirsin :A veya kutumu seç, sanki çok az para var da diyebilirsin :A
------

yok rüyamda çıkmadı :A ama yarışmada hangi kutuda 500 bin bulunuyor o çıksaydı iyidi :A
Senin kutunda vardır belki :A
En son @Tolstoyevski açmıştı :A bakalım bu kez sizler nekadar paraya sahipsiniz :A

Misal her bölüm kutunda 1tl en düşük, 500.000 en yüksek miktarda para oluyor. Diyelim sen yarışacaksın ve kutunda 20.000 var. Tek tek diğer numaraları söyleyerek kutuları açtırıyorsun. Arada sana teklif geliyor. Bu miktarı al kutundan vazgeç deniliyor. Kabul edersen o miktarı alıyorsun. Yok devam edeceğim diyorsan kutuları açmaya devam edeceksin. Arada teklifler gelip duracak, ne aldar az miktar değerinde kutu açtırırsan teklifler ona göre büyük rakamlar oluyor. Hep hayır deyip son 2 kutu kaldığında ya kendi kutunu açıp içindeki parayı alacaksın, yada diğer kutu ile değiş tokuş yaparsın :A

Kutu açansan Senin kutunu açtıracak kişiyi belki vazgeçtirip, kutumda çok para olabilir diyebilirsin :A veya kutumu seç, sanki çok az para var da diyebilirsin :A
------

En son @Tolstoyevski açmıştı :A bakalım bu kez sizler nekadar paraya sahipsiniz :A
kutum düşük bence 500 binlerin hepsi yarışmacı kutularında :A

• Güldürdün

------

Ay izledim diyorum ya formatı biliyorum ama forumda belki değişiklik falan yapılmıştır dedim o yüzden. :A

Okuduğum iyi oldu. :Z

• Harika
3.Sezonu Ferhunde-Levent ilişkisi götürüyordu. :A İlk 2 sezonun tadı diğer sezonlarda yok evet ama yine de bozdu denilecek kıvama gelmedi bence, sadece bir süre sonra senaryo döngüye girdi biraz. Bir de Şevket'in değişmesi çok kötü oldu. :A

Evet uzun ama sen kısa sürede bitirirsin, baksana Yaprak Dökümü'nü bile tekrar izlemene ragmen birkaç günde kaç bölüm izlemişsin. :A Lost izleyebilirsin çok sürükleyici. :A
Ahh Levent nasıl karizmatik bir adamdı, hala içimi titretir izlerken. :bhr: Ferhunde iyi götürdü adamı, ilişkilerini seviyordum ben. :A Iyyy Şevket deme bana ancak bu kadar yanlış bir cast seçimi yapabilir bir dizi. :A

Karanlık geliyor bana Lost. :A Kaç bölümdür kim bilir? :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
  • Güldürdün
Reactions: Turkuazz
Yakışıklı Hayvan etkinliği miiii 🙊 O nasıl bir dünyaa Tolssscumm 🤣😜
Şaşırttı beni gece :F Ama karizma hayvanlar var ikna oldum bugünki avatarına ama yakışıklı yok yok o error veriyor düşündükçe :A
------

@Doğan bu akşam forumda ol :Z

Son düzenleme:
13 numaralı kutu senin. Senin kutunda o an ne hissediyorsun yazarsın ve belki şu sayıda çok vardır bence açma vs falan dersin yarışacak kişiye. Burda sohbet edersin yani
Hmm anladım kutu hakkında kaç para var ?Az paramı çok paramı ?Anladım şimdi

• Beğendim
Bugün nedense içimde pek yüksek bir miktar veremeyeceğiz gibi his var..

• Sinir Bozucu