Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Yarışmacı o an aktifse anında başlıyoruz. Hatta erken gelirse erken başlarız. Esnek başlama süremiz :A
Yaklaşık 2 saat sürebiliyor haberin olsun :A kutu açan olarak tüm zaman durmana gere yok tabiki ama yarışacağın gün aktiflik gerekiyor.
En son yarışmacının çok kararsız biri olduğu için 3 saate kadar sürdü :A biraz yarışmacıya bağlı aslında.

Kutuyu ben açmayacağım o zaman. Bu beni üzer.:( Kutumda kaç para var onu bilecekmiyim peki.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Nasıl türleri seviyorsun puanları iyi olan ve kısa sürenleri söyle önerelim :A
Misal git Sadakatsiz orjinaline bak :A
Entrika, dram. :A

Sen bana senin izlediklerinden, popüler olanlardan, sevdiklerinden güzel bir liste yapsan. :bhr: Acele etmene de gerek yok Eylül itibariyle izlemeye başlarım zaten. :A

• Harika
Kutuyu ben açmayacağım o zaman. Bu beni üzer.:( Kutumda kaç para var onu bilecekmiyim peki.
Ama sende mavi varsa seviniyor yarışmacılar.
Yok miktarı siz bilmiyorsunuz. @Turkuazz sormuştu bir kaç soru kısaca özet geçeyim. Herkesi etiket edeyim.
Şimdi kutu değer parası böyle:
1
2
10
25
50
100
200
300
400
500
750
1.000
5.000
10.000
25.000
40.000
50.000
100.000
150.000
200.000
250.000
500.000
500.000
500.000
Ve yarışmacıların sıralamalarıda belli. Sabit aynı numaraya sahipsiniz. Ben en son kura çektim ve her bölüm farklı eşleşme oluyor. Yarıştığınız zaman ve kutu numaraları söylendikçe listeye bakıyorum misal sen 2 numaralı @serhatt diyorsun ve bende sonra listeye bakıyorum 2 numara kaç değer var bakıyorum, sen son kararım dediğin an açıklıyorum.
Hatta geçen hafta @phoebebuffay yarışırken yapılan Kuranın SS'sini atayım:
9 numaralı @Turkuazz 'ın kutusuna 40.000 denk gelmişti. Daha yarışmacı kuradan çıkmadan bu miktarlar belirleniyor. Sonra kurada kim çıkarsa o yarışıyor. Son 2 kutu kalınca kendi kutun değilde kalan kutuyu kendin için alabiliyorsun. Önümüzdeki son 3 bölüm paralar ve kutu eşleşmesi önden çekildi. Yarışmacı kurası ise zamanı gelinince çekiliyor.

IMG_20210706_092731.jpg

@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @denizz19 @dreamy @Özgür @MasacRE @Sherlock @cookies

Ama sende mavi varsa seviniyor yarışmacılar.
Yok miktarı siz bilmiyorsunuz. @Turkuazz sormuştu bir kaç soru kısaca özet geçeyim. Herkesi etiket edeyim.
Şimdi kutu değer parası böyle:
1
2
10
25
50
100
200
300
400
500
750
1.000
5.000
10.000
25.000
40.000
50.000
100.000
150.000
200.000
250.000
500.000
500.000
500.000
Ve yarışmacıların sıralamalarıda belli. Sabit aynı numaraya sahipsiniz. Ben en son kura çektim ve her bölüm farklı eşleşme oluyor. Yarıştığınız zaman ve kutu numaraları söylendikçe listeye bakıyorum misal sen 2 numaralı @serhatt diyorsun ve bende sonra listeye bakıyorum 2 numara kaç değer var bakıyorum, sen son kararım dediğin an açıklıyorum.
Hatta geçen hafta @phoebebuffay yarışırken yapılan Kuranın SS'sini atayım:
9 numaralı @Turkuazz 'ın kutusuna 40.000 denk gelmişti. Daha yarışmacı kuradan çıkmadan bu miktarlar belirleniyor. Sonra kurada kim çıkarsa o yarışıyor. Son 2 kutu kalınca kendi kutun değilde kalan kutuyu kendin için alabiliyorsun. Önümüzdeki son 3 bölüm paralar ve kutu eşleşmesi önden çekildi. Yarışmacı kurası ise zamanı gelinince çekiliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 104835

@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @denizz19 @dreamy @Özgür @MasacRE @Sherlock @cookies

Anladım. Güzel açıklamışsın. Teşekkürler bu akşam burada olacağım:D

• Beğendim
Anladım. Güzel açıklamışsın. Teşekkürler bu akşam burada olacağım:D
Hatta söyle yapayım, madem geleceksin kaç gündür forumda olmayan kişiyi yedeklere alıp sana onun kutu numarasını vereyim.
23 numaraya ekleyeceğim seni istiyorsan?

• Beğendim
Reactions: cehennet
Bende ilk iki sezonu başka severim, 3 idare eder de 4,5 çok kötü hiç sevmiyorum. :A Geldi eve başlasın kaos. :Z

Yabancı diziye başlamak istemiyorum çok uzun sezonlarca devam edenler var. :A Bir Elite izliyorum o kadar. :A Filmlerden devam. :A
3.Sezonu Ferhunde-Levent ilişkisi götürüyordu. :A İlk 2 sezonun tadı diğer sezonlarda yok evet ama yine de bozdu denilecek kıvama gelmedi bence, sadece bir süre sonra senaryo döngüye girdi biraz. Bir de Şevket'in değişmesi çok kötü oldu. :A

Evet uzun ama sen kısa sürede bitirirsin, baksana Yaprak Dökümü'nü bile tekrar izlemene ragmen birkaç günde kaç bölüm izlemişsin. :A Lost izleyebilirsin çok sürükleyici. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Aramıza tekrardan hoş geldin :Z
Bu yaz bol etkinlikler olacak. Bu vesile ile aktifliğinde artar umarım. Yeni isimleri görmek bizi herzaman sevindiriyor.

Umarım öyle olur. İlgimi çeken etkinliğe katılırım. En kötü ihtimalle bir köşesinden tutarım.:D

• Harika
MS'de olacakmısın peki? Sen kaçırmazsın onu normalde :A
Ben bir işe girmeden aktifliğim azalmaz :A sağa sola başvurdum bakalım ne olacak :A çok istekli değilim ama mecburuz. Pandemi etkiledi :A
Başta yok dedim girmediğim için ama belki jüri olurum. :A

Ben full dizi film izliyorum ya buralardan uzaklaşıp. :A

• Güldürdün
Seni ekliyorum ozaman listeye.
Genelde çok aktif olmuyorsun ama kutu açan yarışmacılar listesine bir dahaki bölüme alırız ve o esnalarda aktif olursan güzel olur 😊
Seni yedek kısmına alıyorum. Perşembe günü Kuraya dahil olursun.
------

@Turkuazz heyecandan uyku tutmamış galiba. Erkenden gelmişsin bir ara :A
sorma odaklanmaya çalışıyorum :A

• Güldürdün