Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Bence böyle diyenden korkacaksın. 500.000i almada kaç alırsan al :A
------

Ben birazdan klasik ev işleri yapacağım sonra tüüüüüüüümmmmmmmm gün tembellik. Yemeklerde var. Yarışmaya tam odaklanırım yani :A umarım çat kapı gelen olmaz ama o ihtimal düşük herkes tatilde diye :A
500 değil ama 25 yada biraz yukarısı yeter :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ahh Levent nasıl karizmatik bir adamdı, hala içimi titretir izlerken. :bhr: Ferhunde iyi götürdü adamı, ilişkilerini seviyordum ben. :A Iyyy Şevket deme bana ancak bu kadar yanlış bir cast seçimi yapabilir bir dizi. :A

Karanlık geliyor bana Lost. :A Kaç bölümdür kim bilir? :A
Ferhunde'nin exleri arasında en iyisi Leventti kesinlikle, bırakmayacaktı kendisini. Niye ayrılmışlardı hatırlamıyorum ama ayrılmaları karşılığında eski nişanlısından bayağı bir para koparmıştı galiba, eli boş dönmedi en azından. :A

İkinci Şevket dizi tarihinin en kötü cast seçimlerinden biri kesinlikle. Bir insan bir karaktere bu kadar olmaz yani.

Lost yani karanlık evet ama ağır değil. Gizem, gerilim, maceraya kayıyor türü. Zamanında çok popülerdi, çoğu kişinin izlediği ilk yabancı dizi olmuştur. 118 bölümmüş ama kısa sürede biter. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Ferhunde'nin exleri arasında en iyisi Leventti kesinlikle, bırakmayacaktı kendisini. Niye ayrılmışlardı hatırlamıyorum ama ayrılmaları karşılığında eski nişanlısından bayağı bir para koparmıştı galiba, eli boş dönmedi en azından. :A

İkinci Şevket dizi tarihinin en kötü cast seçimlerinden biri kesinlikle. Bir insan bir karaktere bu kadar olmaz yani.

Lost yani karanlık evet ama ağır değil. Gizem, gerilim, maceraya kayıyor türü. Zamanında çok popülerdi, çoğu kişinin izlediği ilk yabancı dizi olmuştur. 118 bölümmüş ama kısa sürede biter. :A
Levent kimdi Nihat Altınkaya?
Aklıma ilk o geldi. Ferhunde layığını o yaşlı adamda bulmuştu evi satın alan. İsim konusunda kötüyüm :A gerçi izlemeyeli baya oldu normal.
------

Bu arada ilk kutu açma deneyimin olacak bugün :A sonra özgürsün :A

Son düzenleme:
Levent kimdi Nihat Altınkaya?
Aklıma ilk o geldi. Ferhunde layığını o yaşlı adamda bulmuştu evi stun alan. İsim konusunda kötüyüm :A gerçi izlemeyeli bay oldu normal.
------

Bu arada ilk kutu açma deneyimin olacak bugün :A sonra özgürsün :A
Aynen Nihat Altınkaya'ydı. :A

Mithat bahsettiğin karakter. Sırf Tekin ailesinden intikam almak için ve onları evden kovabilmek için evlenmişti. Tabii bir de zengin olduğu için. Sonra onu da Şevketle aldatmıştı. O arada gizlice evin tapusunu üzerine falan da almıştı. Bir ara hapislere bile düşmüştü. Sezonu özetledim. :A Ama en sonunda yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekmişti, kendisini affettirmeye çalışmıştı. :TFerhunde hikayenin kötü karakteri değildi zaten, insanlar onu kötülüğe itti. :A

Bugün mü kutu açacağım sadece :A

• Güldürdün
Aynen Nihat Altınkaya'ydı. :A

Mithat bahsettiğin karakter. Sırf Tekin ailesinden intikam almak için ve onları evden kovabilmek için evlenmişti. Tabii bir de zengin olduğu için. Sonra onu da Şevketle aldatmıştı. O arada gizlice evin tapusunu üzerine falan da almıştı. Bir ara hapislere bile düşmüştü. Sezonu özetledim. :A Ama en sonunda yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekmişti, kendisini affettirmeye çalışmıştı. :TFerhunde hikayenin kötü kadını değildi zaten, insanlar onu kötülüğe itti. :A

Bugün mü kutu açacağım sadece :A
Başka günde açmak istiyorsan buyur tabiki :A
Diziyi komple özetledin aynen ama en dibinden beri paragöz ve kötüydü. Şu kadını masum gösterme 😡 :A

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
Başka günde açmak istiyorsan buyur tabiki :A
Diziyi komple özetledin aynen ama en dibinden beri paragöz ve kötüydü. Şu kadını masum gösterme 😡 :A
Fark etmez bana. :A

Paragöz olduğu doğru, yani kötü bir karakterdi aslında ama salt kötü değildi. Yaptıklarının bir sebebi vardı. Sen diziyi tam izlememiştin galiba, kötü bir çocukluk geçirmişti, ailesiz büyümüştü. Bu yüzden hep başını yaslayabilecek bir aile aradı ama ona kötü davranıp hor gördüler hep. Her olayda onu suçladılar. Kendileri sanki çok iyiymiş gibi. :A

• Güldürdün
Fark etmez bana. :A

Paragöz olduğu doğru, yani kötü bir karakterdi aslında ama salt kötü değildi. Yaptıklarının bir sebebi vardı. Sen diziyi tam izlememiştin galiba, kötü bir çocukluk geçirmişti, ailesiz büyümüştü. Bu yüzden hep başını yaslayabilecek bir aile aradı ama ona kötü davranıp hor gördüler hep. Her olayda onu suçladılar. Kendileri sanki çok iyiymiş gibi. :A
Baştan sona izledim güncelken. Tekrarlardanda izledim ama genelde ortalarda :A senin kadar hakim değilim ama masumda görmem onu. Her kötü çocukluk geçirmiş kişi kötü olacak diye birşey yok :A ilk eşine karşı kuzu sonra herkese karşı kurt oldu :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Ekip toplanmaya başladı. @Turkuazz geldiği an erkende başlayabiliriz. Tabi @xdragxx olmadan da olmaz :A 19'u çok geçirmeseler bari :A

Başlıkta kimin yarışacağı yazıyor :A
Ben hiç dikkat etmedim başlığa :A
Sadece son sayfadaki yazılanları okuyabildim, sen @HeisenBerg e seni dahil ettik deyince ben kurada onun ismi çıktı sandım :F
@Turkuazz başarılar, 500.000 'i almadan ve @Dosi 'yi zarara uğratmadan ayrılma sakın yarışmadan :D