Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

IMG_1630.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
İnternet üzerinden oynuyordum küçükken. Hep katılmak istemişimdir. Alımlar devam ediyorsa katılmak isterim @Dosi :D
Seni ekliyorum ozaman listeye.
Genelde çok aktif olmuyorsun ama kutu açan yarışmacılar listesine bir dahaki bölüme alırız ve o esnalarda aktif olursan güzel olur 😊
Seni yedek kısmına alıyorum. Perşembe günü Kuraya dahil olursun.
------

@Turkuazz heyecandan uyku tutmamış galiba. Erkenden gelmişsin bir ara :A

Son düzenleme:
Seni ekliyorum ozaman listeye.
Genelde çok aktif olmuyorsun ama kutu açan yarışmacılar listesine bir dahaki bölüme alırız ve o esnalarda aktif olursan güzel olur 😊
Seni yedek kısmına alıyorum. Perşembe günü Kuraya dahil olursun.
------

@Turkuazz heyecandan uyku tutmamış galiba. Erkenden gelmişsin bir ara :A

Haklısın ama bundan sonra daha çok aktif olacağımı düşünüyorum. Üniversite sınavı bitti. Daha çok vaktim var. Kutuyu ben mi açacağım?

• Beğendim
Reactions: Dosi
Haklısın ama bundan sonra daha çok aktif olacağımı düşünüyorum. Üniversite sınavı bitti. Daha çok vaktim var. Kutuyu ben mi açacağım?
Ya demek sen de sınava girdin. Umarım istediğin sonuçları alırsın.

Bugün 19 gibi foruma gelmeye çalış ve program nasıl ilerler görürsün. O sırada @Turkuazz yarışacak. Sonraki bölümde ise kuraya dahil olacaksın. Adın çıkarsa direk yarışırsın. Çıkmazsa kutuyu açanlar olarak yerini alırsın. Tek yapılan yarışan kişi senin kutunu seçtiğinde sen içinde az mı yoksa çok mu para olduğunu düşüyorsun fikrini belirtirsin. Yarışma esnasında fikirde verebilirsin.
Turkuazz 9 numaralı kutu ile yarışacak ve bundan sonra 9 numara senin olur artık :A

Ya demek sen de sınava girdin. Umarım istediğin sonuçları alırsın.

Bugün 19 gibi foruma gelmeye çalış ve program nasıl ilerler görürsün. O sırada @Turkuazz yarışacak. Sonraki bölümde ise kuraya dahil olacaksın. Adın çıkarsa direk yarışırsın. Çıkmazsa kutuyu açanlar olarak yerini alırsın. Tek yapılan yarışan kişi senin kutunu seçtiğinde sen içinde az mı yoksa çok mu para olduğunu düşüyorsun fikrini belirtirsin. Yarışma esnasında fikirde verebilirsin.
Turkuazz 9 numaralı kutu ile yarışacak ve bundan sonra 9 numara senin olur artık :A

Teşekkürler.

Bu akşam burada olacağım. Acun gibi uzun reklam vs koyuyor musunuz yoksa direkt başlıyormusunuz 19'da.:D

• Güldürdün
Teşekkürler.

Bu akşam burada olacağım. Acun gibi uzun reklam vs koyuyor musunuz yoksa direkt başlıyormusunuz 19'da.:D
Yarışmacı o an aktifse anında başlıyoruz. Hatta erken gelirse erken başlarız. Esnek başlama süremiz :A
Yaklaşık 2 saat sürebiliyor haberin olsun :A kutu açan olarak tüm zaman durmana gere yok tabiki ama yarışacağın gün aktiflik gerekiyor.
En son yarışmacının çok kararsız biri olduğu için 3 saate kadar sürdü :A biraz yarışmacıya bağlı aslında.

• Beğendim
Reactions: cehennet
Tercihini daha sanatsal ve kaliteli olandan kullanmışsın işte, doğru tercih. :A Hem de en güzel bölümler, ilk 2 sezonu ayrı bir severim. Tam Necla'nın eve döndüğü bölümlerdesin, yakında fırtınalar kopacak. :Z

Efsane olmuş filmleri bitirdiysen efsane olmuş yabancı dizilerden devam et bence. :A
Bende ilk iki sezonu başka severim, 3 idare eder de 4,5 çok kötü hiç sevmiyorum. :A Geldi eve başlasın kaos. :Z

Yabancı diziye başlamak istemiyorum çok uzun sezonlarca devam edenler var. :A Bir Elite izliyorum o kadar. :A Filmlerden devam. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Bende ilk iki sezonu başka severim, 3 idare eder de 4,5 çok kötü hiç sevmiyorum. :A Geldi eve başlasın kaos. :Z

Yabancı diziye başlamak istemiyorum çok uzun sezonlarca devam edenler var. :A Bir Elite izliyorum o kadar. :A Filmlerden devam. :A
Yabancı diziler 20-30 dakikalık olanlar var, veya sadece 1-2 sezonluk olup 8-16 bölüm 40 dakikalık bir sürü var. Bırak yerlileri. Harcadığın 3 saatte koca bir sezon kaliteli dizi izlersin :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Yabancı diziler 20-30 dakikalık olanlar var, veya sadece 1-2 sezonluk olup 8-16 bölüm 40 dakikalık bir sürü var. Bırak yerlileri. Harcadığın 3 saatte koca bir sezon kaliteli dizi izlersin :A
En popüler olanlar sezonlarca sürmüş bölüm süreleri kısa olsa da. :A İzlemeyi gözüm almıyor. :A

• Güldürdün