Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bir gün içinde 2.kez almak zorunda kalacan bu gidişle gönlü...
Alakan bile yok@12.Adam
Yok bu kez haklıyımBir gün içinde 2.kez almak zorunda kalacan bu gidişle gönlü...:/
İşte objektif bir yaklaşım
Yok bu kez haklıyım
------
İşte objektif bir yaklaşım![]()
Yok bu kez haklıyım
------
İşte objektif bir yaklaşım![]()
Sana sinir bozucu atmış . Gerçekler acıtır tabi
Çok çirkin buVayyy be..... Hayal kırıklığına uğradım açıkcası, o kadar kafa patlatıyoruz ve yine de bir atom karınca olamadık demek... Madem öyle en azından avatarımıza alalım da göründüğümüz gibi olalım bir süreliğine![]()
@The_Erinch
Forumda sinir bozucu etkinliği var da benim gibi haberim yok, nerede diss'im.Sana sinir bozucu atmış . Gerçekler acıtır tabi
------
Çok çirkin bu![]()
Peki ya buSana sinir bozucu atmış . Gerçekler acıtır tabi
------
Çok çirkin bu![]()
Merak etme o da işimize yaracakForumda sinir bozucu etkinliği var da benim gibi haberim yok, nerede diss'im.@Tolstoyevski
Yakışıklı hayvan mı?Peki ya bu![]()
O değil de en yakışıklı ya da en güzel hayvan etkinliği fikri 😱 Çık aklımdan...@The_Erinch
Why not?Merak etme o da işimize yaracakplanlarım var
------
Yakışıklı hayvan mı?![]()
Patron, Her zaman sen iyi şeyler düşünürsün.Sahte Kabadayı filminden, repliği ufak bir revizyona uğrattım.Merak etme o da işimize yaracakplanlarım var
------
Yakışıklı hayvan mı?![]()
çok teşekkürler saol inşallah kazanabilirimBol şans diliyorum, @Turkuazz. İnşallah 500.00 kazanabilirsin. Kalbimiz seninle.![]()
Seni ekliyorum ozaman listeye.İnternet üzerinden oynuyordum küçükken. Hep katılmak istemişimdir. Alımlar devam ediyorsa katılmak isterim @Dosi![]()
Seni ekliyorum ozaman listeye.
Genelde çok aktif olmuyorsun ama kutu açan yarışmacılar listesine bir dahaki bölüme alırız ve o esnalarda aktif olursan güzel olur 😊
Seni yedek kısmına alıyorum. Perşembe günü Kuraya dahil olursun.
------
@Turkuazz heyecandan uyku tutmamış galiba. Erkenden gelmişsin bir ara![]()
Ya demek sen de sınava girdin. Umarım istediğin sonuçları alırsın.Haklısın ama bundan sonra daha çok aktif olacağımı düşünüyorum. Üniversite sınavı bitti. Daha çok vaktim var. Kutuyu ben mi açacağım?
Ya demek sen de sınava girdin. Umarım istediğin sonuçları alırsın.
Bugün 19 gibi foruma gelmeye çalış ve program nasıl ilerler görürsün. O sırada @Turkuazz yarışacak. Sonraki bölümde ise kuraya dahil olacaksın. Adın çıkarsa direk yarışırsın. Çıkmazsa kutuyu açanlar olarak yerini alırsın. Tek yapılan yarışan kişi senin kutunu seçtiğinde sen içinde az mı yoksa çok mu para olduğunu düşüyorsun fikrini belirtirsin. Yarışma esnasında fikirde verebilirsin.
Turkuazz 9 numaralı kutu ile yarışacak ve bundan sonra 9 numara senin olur artık![]()
Yarışmacı o an aktifse anında başlıyoruz. Hatta erken gelirse erken başlarız. Esnek başlama süremizTeşekkürler.
Bu akşam burada olacağım. Acun gibi uzun reklam vs koyuyor musunuz yoksa direkt başlıyormusunuz 19'da.![]()
Bende ilk iki sezonu başka severim, 3 idare eder de 4,5 çok kötü hiç sevmiyorum.Tercihini daha sanatsal ve kaliteli olandan kullanmışsın işte, doğru tercih.Hem de en güzel bölümler, ilk 2 sezonu ayrı bir severim. Tam Necla'nın eve döndüğü bölümlerdesin, yakında fırtınalar kopacak.
Efsane olmuş filmleri bitirdiysen efsane olmuş yabancı dizilerden devam et bence.![]()
Yabancı diziler 20-30 dakikalık olanlar var, veya sadece 1-2 sezonluk olup 8-16 bölüm 40 dakikalık bir sürü var. Bırak yerlileri. Harcadığın 3 saatte koca bir sezon kaliteli dizi izlersinBende ilk iki sezonu başka severim, 3 idare eder de 4,5 çok kötü hiç sevmiyorum.Geldi eve başlasın kaos.
Yabancı diziye başlamak istemiyorum çok uzun sezonlarca devam edenler var.Bir Elite izliyorum o kadar.
Filmlerden devam.
![]()
En popüler olanlar sezonlarca sürmüş bölüm süreleri kısa olsa da.Yabancı diziler 20-30 dakikalık olanlar var, veya sadece 1-2 sezonluk olup 8-16 bölüm 40 dakikalık bir sürü var. Bırak yerlileri. Harcadığın 3 saatte koca bir sezon kaliteli dizi izlersin![]()