oda o saatte orda bulunursa ipucu isteyeyimYarın ben sunacağım. @xdragxx belki bir kısmını sunar bakarız duruma![]()
bu arada yorum yapmamazlık etme yarışma Yorumsuz sunulur mu ya
oda o saatte orda bulunursa ipucu isteyeyimYarın ben sunacağım. @xdragxx belki bir kısmını sunar bakarız duruma![]()
Tercihini daha sanatsal ve kaliteli olandan kullanmışsın işte, doğru tercih.Ayy bu batağa düştüm yine biliyor musun?Geçen Cuma akşamı 37. bölümle bir başladım şuan 58'deyim.
@Dosi duymasın filmlere ara verdim yine. .ss
kopya yollarsan sun yoksa sunmaBenim sunmamı istemeyen ciddi bir kesim var![]()
Yorumlarım ters köşe yapabilir ama yaparımoda o saatte orda bulunursa ipucu isteyeyimyarışmadan sorumlu herkesten az biraz ipucu isteyebilirim
bu arada yorum yapmamazlık etme yarışma Yorumsuz sunulur mu ya![]()
Çenem bol çalışır merak etmeoda o saatte orda bulunursa ipucu isteyeyimyarışmadan sorumlu herkesten az biraz ipucu isteyebilirim
bu arada yorum yapmamazlık etme yarışma Yorumsuz sunulur mu ya![]()
ters köşe yapacaksan işimiz işYorumlarım ters köşe yapabilir ama yaparım![]()
yorumsuz yarışmanın keyif bulunmaz zatenÇenem bol çalışır merak etmebakarız ya duruma
![]()
Ters köşe bendende gelir ama. Tadı kalmaz yoksaters köşe yapacaksan işimiz iş
------
yorumsuz yarışmanın keyif bulunmaz zaten![]()
anlaşıldı kimseden ipucu yokTers köşe bendende gelir ama. Tadı kalmaz yoksa![]()
Böyle diyenden korkacaksın (500.000 aldı)anlaşıldı kimseden ipucu yokyarın yarışmada hedefim iyi sonuç bin ama o rakamları bulacağımı düşünmüyorum
![]()
Bana çabuk çıktı sıra ama yarışmada çok başarıyı yakalayacağımı düşünmüyorum hiçBöyle diyenden korkacaksın (500.000 aldı)![]()
Ay yeter 😡😡Bana çabuk çıktı sıra ama yarışmada çok başarıyı yakalayacağımı düşünmüyorum hiç![]()
@Zeyno benden de gece gece gelsin ama sen istedin artık bildirime boğacağız seni ohooo hele yabancı dizi etkinliği de başlayınca gör senAy yeter 😡😡
@Zeyno canım yarın Turkuazz yarışacak. Seyirci olarak gel (al sana bildirim)
------
@Tolstoyevski
3-5 bildirimime Manş olunmasın deyip bakmaması?
@Zeyno gel hele gıybetini ediyoruz senin buradan daha evinden (profilinden) çıkamadın gel de çekirdek çitleyelim3-5 bildirimime Manş olunmasın deyip bakmaması?![]()
Bu arada neden kutuları açarken rakamların olduğu SS'den atmıyorsunuz hatta spoilere alarak verince daha da heyecanlı kaçar şu tarzBide 1000 olayım der. Konumuza uğramayıp laflamasa nasıl 1000 olacak?@Zeyno
Aman bize iş çıkarmaBu arada neden kutuları açarken rakamların olduğu SS'den atmıyorsunuz hatta spoilere alarak verince daha da heyecanlı kaçar şu tarz
![]()