oda o saatte orda bulunursa ipucu isteyeyim yarışmadan sorumlu herkesten az biraz ipucu isteyebilirimYarın ben sunacağım. @xdragxx belki bir kısmını sunar bakarız duruma
bu arada yorum yapmamazlık etme yarışma Yorumsuz sunulur mu ya
oda o saatte orda bulunursa ipucu isteyeyim yarışmadan sorumlu herkesten az biraz ipucu isteyebilirimYarın ben sunacağım. @xdragxx belki bir kısmını sunar bakarız duruma
Tercihini daha sanatsal ve kaliteli olandan kullanmışsın işte, doğru tercih. Hem de en güzel bölümler, ilk 2 sezonu ayrı bir severim. Tam Necla'nın eve döndüğü bölümlerdesin, yakında fırtınalar kopacak.Ayy bu batağa düştüm yine biliyor musun? Geçen Cuma akşamı 37. bölümle bir başladım şuan 58'deyim. @Dosi duymasın filmlere ara verdim yine. .ss
kopya yollarsan sun yoksa sunmaBenim sunmamı istemeyen ciddi bir kesim var
Yorumlarım ters köşe yapabilir ama yaparımoda o saatte orda bulunursa ipucu isteyeyim yarışmadan sorumlu herkesten az biraz ipucu isteyebilirim
Çenem bol çalışır merak etme bakarız ya durumaoda o saatte orda bulunursa ipucu isteyeyim yarışmadan sorumlu herkesten az biraz ipucu isteyebilirim
ters köşe yapacaksan işimiz işYorumlarım ters köşe yapabilir ama yaparım
yorumsuz yarışmanın keyif bulunmaz zatenÇenem bol çalışır merak etme bakarız ya duruma
Ters köşe bendende gelir ama. Tadı kalmaz yoksaters köşe yapacaksan işimiz iş
------
yorumsuz yarışmanın keyif bulunmaz zaten
anlaşıldı kimseden ipucu yok yarın yarışmada hedefim iyi rakamlar ama o rakamları bulacağımı düşünmüyorumTers köşe bendende gelir ama. Tadı kalmaz yoksa
Böyle diyenden korkacaksın (500.000 aldı)anlaşıldı kimseden ipucu yok yarın yarışmada hedefim iyi sonuç bin ama o rakamları bulacağımı düşünmüyorum
Bana çabuk çıktı sıra ama yarışmada çok başarıyı yakalayacağımı düşünmüyorum hiçBöyle diyenden korkacaksın (500.000 aldı)
Ay yeter 😡😡Bana çabuk çıktı sıra ama yarışmada çok başarıyı yakalayacağımı düşünmüyorum hiç
@Zeyno benden de gece gece gelsin ama sen istedin artık bildirime boğacağız seni ohooo hele yabancı dizi etkinliği de başlayınca gör senAy yeter 😡😡
@Zeyno canım yarın Turkuazz yarışacak. Seyirci olarak gel (al sana bildirim )
------
@Tolstoyevski
3-5 bildirimime Manş olunmasın deyip bakmaması?
@Zeyno gel hele gıybetini ediyoruz senin buradan daha evinden (profilinden) çıkamadın gel de çekirdek çitleyelim3-5 bildirimime Manş olunmasın deyip bakmaması?
Bu arada neden kutuları açarken rakamların olduğu SS'den atmıyorsunuz hatta spoilere alarak verince daha da heyecanlı kaçar şu tarzBide 1000 olayım der. Konumuza uğramayıp laflamasa nasıl 1000 olacak? @Zeyno
Aman bize iş çıkarmaBu arada neden kutuları açarken rakamların olduğu SS'den atmıyorsunuz hatta spoilere alarak verince daha da heyecanlı kaçar şu tarz