Açtığım tek kırmızı oydu ama onun da suçlusu @12.Adam Sen geldin tüm kırmızılar tek tek açılmaya başladı.Yok artık ben yokken açmışsın 500.000'i
Gerekli'de emin misin?
------
Mavi diyecektim anla işte
Acun Bey'le tartıştın ve bir 500.000 TL daha açtın. Pozitif enerji dedikçe negatif enerji...Açtığım tek kırmızı oydu ama onun da suçlusu @12.Adam Sen geldin tüm kırmızılar tek tek açılmaya başladı.
Eminim bu arada, artık bir zahmet mavi çıksın.
Yemek yapıyorum bir bakayım dedim. @xdragxx bide kendini övdü ben yokken kırmızı açılmış diye
Yarışmayı protesto ediyorum, bu işte bir şeyler var. Sunucuya kötü söz söyledim, anında 500.000₺ açtı. Ne tesadüf.....Acun Bey'le tartıştın ve bir 500.000 TL daha açtın. Pozitif enerji dedikçe negatif enerji...
Teklife son 5 kutu. Bu sefer iyi düşün ya da başka birisine açtır O zamana kadar ben de kimleri açtıysan yanına nokta falan koyarım...
2.sunucu dosi de şahit hile yapamamYarışmayı protesto ediyorum, bu işte bir şeyler var. Sunucuya kötü söz söyledim, anında 500.000₺ açtı. Ne tesadüf.....
Yemek yapıyorum bir bakayım dedim. @xdragxx bide kendini övdü ben yokken kırmızı açılmış diye
Bu arada beni dinlemeyip 12.Adam'ı daha açmamışsın
Sana beni açma dedi kırmızı açtırdı, beni aç dedi açmayıp yine kırmızıya gitmişsin
@xdragxx bana sinir oldu ve bilerek tüm kırmızıları açarak şike yapıyor şu an. Üst üste 6.kırmızım falan oldu bu...Yemek yapıyorum bir bakayım dedim. @xdragxx bide kendini övdü ben yokken kırmızı açılmış diye
Bu arada beni dinlemeyip 12.Adam'ı daha açmamışsın
Sana beni açma dedi kırmızı açtırdı, beni aç dedi açmayıp yine kırmızıya gitmişsin
Bu kuralar günler önceden çekildi öyle şeyleri çıkarın aklınızdan. SS ile bile gösterebiliriz tarihle @xdragxxYarışmayı protesto ediyorum, bu işte bir şeyler var. Sunucuya kötü söz söyledim, anında 500.000₺ açtı. Ne tesadüf.....
Beni dinlemezsen olcağı bu@xdragxx bana sinir oldu ve bilerek tüm kırmızıları açarak şike yapıyor şu an. Üst üste 6.kırmızım falan oldu bu...
Hata yapıyor Pozitif enerji diyorum...Bu kuralar günler önceden çekildi öyle şeyleri çıkarın aklınızdan. SS ile bile gösterebiliriz tarihle @xdragxx
Bu suçlamaları şiddetle kınıyoruz
------
Beni dinlemeden olcağı bu
Demek ki negatif enerji yayan sendinHata yapıyor Pozitif enerji diyorum...
Bazinga genelde bu konularda şanssız olduğunu düşünür emin misin açmadan önce?8 numaralı @bazinga ile devam edelim o zaman. Uğuruyla gelir inşallah...
Üst üste 7.kırmızıyı açmam diye düşünüyorum, bu kadarı da olmaz artık... Kendisine güvenim tam.Bazinga genelde bu konularda şanssız olduğunu düşünür emin misin açmadan önce?
Böyle emin konuştukça hep kaybettinÜst üste 7.kırmızıyı açmam diye düşünüyorum, bu kadarı da olmaz artık... Kendisine güvenim tam.
Kötünün iyisi 50.000 TL En azından kırmızı serisi bitti...Üst üste 7.kırmızımı açmam diye düşünüyorum, bu kadarı da olmaz artık... Kendisine güvenim tam.
Mavi niye çıkmıyor....Kötünün iyisi 50.000 TL En azından kırmızı serisi bitti...
Son 5 kutu teklife.