Nasıl son 5 kutu. 7 tane açılacaktı. Ben yoken altı üstü 2 tane mi açıldı?Kötünün iyisi 50.000 TL En azından kırmızı serisi bitti...
Son 5 kutu teklife.
Nasıl son 5 kutu. 7 tane açılacaktı. Ben yoken altı üstü 2 tane mi açıldı?Kötünün iyisi 50.000 TL En azından kırmızı serisi bitti...
Son 5 kutu teklife.
Bir dakika @phoebebuffay stres etti beni 4 kutu kaldı teklife galibaNasıl son 5 kutu. 7 tane açılacaktı. Ben yoken altı üstü 2 tane mi açıldı?
Ne kadar da kötü bir sunuculuk performansı...Bir dakika @phoebebuffay stres etti beni 4 kutu kaldı teklife galiba
24. kutuda @cevaa var. Kendisi forumun eskilerinden. Kutuyu açtırmadan önce misafirlere de sorabilirsin24 numaralı kutunun açılmasını talep ediyorum, artık mavi çıkmama olasılığı çok düşük.
------
Ne kadar da kötü bir sunuculuk performansı...
Sana okadar öneri veriyorum ama sen bilirsin ve nezaman kesin konuşsan kendi başını yakıyorsun şuan 24ü bilmiyorum. Sadece bir his24 numaralı kutunun açılmasını talep ediyorum, artık mavi çıkmama olasılığı çok düşük.
------
Ne kadar da kötü bir sunuculuk performansı...
İyi o zaman seni dinleyelim bu sefer.Sana okadar öneri veriyorum ama sen bilirsin ve nezaman kesin konuşsan kendi başını yakıyorsun şuann24ü bilmiyorum. Sadece bir his
Ne güzel mavileri üst üste açarak gidiyordum, sen geldin 3248 saattir kırmızı kutu açıyorum. Resmen bana komplo kurmuşsun...Phoebe kimseyi dinlemeden devam edip sonra suçu bana atıyorsun
12.adam sana bir tokat daha attı maalesef. Değeri söylersem beni linç edersiniz....İyi o zaman seni dinleyelim bu sefer.
Bana 500.000₺ açmama sebep olan @12.Adam ile devam edelim. Umarım mavi açar da bir nebze olsun yaptığını telafi eder...
Bir önceki sefer senin aklını çelip mavi artırmıştım bu kezde öyle olur herhalde onun belasından kurtulİyi o zaman seni dinleyelim bu sefer.
Bana 500.000₺ açmama sebep olan @12.Adam ile devam edelim. Umarım mavi açar da bir nebze olsun yaptığını telafi eder...
Bu da sana ders olsunŞaka şakaaa
12.adamın kutusunda 50 TL vardı son 3 kutu
Şaka şakaaa
12.adamın kutusunda 50 TL vardı son 3 kutu
Yarışmacı hala üstüme geliyor
Beter ol.ssYarışmacı hala üstüme geliyor .A
Sen yarışacağın gün seni 1 TL ile yollayacağımBeter ol.ss
10 TL helal olsun14 numaralı @mesmeso ile devam edelim o zaman. Bu sefer kimseyi dinlemek istemiyorum ve direkt açtırmak istiyorum. Son kararım.
Trabzon'un simge rengi mavidir, kendisinden de mavi kutu bekliyorum.
Resmen bana komplo kurmuşsun. Mavi kutularımı kırmızı ile değiştirdiğini biliyorum ama paragöz biri olmadığımdan yarışmanın foyalarını ortaya çıkarmayıp susuyorum... @DosiYarışmacı hala üstüme geliyor