Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

24 numaralı kutunun açılmasını talep ediyorum, artık mavi çıkmama olasılığı çok düşük. :A
------

Ne kadar da kötü bir sunuculuk performansı... :A
24. kutuda @cevaa var. Kendisi forumun eskilerinden. Kutuyu açtırmadan önce misafirlere de sorabilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
24 numaralı kutunun açılmasını talep ediyorum, artık mavi çıkmama olasılığı çok düşük. :A
------

Ne kadar da kötü bir sunuculuk performansı... :A
Sana okadar öneri veriyorum ama sen bilirsin :A ve nezaman kesin konuşsan kendi başını yakıyorsun :A şuan 24ü bilmiyorum. Sadece bir his

• Güldürdün
Sana okadar öneri veriyorum ama sen bilirsin :A ve nezaman kesin konuşsan kendi başını yakıyorsun :A şuann24ü bilmiyorum. Sadece bir his
İyi o zaman seni dinleyelim bu sefer. :A

Bana 500.000₺ açmama sebep olan @12.Adam ile devam edelim. Umarım mavi açar da bir nebze olsun yaptığını telafi eder... :A
------

Phoebe kimseyi dinlemeden devam edip sonra suçu bana atıyorsun :A
Ne güzel mavileri üst üste açarak gidiyordum, sen geldin 3248 saattir kırmızı kutu açıyorum. Resmen bana komplo kurmuşsun...

İyi o zaman seni dinleyelim bu sefer. :A

Bana 500.000₺ açmama sebep olan @12.Adam ile devam edelim. Umarım mavi açar da bir nebze olsun yaptığını telafi eder... :A
12.adam sana bir tokat daha attı maalesef. Değeri söylersem beni linç edersiniz....

Şaka şakaaa :A
12.adamın kutusunda 50 TL vardı son 3 kutu :A
tenor.gif

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
14 numaralı @mesmeso ile devam edelim o zaman. Bu sefer kimseyi dinlemek istemiyorum ve direkt açtırmak istiyorum. Son kararım. :A

Trabzon'un simge rengi mavidir, kendisinden de mavi kutu bekliyorum. :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
14 numaralı @mesmeso ile devam edelim o zaman. Bu sefer kimseyi dinlemek istemiyorum ve direkt açtırmak istiyorum. Son kararım. :A

Trabzon'un simge rengi mavidir, kendisinden de mavi kutu bekliyorum. :A
10 TL helal olsun :A
Ama hep böyle gitme bence sakin olalım :A Teklife son 2 kutu. Birazcık ölü toprağı attık güzeeeel.

• Güldürdün