Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

Resmen bana komplo kurmuşsun. Mavi kutularımı kırmızı ile değiştirdiğini biliyorum ama paragöz biri olmadığımdan yarışmanın foyalarını ortaya çıkarmayıp susuyorum... :A @Dosi
Sana komplo kuracak olsam başta güzelce mavileri açtırır sonrasında da üst üste kırmızı açardım :A

Resmen bana komplo kurmuşsun. Mavi kutularımı kırmızı ile değiştirdiğini biliyorum ama paragöz biri olmadığımdan yarışmanın foyalarını ortaya çıkarmayıp susuyorum... :A @Dosi
Son teklifte paragöz biri olup olmayacağını anlarız :A
Ben 2 tane geri çevirdiğin isimlerde ki miktarı merak ediyorum. İkisinde de aklını ben çelmiştim :A

@Cervantes bu arada senin kutu açtırmanı isteyecektim ama offline olmuşsun bir süredir. Yarışma bitene kadar gelirsen gel de bir kutu aç benim yerime, o kadar destek ve katılımcı oldun. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
@12.Adam sonraki kutumu sen aç o zaman. Az önce mavi kutu açarak bir miktar telafi ettin bugünü ama yetmedi yine de. Bir mavi kutu daha açtırırsan ödeşmiş olacağız. :A
Ben yerinde olsam 12.Adam'ın diyeceği kutuyu son 2'ye bırakırdım :A

Yarışmanın arkasındaki herkes bana cephe olmuş zaten. Kutumu da değiştirip 2₺ koymuşsunuzdur kesin...
Son 2'ye kal da olmadı kendi kutunu değil öbür kutuyu açarsın :A
------

Hadi @phoebebuffay bir kutu alalım artık senden 12.adam gidecek zamanı buldu :A

10 numaralı @mrt-06 ile devam etmek istiyorum o zaman. Kendisini severim ve güvenim tam, mavi açacaktır diye düşünüyorum...

Son kararım.