Yooook artık hala utanmadan kutu tavsiyesi veriyor adam
Sen bekle biraz daha kenarda, cezalısın.
Sen bekle biraz daha kenarda, cezalısın.![]()
Son kararın mı?17 numaralı @Veteran'ın kutusunu açalım o zaman... Kendisinden mavi veya sarı hissediyorum.![]()
Üst üste 2 tane kırmızı kutuya denk düşecek kadar bahtsız değildir herhalde. Son kararım.Son kararın mı?@Cervantes'e bu adam Fenerli dikkat et demiştim cuma günü 500.000 TL açmıştı...
Geleceği gören adam...Son kararın mı?@Cervantes'e bu adam Fenerli dikkat et demiştim cuma günü 500.000 TL açmıştı...
Maalesef 100.000 TL çıktı ben seni uyardım ama....Üst üste 2 tane kırmızı kutuya denk düşecek kadar bahtsız değildir herhalde. Son kararım.![]()
Bende Fenerli hep kaybedecek değil ya demiştim en son, sonra pişman oldumÜst üste 2 tane kırmızı kutuya denk düşecek kadar bahtsız değildir herhalde. Son kararım.![]()
Üst üste kırmızılar, sarılar bu nedir...Maalesef 100.000 TL çıktı ben seni uyardım ama....
Teklif öncesi son 6 kutu şansın kötü gitmeye başladı. Tavsiye alabilirsin...
Üst üste kırmızılar, sarılar bu nedir...
![]()
Tm19 gibi konuda olmaya çalışın, en geç 19.30 gibi başlar yeni bölüm. @xdragxx
Bugunki yarışmacımız @781Ens
Not: şuan kutu sahiplerini etiketledim
@serhatt @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @phoebebuffay @EmreCan
Not: son iki bölüm forumda olmayan offline üyelerimizi yedek kısmına alıp, bir sonraki bölümde yedekte bekleyip bir an önce katılmak isteyen yarışmacıları kutu açma yarışına dahil edeceğiz.
Gerekli yarışma saatinde müsait olmayacağını söylemişti.20 numaralı @Gerekli24 ile devam edelim o zaman, mavi hissediyorum kendisinden...
Yarışmacının kırmızı açtırmasını mı istiyorsun?Sessiz kalmayalım moral bozmak yok. Hala 2 500.000 TL vaar kutulardaaaa
------
![]()
Tüm salon bu haldeyiz.. 2-3 kutu üst üste kırmızı gelsin de rahatlat bizi...