Sürekli dillendirince anlık nazar değdi.Serhatt çok emindi kötü oldu....
Sürekli dillendirince anlık nazar değdi.Serhatt çok emindi kötü oldu....
Yazıklar olsun, beni kandırdın. O kadar mavi dedin bir de...Kırmızı hissediyorum desem mavi çıkardı, Sorry. @phoebebuffay
Nazara geldik ayol.Yazıklar olsun, beni kandırdın. O kadar mavi dedin bir de...
Hamdi Bey böyle devam etsin sevdim bu yarışmacıyı deyip 25 bin teklif etti.Yazıklar olsun, beni kandırdın. O kadar mavi dedin bir de...
Ne cimri ne gıcık bir adam....Hamdi Bey böyle devam etsin sevdim bu yarışmacıyı deyip 25 bin teklif etti.
Bu teklife var mısın yok musun?
Hamdi Bey'e tepkim:Hamdi Bey böyle devam etsin sevdim bu yarışmacıyı deyip 25 bin teklif etti.
Sağlık olsun. Alt tarafı 250.000₺, nedir ki yani...Nazara geldik ayol.
Hamdi Bey hepinizin çok yakından tanııdğı bir isim aslında ama sürpriz
Elinin kiri. .ssSağlık olsun. Alt tarafı 250.000₺, nedir ki yani...
Yokum tabii ki, insanın biraz eli açık olur...Hamdi Bey böyle devam etsin sevdim bu yarışmacıyı deyip 25 bin teklif etti.
Sağ ol dosi hanım artık sunucu koltuğuna geçeyimTam 1 saate anca 8 kutu açtık 7 kutu daha amılana kadar okadar geçmez umarım @xdragxx koltuğunu alabilirsin. Ben yemek yapayım
Bu arada @phoebebuffay artık @12.Adam 'ı aç bence
Bana laf atıp cevap dahi vermedi@phoebebuffay düşünüyor musun yoksa
Yokuuuuuuuum diyooooooooor.Yokum tabii ki, insanın biraz eli açık olur...
Kusura bakmayın Saat 15'te, 2 saatliğine bir dışarı çıkayım dedim başka şeyler oldu. (2 saat oldu 5 saat) yeni bakabildim.19 gibi konuda olmaya çalışın, en geç 19.30 gibi başlar yeni bölüm. @xdragxx
Bugunki yarışmacımız @781Ens
Not: şuan kutu sahiplerini etiketledim
@serhatt @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @phoebebuffay @EmreCan
Not: son iki bölüm forumda olmayan offline üyelerimizi yedek kısmına alıp, bir sonraki bölümde yedekte bekleyip bir an önce katılmak isteyen yarışmacıları kutu açma yarışına dahil edeceğiz.
Tam 1 saate anca 8 kutu açtık 7 kutu daha amılana kadar okadar geçmez umarım @xdragxx koltuğunu alabilirsin. Ben yemek yapayım
Bu arada @phoebebuffay artık @12.Adam 'ı aç bence
Hayır, tam yazacakken garip bir şekilde Chrome error verdi ve kapandı. Mesaj mıydı acaba diye de düşünmedim değil ama devam edelim bakalım.@phoebebuffay düşünüyor musun yoksa
Canın sağ olsun. Yine yarışırsın maalesef beklenilen saatte gelmeyince yedek yarışmacıyı dahil ettik.Kusura bakmayın Saat 15'te, 2 saatliğine bir dışarı çıkayım dedim başka şeyler oldu. (2 saat oldu 5 saat) yeni bakabildim.
İlk kutu için ne düşünüyorsun?Hayır, tam yazacakken garip bir şekilde Chrome error verdi ve kapandı. Mesaj mıydı acaba diye de düşünmedim değil ama devam edelim bakalım.