- Reaksiyon puanı
- 114,344
- Puanı
- 1,060
İlk 3e kapak atmaya bak hepsi etiket getiriyorBenim de zor ya. Oynanacak 7 maç kaldı ve zirveyle puan farkım 6. Çook zor iş
İlk 3e kapak atmaya bak hepsi etiket getiriyorBenim de zor ya. Oynanacak 7 maç kaldı ve zirveyle puan farkım 6. Çook zor iş
Copa America adamdır... MESSI'm kazanacak sonunda... O sene bu sene...Getirin oradan yoldaşıma Copa America tahmin turnuvası
En fazla onu yapabilirim gibi duruyor zaten Tahminlerimi de biraz değişik yaptım. Ya batacağız ya çıkacağızİlk 3e kapak atmaya bak hepsi etiket getiriyor
Anlaşıldı Copa America tahmin turnuvası olsa sen orada da rezil olacakmışsınCopa America adamdır... MESSI'm kazanacak sonunda... O sene bu sene...
Geçen sefer hepsine 2-1 yaptım sadece 1 puan aldım berbat bir süreçtiEn fazla onu yapabilirim gibi duruyor zaten Tahminlerimi de biraz değişik yaptım. Ya batacağız ya çıkacağız
Anlaşıldı Copa America tahmin turnuvası olsa sen orada da rezil olacakmışsın
2-1 mantıklı bir skor aslında ama olmayınca olmuyor işteGeçen sefer hepsine 2-1 yaptım sadece 1 puan aldım berbat bir süreçti
Şimdide ayrı taktik yaptım. Kesin yine elde patlar2-1 mantıklı bir skor aslında ama olmayınca olmuyor işte
Bir fikrin yoksa ooo piti piti yapŞimdide ayrı taktik yaptım. Kesin yine elde patlar
Artık o tarzda oluyor zatenBir fikrin yoksa ooo piti piti yap
Etiketinde yine yokum bende minik kütük olmak istiyorum...Bu hafta kelimenin tam anlamıyla yok olduk... Zirveden kopmuş durumdayız artık, buradan sonra tüm desteklerimiz kütük dostumuz @Maskeli Fedai iledir... @Sherlock @MEnes
Öyle leş bir turnuva ki puan dahi alamıyoruz, normal şartlar olsa ben şuan liderdim zaten...
Utku beyciğim bırak kalsın, Mecnun orayı da batırır...Getirin oradan yoldaşıma Copa America tahmin turnuvası
O etiketlediklerim hain insanlar. Sen onlar gibi olamazsınEtiketinde yine yokum bende minik kütük olmak istiyorum...
Utku beyciğim bırak kalsın, Mecnun orayı da batırır...
Finale gelebilirse Neymar'ı da yok edeceğiz... MESSI kralım 'bu sene o sene, bundan sonra her sene' modunda oynuyor ve rakiplerini tek tek yok ediyor...O etiketlediklerim hain insanlar. Sen onlar gibi olamazsın
Batırır zaten, baksana Arjantin şampiyon olacak diyor Peki bundan şeyin haberi var mı... Neymar'ın...
Benimde şahsıma has ihanetlerim mevcut... @Sherlock (senin yazı stilinle şerlok ) beyciğimiz zaten boşladı.Tatile mi çıktı acaba?O etiketlediklerim hain insanlar. Sen onlar gibi olamazsın
Batırır zaten, baksana Arjantin şampiyon olacak diyor Peki bundan şeyin haberi var mı... Neymar'ın...
İsviçreden 1 puan aldım @12.AdamBenimde şahsıma has ihanetlerim mevcut... @Sherlock (senin yazı stilinle şerlok ) beyciğimiz zaten boşladı.Tatile mi çıktı acaba?
Valla ben joga bonitodan yanayım... Kupayı kimin kaldırdığıyla zerre ilgilenmiyorum.Finalde Mes10- Neymar karşılaşırsa modum @Dosi olacak... @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 104629
Şu şansızlığa bak
1-2 dediğimiz 1-1, 1-1 dediğimiz 1-2, bitmiş
@Gerekli24 @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 104649
Bonus soruların her biri 4 puan imiş, İtalya da dün yarı finali garantileyince...Maskeli Fedai nasıl 41 puandan 48'e çıktı 3 puan alıp şu an için @Tolstoyevski
4 puan mıymış yok artık 1 diye rahattım mlsf...Bonus soruların her biri 4 puan imiş, İtalya da dün yarı finali garantileyince...
Ben de geç öğrendim kicktipp sisteminde 4’ü toplam 4 puan sanıyordum meğer her biri 4 olunca bitirdi bizi... Puan tablosu şöyle bonus sorularında:4 puan mıymış yok artık 1 diye rahattım mlsf...