Var mısın Yok musun'dan Survivor a giden pazarcı Aydın gibi...Survivor gibi dost görünüp ayağımı kaydırdın 😡 @12.Adam
Var mısın Yok musun'dan Survivor a giden pazarcı Aydın gibi...Survivor gibi dost görünüp ayağımı kaydırdın 😡 @12.Adam
Çay içmeyi seviyorsun çünküNeden ?
Survivor gibi dost görünüp ayağımı kaydırdın 😡 @12.Adam
Ben son 16 turu pazar başlıyor sanıyordum. Öyle kaçırdım ilk maçı ya. Orada Danimarka galibiyetiyle 1 puan alırdım da sonrasında yok olduk zaten. Çok sürprizli geçti maçlar
O 1 puan umarım kaderini etkilemez. Ben 1 puan ile kaçırmıştım dereceyi geçen seferBen son 16 turu pazar başlıyor sanıyordum. Öyle kaçırdım ilk maçı ya. Orada Danimarka galibiyetiyle 1 puan alırdım da sonrasında yok olduk zaten. Çok sürprizli geçti maçlar
Şansım çok azaldı zaten. Bu turda 0 puanımO 1 puan umarım kaderini etkilemez. Ben 1 puan ile kaçırmıştım dereceyi geçen sefer
İsveç yüzümüzü güldürecek inşallah 😏Şansım çok azaldı zaten. Bu turda 0 puanım
Sizin ülkeye güvendik Dosi hanım, gerekeni yapınİsveç yüzümüzü güldürecek inşallah 😏
Yedik gol ama dur daha 2-1 yapılabilirSizin ülkeye güvendik Dosi hanım, gerekeni yapın
Şansım çok azaldı zaten. Bu turda 0 puanım
İsveç yüzümüzü güldürecek inşallah 😏
Sizin ülkeye güvendik Dosi hanım, gerekeni yapın
Cıvırlar 1-0 önde 😡Yedik gol ama dur daha 2-1 yapılabilir
Oynadın ve 3 puanı aldın 👏Bu maçlara beraberlik oynasak hayatta berabere bitmezdi tıpkı yarınki maçlara beraberlik oynasak berabere bitmeyeceği gibi
Tamamen stratejik hareket ediyoruz, bugünkü iki maça da aynı skoru yazarak en azından 3 puan şansını yükselmeyi başardık... Fakat geriye 7 maç kaldı ve 7 maçta çok fazla değişiklikler olabilir zirve hattında, ilk 3'ün gerisine düşmemiz hiç sürpriz olmaz...Oynadın ve 3 puanı aldın 👏
Tüm maçlara 2-1 oynadım. 1 puan :/Tamamen stratejik hareket ediyoruz, bugünkü iki maça da aynı skoru yazarak en azından 3 puan şansını yükselmeyi başardık... Fakat geriye 7 maç kaldı ve 7 maçta çok fazla değişiklikler olabilir zirve hattında, ilk 3'ün gerisine düşmemiz hiç sürpriz olmaz...
Dünkü maçlar büyük sürpriz oldu tamam ama İngiltere-Almanya ve İsveç-Ukrayna birbirlerine denk takımlardı İngiltere maçı 80.dakikada az kalsın 1-1 oluyordu karşı karşıya kaçtı, sonra koptu oyun... Hatta dün de demiştin denk takımlar diye. :STüm maçlara 2-1 oynadım. 1 puan :/
Yarışı çoktan bıraktığım için hiç kontrol etme gereği duymadım. En sonuncu olmamak yeterliDünkü maçlar büyük sürpriz oldu tamam ama İngiltere-Almanya ve İsveç-Ukrayna birbirlerine denk takımlardı İngiltere maçı 80.dakikada az kalsın 1-1 oluyordu karşı karşıya kaçtı, sonra koptu oyun... Hatta dün de demiştin denk takımlar diye. :S
Unuturum öbür türlü...direk ingiltere yener dedim rakibi önemli değil@The_Erinch , İngiltere 'nin rakibi belli değil nasıl tahmin yaptın?