Futbolu merak mı ettin?Var ya sıfır puan çekerim hiç tutmaz tahminlerim diyordum rresmen puan alıyorum ya
Atmak ve bilmemek işe yarıyor. Analiz edenlerin hali ortadaVar ya sıfır puan çekerim hiç tutmaz tahminlerim diyordum rresmen puan alıyorum ya
Ben O teknik direktörü tanıyorum ordan bildimAtmak ve bilmemek işe yarıyor. Analiz edenlerin hali ortada
Atmak ve bilmemek işe yarıyor. Analiz edenlerin hali ortada
İspanya son dk golünü yemese liderdim..Bu hafta herkes dökülüyor, neden böyle oldu
Yine hep aynı isimler yukarılarda. @Maskeli Fedai dayan, sen kazan bu kez @12.Adam 'da olabilir. Derece almayanlar alsınİspanya son dk golünü yemese liderdim..
1-2 bitse ikinciydim. 😡Yine hep aynı isimler yukarılarda. @Maskeli Fedai dayan, sen kazan bu kez @12.Adam 'da olabilir. Derece almayanlar alsın
Diğer maçlara artık.1-2 bitse ikinciydim. 😡
Ve çöküş devam etmekteBu hafta herkes dökülüyor, neden böyle oldu
Ne güzel Fransa'ya yer vermemiştim. İspanya vardı listemde ama Tols ile fikir alış verişinde ve forumdaki çoğu kişi Fransa dedi diye İspanya'yı çıkarıp Fransa demiştim :/Bonus sorularını cevaplama süresi ilk maçın başlamayla birlikte doldu ve kimlerin hangi ülkenin şampiyon olacağı ve ilk 4’e kalacağına yönelik verdikleri cevaplar açıklandı:
Ekli dosyayı görüntüle 103640Ekli dosyayı görüntüle 103641
Ah şu Tols yok mu tam bir baş belası demiVe çöküş devam etmekte
------
Ne güzel Fransa'ya yer vermemiştim. İspanya vardı listemde ama Tols ile fikir alış verişinde ve forumdaki çoğu kişi Fransa dedi diye İspanya'yı çıkarıp Fransa demiştim :/
Neyse daha İtalya devam ediyor. Şansım bir nevi var daha
Hadi burdaki kayıp 2 puan veya 4 puan sorun değil ama Süper lig zamanı 10 puanımı yemiştin. Şimdi etiketim olacaktıAh şu Tols yok mu tam bir baş belası demi
Hem tatlısın,hem acı ,hem ekşi bir de şaaaap gibi tuzlu. @DosiAh şu Tols yok mu tam bir baş belası demi
Cidden tamamen şans işi, keşke benden puanlar sana gitseydi o dönem içim gitmişti ama bazen şans tutmuyor bazen tutacağı oluyor, dün gülmedi yarın elbet güler bir gün talih...Hadi burdaki kayıp 2 puan veya 4 puan sorun değil ama Süper lig zamanı 10 puanımı yemiştin. Şimdi etiketim olacaktı
Bana ver ben talibim....Cidden tamamen şans işi, keşke benden puanlar sana gitseydi o dönem içim gitmişti ama bazen şans tutmuyor bazen tutacağı oluyor, dün gülmedi yarın elbet güler bir gün talih...
Sana da çay var, ama şekeri yok yasakladım şekerli çayıBana ver ben talibim....
Neden ?Sana da çay var, ama şekeri yok yasakladım şekerli çayı
Survivor gibi dost görünüp ayağımı kaydırdın 😡 @12.AdamCidden tamamen şans işi, keşke benden puanlar sana gitseydi o dönem içim gitmişti ama bazen şans tutmuyor bazen tutacağı oluyor, dün gülmedi yarın elbet güler bir gün talih...