TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

• Aynen
Reactions: Royal Highness
Bu çok komik bir fikir. Finali şimdiden kimse bilemez. Haftalık elenen tamam haberleri oluyordur bilgi sızıyordur ama çekilmemiş bölümü kimse bilemez. Çok acayip bir teori :)
Katılıyorum, bana da saçma geldi. Ama olur da canlı yayınlanacak olan finalde böyle bir şey görürsek bunun önceden planlı bir şey olduğunu anlayalım diye burada paylaştım. Yani sizler de okuyun istedim.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Evlilik programı mı orası.. Umarım öyle bir saçmalık yapılmaz.
Gitsinler özellerini yarışma dışında yaşasınlar
Zaten bıktım Beyza nın 13 yaş altı ergenlerinden sabahdan akşama kadar Onur Beyza, muck muck, mıck mıck.. Biran önce sosyal medya belli bir yaş altına yasaklansın bu ülkede. Amerika, Avustralya gibi ülkeler yapıyorsa bizede uygulanabilir.

@RüzgarGülü @Royal Highness

Düksel Pirzola çok lezzetli görünüyor 😋😋

Ama yapım aşaması uzun, 12 garnitürden oluşuyormuş. Tatlı lezzetler, ekşi lezzetler, meyveler, kuruyemişler, patlamış mısırlar vs.

İlk turda Şirin ve Kaan 15, Kerem 18, Semih 20,5 puan aldı. 2.turda bakalım neler olacak..

@RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno

Düksel Pirzola çok lezzetli görünüyor 😋😋

Ama yapım aşaması uzun, 12 garnitürden oluşuyormuş. Tatlı lezzetler, ekşi lezzetler, meyveler, kuruyemişler, patlamış mısırlar vs.

İlk turda Şirin ve Kaan 15, Kerem 18, Semih 20,5 puan aldı. 2.turda bakalım neler olacak..

@RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno
Aşure gibi birşey..
Pek cazip gelmedi bana..
------

İstediğim iki kişide üst tura çıktı 😎

Son düzenleme:
Emre'nin en iyi Krokan Bush'u yaparak mavi takım kaptanlığını almasına çok sevindim :) Kırmızı takım kaptanlığına çabuk sinirlenen, son kaptanlığında kaybeden ve herhangi bir oyunu kaybettiğinde aşırı gerilip motivasyonu anında düşen Onur'u seçmesi de çok iyi oldu.

Emre strateji yaptı. Eğer bu hafta Emre'nin takımı kazanırsa istatistiklerde ve bireysel dokunulmazlıklarda 1. olan, kaşık alan yarışmacıyı yenmiş olacak. Emre'nin Onur'u yenerek ona psikolojik üstünlük sağlamak istediğini hissettim bu akşamki konuşmalarından. Onur Emre'ye "Kaptan olursan ilk beni al, takımı beraber yönetelim" demiş. Emre onu almayıp kırmızı takım kaptanı yapınca çok bozuldu. Emre ise "Ben kimseye söz vermedim, bu yarışmaya tek geldim, tek yarışıyorum ve tek gideceğim" dedi. Ben burada Emre'yi haklı buluyorum. Bir kaptanlık oyunu oynandı ve Emre kazanarak kaptan oldu. Onur'un beni seç takımi beraber yönetelim demesini kabul etmemesi gayet normal. Onur Muratcan elendikten sonra Emre ve Erim'i etkileyerek kendi tarafına çekmek istiyor gibi geldi bana. Emre Onur'un bu teklifine yanaşmayıp onu kırmızı takım kaptanı yapınca Onur baya bir bozuldu ve sinirlendi.

Takımlara gelecek olursak, Emre takımını güzel kurdu ve mavi takım bu hafta çok iddialı oldu. 5 kişi olmaları da avantaj. Ayrıca bu akşamki kaptan düellosunu Emre'nin kazanmasıyla mavi takım ilk takım oyununda yapacakları yemekleri önceden öğrendi. Bu da çok büyük bir artı. Kaptanlık oyununu Emre kazandığı anda Onur'un yüz ifadesi çok komikti :)

Bu hafta mavi takımcıyım :)

• Beğendim
Emre'nin en iyi Krokan Bush'u yaparak mavi takım kaptanlığını almasına çok sevindim :) Kırmızı takım kaptanlığına çabuk sinirlenen, son kaptanlığında kaybeden ve herhangi bir oyunu kaybettiğinde aşırı gerilip motivasyonu anında düşen Onur'u seçmesi de çok iyi oldu.

Emre strateji yaptı. Eğer bu hafta Emre'nin takımı kazanırsa istatistiklerde ve bireysel dokunulmazlıklarda 1. olan, kaşık alan yarışmacıyı yenmiş olacak. Emre'nin Onur'u yenerek ona psikolojik üstünlük sağlamak istediğini hissettim bu akşamki konuşmalarından. Onur Emre'ye "Kaptan olursan ilk beni al, takımı beraber yönetelim" demiş. Emre onu almayıp kırmızı takım kaptanı yapınca çok bozuldu. Emre ise "Ben kimseye söz vermedim, bu yarışmaya tek geldim, tek yarışıyorum ve tek gideceğim" dedi. Ben burada Emre'yi haklı buluyorum. Bir kaptanlık oyunu oynandı ve Emre kazanarak kaptan oldu. Onur'un beni seç takımi beraber yönetelim demesini kabul etmemesi gayet normal. Onur Muratcan elendikten sonra Emre ve Erim'i etkileyerek kendi tarafına çekmek istiyor gibi geldi bana. Emre Onur'un bu teklifine yanaşmayıp onu kırmızı takım kaptanı yapınca Onur baya bir bozuldu ve sinirlendi.

Takımlara gelecek olursak, Emre takımını güzel kurdu ve mavi takım bu hafta çok iddialı oldu. 5 kişi olmaları da avantaj. Ayrıca bu akşamki kaptan düellosunu Emre'nin kazanmasıyla mavi takım ilk takım oyununda yapacakları yemekleri önceden öğrendi. Bu da çok büyük bir artı. Kaptanlık oyununu Emre kazandığı anda Onur'un yüz ifadesi çok komikti :)

Bu hafta mavi takımcıyım :)
Onur çok pis sinirlendi tam açtım o sahne çıktı. Herkes tek gelir tek gider s.a. a.s bundan sonra demesi Onur için çok kötü oldu. Hırsına yenik düşmez umarım benim Favorim onur :)

Bu saatten sonra pota çok zor. Onur en hırslı adam bunu en çok isteyen kişi. Diğerleri de istiyor ama onun kadar en başından beri belli eden yok. Kendimi Onurun yerinde görüyorum hep herkesin kendini koyduğu kişi vardır illaki filmde dizide benimkisi Onur :D

5 e 4 takım oyunu zor. Onurun takımı kaybeder muhtemelen.

• Beğendim
Onur çok pis sinirlendi tam açtım o sahne çıktı. Herkes tek gelir tek gider s.a. a.s bundan sonra demesi Onur için çok kötü oldu. Hırsına yenik düşmez umarım benim Favorim onur :)

Bu saatten sonra pota çok zor. Onur en hırslı adam bunu en çok isteyen kişi. Diğerleri de istiyor ama onun kadar en başından beri belli eden yok. Kendimi Onurun yerinde görüyorum hep herkesin kendini koyduğu kişi vardır illaki filmde dizide benimkisi Onur :D

5 e 4 takım oyunu zor. Onurun takımı kaybeder muhtemelen.
Bence de Onur'un takımı kaybeder. Ya 2-1 ya 3-0

Kırmızı takım kaybettiği ilk oyunda en başta Eda'yı potaya gönderir. 2.gün yine kaybederse Erim'i gönderir. Gerçi takım zaten 4 kişi :D

• Güldürdün
Bence de Onur'un takımı kaybeder. Ya 2-1 ya 3-0

Kırmızı takım kaybettiği ilk oyunda en başta Eda'yı potaya gönderir. 2.gün yine kaybederse Erim'i gönderir.
Her takımın zaten kurbanı hazir. Onur erim yerine Onur Alper ve kerem 3 lusunu görmek isterdim doğrusu

• Beğendim
Her takımın zaten kurbanı hazir. Onur erim yerine Onur Alper ve kerem 3 lusunu görmek isterdim doğrusu
Emre ilk olarak Kerem yerine Beyza'yı aldığında Onur'un Kerem'i alacağını düşünmüştüm ama Alper'i aldı. Hızından dolayı Alper'i seçtiğini söyledi. Daha sonra Emre Kerem'i aldı. Onur 2.olarak Şirin'i alır dedim ama Erim'i aldı. İsimleri seçerken Onur şaşırttı beni.

• Aynen
Emre ilk olarak Kerem yerine Beyza'yı aldığında Onur'un Kerem'i alacağını düşünmüştüm ama Alper'i aldı. Hızından dolayı Alper'i seçtiğini söyledi. Daha sonra Emre Kerem'i aldı. Onur 2.olarak Şirin'i alır dedim ama Erim'i aldı. İsimleri seçerken Onur şaşırttı beni.
İzlerken Onurun liste göründü kamerada Kerem alperin üstündeydi.muhtemelen hizli diye aldı yoksa keremi kacirmazdi. Emre'nin beyzayi almasi tamamen taktik. Onurun psikolojiyi bozdu.

Emre onuru kırdı bence. Arkada konuşmuş onur emreyle. Tamma herkes bireysel ama emre gözümden düştü onurun modu düşük potaya gider diye umuyorum. Sınırlı gergin ve mutsuz. Ayrıca Beyza da gereksiz yorum yaptı.

Herkes tek gelir tek gider. Yarışma günden güne daha gergin oluyor ama onur giderse izlemem yarışmayı. Onurun o hırsı mükemmeliyetçi ligi bambaşka.

Bugüne kadar kimseyi kırmamaya özen gosterdi onur. Eğer bu hafta elenmezse ki usta yemeği vardır kafasında bundan sonra farkını daha çok ortaya koyacaktır.

• Beğendim
Bu akşamki bölüm oldukça gergin olacak gibi görünüyor. Rekabet had safhada. Konsept Alman mutfağı. Bu arada, umarım Beyza'nın bir şeyi yoktur.

• Beğendim