The_Erinch
Favori Üye
Herkesin dikkatini çekmiş. Sosyal medyada baya konuşuldu bu akşam bu konu.
Şu an reklam politikasına sinirleniyorum sürekli böyle. Her gün diyeceği şey 10 saniye ama bekletip önce reklam sonra başlatıp 1 dakika gösterip tekrar uzun reklam girmek saçma. Bunları şikayet edeceğim bu konuya kafayı yoracam çok sinirleniyorum reklama 🤬Herkesin dikkatini çekmiş. Sosyal medyada baya konuşuldu bu akşam bu konu.
"Onur'u öne çıkartmak için 4 kişilik takımı 5 kişilik takıma tüm dezanvtajlara rağmen 3-0 kazandırdılar." iddiası var.
Ve bu akşamki oyunu da Kırmızı Takım kazandıktan sonra Somer Şef 2 kez ayrı ayrı zamanlarda şu cümleleri söyledi ;
"5 kişiye 4 kişiydiniz yendiniz, karşı takım tarifleri biliyordu siz bilmiyordunuz yendiniz, 40 tabak çıkaracaksınız dedik yine yendiniz. İmkansızı başardınız."
Sosyal medyadaki yorumlar ; "Bu cümleleri 2 kere üstüne basa basa farklı zamanlarda söylemesi Kırmızı Takım kaptanı Onur'u parlatmak ve övmek içindi. Bu gece şampiyonun kim olacağıni herkes net olarak anlamıştır."
Söylenti onlar bence ya katılmıyorum sizeÜzüldüm skora...
Onur ve Erimin parlatılması çok rahatsız edici.
Çok inandırıcı gelmedi ilk kez oyunlar bu hafta....
Diğer ikisi su gibi yapınca sütlacı, belli oldu.Söylenti onlar bence ya katılmıyorum size
Emre potaya gitti bakalım 4. Potaya giden kim olacak merakla bekliyoruz. Semihin dokunulmazlık almasını hiç beklemiyordum kendini iyi kurtardı
Emre dokunulmazlığı alamadığı her olasılıkta potaya gönderilecekti bence. Yani Kerem de Semih de kazansaydı yine Emre gidecekti.Söylenti onlar bence ya katılmıyorum size
Emre potaya gitti bakalım 4. Potaya giden kim olacak merakla bekliyoruz. Semihin dokunulmazlık almasını hiç beklemiyordum kendini iyi kurtardı
Evet haklısın, aslında RTÜK'e şikayet etmek lazım bu saçma reklam uygulamasını ama üşeniyoruz işte...Şu an reklam politikasına sinirleniyorum sürekli böyle. Her gün diyeceği şey 10 saniye ama bekletip önce reklam sonra başlatıp 1 dakika gösterip tekrar uzun reklam girmek saçma. Bunları şikayet edeceğim bu konuya kafayı yoracam çok sinirleniyorum reklama 🤬
Bence Emre şu an Onuru takımına almadığı için çok pişman. Tercih meselesi tabi ama Onur çok kırıldı bunu çok kez söyledi. Bu da psikolojik olarak Emreye baskı yaptıEmre dokunulmazlığı alamadığı her olasılıkta potaya gönderilecekti bence. Yani Kerem de Semih de kazansaydı yine Emre gidecekti.
İlk takım oyununu 3-2 kaybetmelerinin sebebi Emre'nin Frankfurter Sosisi koymayı unutmasıydı. Şefler onun çorbasının daha iyi olduğunu ama sosis hatasını tolere edemeyeceklerini söylediler. Eğer sosisleri koymuş olsaydı ilk takım oyununu mavi takım kazanacaktı ve 2.oyununa psikolojileri daha sağlam olarak gireceklerdi.
Hatalar silsilesi birbirini takip etti ve 3-0'lık mağlubiyeti getirdi. Bu akşam oy kullanırken mavi takım üyeleri o ilk günkü sosis hatasını unutmadılar ve hepsi Emre'ye oy verdi.
Evet haklısın, aslında RTÜK'e şikayet etmek lazım bu saçma reklam uygulamasını ama üşeniyoruz işte...
Danilo nun sütlacı çok güzel oldu ya krokanı tane tane çok güzel koydu. Çikolataya gerek yoktu bile çok güzel nam nam şimdi aynısından olsa gömerdim hemenDiğer ikisi su gibi yapınca sütlacı, belli oldu.
3 yıldan öncr temyiz davası bitmez deniyor ama anladığım karar taksirli olunca sanırım para cezası olmuyormuş.
Hapse gireceğini düşünmüyorum, karara itiraz edilir ve dediğin gibi 3 yıl civarı sürer. Sonunda da bir yolunu bulup para cezasına çevrilmesini sağlarlar.3 yıldan öncr temyiz davası bitmez deniyor ama anladığım karar taksirli olunca sanırım para cezası olmuyormuş.
Serhat ayrı bir klasti ya. Eşini karıştırması Somer şefin hiç hoş degil gerçekten ama yemeklere hakimsin anlamında demiştir yaSomerin Kereme, eşin latin amerikalı olmasına rağmen.. Deyip eşini bile karıştırması hiç hoş değildi.
Serhat en iyisini yaptı.. Adam hiçbirşeylerine karışmıyor bunların.. Michelen yıldızıda aldı.
@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness @xemrexxx @BerzzAnn
Çok şaşırdım 😵
İzlerken eğlence katmak iyidir tabi ya ama.bu biraz dediğin gibi çok abartı olmuşŞeflerin bu akşam komiklik olsun diye yaptıkları şeyler hiç komik gelmedi bana nedense.. Ekstra uğraştıralım ki ortaya komik görüntüler çıksın, reyting artsın mantığıyla yapıldığı çok belli oluyor ve bu yüzden de itici duruyor.
Aslında bu yaz tek başlarına gelip 5 dk'lık sürede yemek yaptıkları ilk kısımları ara ara izlemiştim ancak daha sonra Ana Kadroya kadar olan bölümleri izleyemedim. Gönderdiğin video baya iyimişİzlerken eğlence katmak iyidir tabi ya ama.bu biraz dediğin gibi çok abartı olmuş
Onurla Keremi daha çok karşı karşıya izlemek isterim bundan sonra
Bu keşke buralara gelse daha çok eğlenirdik ya
Sen bunları izlemiyordun eleme zamanlar quuen bak bak komediye :
Mehmet keşke kalsaydı iyi güldürüyorduAslında bu yaz tek başlarına gelip 5 dk'lık sürede yemek yaptıkları kısımları ara ara izlemiştim ancak daha sonra Ana Kadroya kadar olan bölümleri izleyemedim. Gönderdiğin video baya iyimiş
Hiç izlemedim ama o dönem sosyal medya çalkalanmıştı bu Murat isimli yarışmacının videolarıyla. Çok değişik biriMehmet keşke kalsaydı iyi güldürüyordu
Birde bu var herhalde ilk yılki programdı bu böyle biri vardı TV de haberde felan görmüşsündur illaki