TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Dava sonucu çıktı, ama itiraz, temyiz derken uzun sürer kesin sonuç. Ama kafası meşgul olacakdır. Seneye olmayabilir.
İyi bakalım zaten halise girmez muhtemelen ya dediklerinize göre.

Akşama neler olacak bakalım. Bu hafta yalan bilgi de yok spoiler da yok. Eda felan diyordu herkes ama Eda potada bile yok :D

Emre'nin elenmesine ciddi anlamda üzüldüm :(

İlk 3'ümdeydi ve hatta final oynamasını istiyordum.
Ama olmadı. Şeflerin de belirttiği gibi çok düzgün ve beyefendi biri. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Erken bir veda oldu gerçekten...

Yarınki fragmana gelecek olursam.. Beyza nihayet gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Uzun zamandır bu anı bekliyordum...

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Edanın halen Şirinin yanında olması... Bana göre bu yarışmanın en sinsi yarışmacısı Şirin.. Mıymıy saman altından neler yürütüyor.. Konuyu bilmiyorum ama nedense Beyza haklı gibime geldi.
Ama bana kalsa 3 üde son 8 hakketmiyordu..... Onurda gene Beyzaya koşuyor fırsat bu fırsat 🤭

Asıl yarışma haftaya başlıyor.. Biryersel olarak, işte o zaman herşey ortaya çıkacak.

Haydi bakalım.
------

Ama olmadı. Şeflerin de belirttiği gibi çok düzgün ve beyefendi biri. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Erken bir veda oldu gerçekten...

Yarınki fragmana gelecek olursam.. Beyza nihayet gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Uzun zamandır bu anı bekliyordum...

Hehhehe senle ayrı düşmüşüz Beyza konusuda 🤭🤭🤭

• Güldürdün
Reactions: Royal Highness
Edanın halen Şirinin yanında olması... Bana göre bu yarışmanın en sinsi yarışmacısı Şirin.. Mıymıy saman altından neler yürütüyor.. Konuyu bilmiyorum ama nedense Beyza haklı gibime geldi.
Ama bana kalsa 3 üde son 8 hakketmiyordu..... Onurda gene Beyzaya koşuyor fırsat bu fırsat 🤭

Asıl yarışma haftaya başlıyor.. Biryersel olarak, işte o zaman herşey ortaya çıkacak.

Haydi bakalım.
------

Hehhehe senle ayrı düşmüşüz Beyza konusuda 🤭🤭🤭
Fragmana göre Eda ve Şirin'in Beyza'ya bozulmalarının sebebi şuymuş: Beyza mavi kaptanı olduğunda kırmızı kaptanı olarak Şirin'i yapmıştı birkaç hafta önce.. Eda ve Şirin, "Mavi kaptan yenmeyi ve potaya göndermek istediği kişiyi kırmızı takım kaptanı yapar. Beyza normalde 'Kadınlar olarak zaten az kişi kaldık, birbirimizi yazmayalım, birbirimize destek olalım' diyen biriyken potaya gitme potansiyeli en yüksek olan kırmızı kaptanlığına Şirin'i seçmesi hoş olmadı." diyorlar. Beyza ise o anda içindeki o kavgacı ve hırslı kişiliği ortaya çıkararak çemkirmeye başlıyor.

Beyza bugüne kadar sessiz sakin biri gibi görünerek gelmeyi başardı ama öyle olmadığını içten içe biliyordum.

Eda ve Şirin'i de sevmiyor ve desteklemiyorum. Ancak sosyal medyada onların sinsi, Beyza'nın ise masum görülmesine sinir oluyordum. Beyza hiç de sessiz sakin biri değil.

Emreye üzüldüm açıkçası

Favorilerim içindeydi hatta ilk 2 deydi benim için

Kerem Alper Semih ve Onur olarak devam edeceğim.

Bakalım artık.
Kötü oldu Emre başarılı sefti begeniyordum. Onur ile olan olaylar psikolojik olarak çok etkiledi muhtemelen düşüncem bu. Favorim hâlâ Onur.

Kerem de iyi ama çok ketum kalıyor.

Malesef elendi. Erim çok şaşırtıyor. İlk gider dediğimiz Erim nerelere geldi kimleri gonderdi.
------

Şimdi fragmanı izledim. Onur Beyzayi neden savunuyor sinir ediyor beni. 🤬

• Beğendim
Kötü oldu Emre başarılı sefti begeniyordum. Onur ile olan olaylar psikolojik olarak çok etkiledi muhtemelen düşüncem bu.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Onur'la hafta başında yaşamış olduğu tartışma ve akabinde Onur'un kaptanlığındaki 4 kişilik kırmızı takımın 3-0 kazanması Emre'yi psikolojik olarak çok etkiledi. Bu durum bu akşamki performansına da yansıdı. Hatta Mehmet Şef en sonda "Bugün çok saldırmadın yemek yapmaya" dedi.

Erim çok şaşırtıyor. İlk gider dediğimiz Erim nerelere geldi kimleri gonderdi.
Erim yedeklerden ana kadroya geldiğinde tüm yarışmacılar onu zayıf halka olarak görmüştü. Haftalarca da öyle görmeye devam ettiler ama şu an Erim kendini ispatlamaya başladı ve bu hafta takımlar kurulurken Onur önce Alper'i sonra Erim'i seçti. Bu da demek oluyor ki Erim hem yeteneklerini gösteriyor hem de kendini geliştirdiği için hakkındaki izlenimleri değiştiriyor. Ben açıkçası ilk geldiğinde Erim'in ilk 8'e kalacağını hiç beklemiyordum. Ezgi ve Emre ilk 5'imdeydi, ikisi de elendi :)

• Beğendim
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Onur'la hafta başında yaşamış olduğu tartışma ve akabinde Onur'un kaptanlığındaki 4 kişilik kırmızı takımın 3-0 kazanması Emre'yi psikolojik olarak çok etkiledi. Bu durum bu akşamki performansına da yansıdı. Hatta Mehmet Şef en sonda "Bugün çok saldırmadın yemek yapmaya" dedi.

Erim yedeklerden ana kadroya geldiğinde tüm yarışmacılar onu zayıf halka olarak görmüştü. Haftalarca da öyle görmeye devam ettiler ama şu an Erim kendini ispatlamaya başladı ve bu hafta takımlar kurulurken Onur önce Alper'i sonra Erim'i seçti. Bu da demek oluyor ki Erim hem yeteneklerini gösteriyor hem de kendini geliştirdiği için hakkındaki izlenimleri değiştiriyor. Ben açıkçası ilk geldiğinde Erim'in ilk 8'e kalacağını hiç beklemiyordum. Ezgi ve Emre ilk 5'imdeydi, ikisi de elendi :)
Emre'yi severdim Onuru mavi takım kaptanı yapana kadar. Aslında hak da veriyorum güzel konuştu rakibim iyi olsun isterim dedi. Çok ters tepti. Zarlar hep yek geldi çok kötü yenildiler :)

İlk 3 üm canlılık olarak ruh olarak; Onur, Alper ve Erim diyorum :)

• Beğendim
Şimdi fragmanı izledim. Onur Beyzayi neden savunuyor sinir ediyor beni. 🤬
Onur'un Beyza'ya karşı zaafı olduğu artık iyice belli oluyor bence. Ama Beyza ona pas vermiyor pek. Mavi takım kaptanı olduğunda ilk Onur'u seçmemişti ve Onur Kırmızı takıma gitmişti. Sonra kaptanlık düellosunu Beyza kazanınca Onur'u mecburen transfer etmişti :A

• Güldürdün
Onur'un Beyza'ya karşı zaafı olduğu artık iyice belli oluyor bence. Ama Beyza ona pas vermiyor pek. Mavi takım kaptanı olduğunda ilk Onur'u seçmemişti ve Onur Kırmızı takıma gitmişti. Sonra kaptanlık düellosunu Beyza kazanınca Onur'u mecburen transfer etmişti :A
En sevmediğim durum bu zaten Onurun beyzaya olan yardım etmesi. Onun durumunu etkiliyor. Elenirse Beyza yüzünden olacak.

• Aynen
Emre'yi severdim Onuru mavi takım kaptanı yapana kadar. Aslında hak da veriyorum güzel konuştu rakibim iyi olsun isterim dedi. Çok ters tepti. Zarlar hep yek geldi çok kötü yenildiler :)
Emre sayı olarak kendi takım üyeleri fazla olduğundan kırmızı takımı kolayca yenebileceğini düşündüğü için kırmızı takım kaptanlığına Onur'u seçti. Planı onu yenip psikolojik olarak üstünlük sağlamaktı ama dediğin gibi çok ters tepti. Kırmızı takım 3-0 yendi ve Emre'nin psikolojisi ile özgüveni yerle yeksan oldu. Potaya böyle bir ruh hâliyle gelince de güzel tabaklar çıkaramayarak elendi.

İlk 3 üm canlılık olarak ruh olarak; Onur, Alper ve Erim diyorum :)
Ben hem başarı olarak hem de karakter olarak bakıyorum. Onur'u karakter olarak biraz eleştirsem de başarısına diyecek söz yok.

Benim güncel ilk 4'üm : Onur, Kerem, Alper, Erim

Bakalım tahminlerimiz tutacak mı ve bu isimler sonlara kalacak mı? :)

• Beğendim
Emre sayı olarak kendi takım üyeleri fazla olduğu için kırmızı takımı kolayca yenebileceğini düşündüğü için kırmızı takım kaptanlığına Onur'u seçti. Planı onu yenip psikilojik olarak üstünlük sağlamaktı ama dediğin gibi çok ters tepti. Kırmızı takım 3-0 yendi ve Emre'nin psikolojisi ile özgüveni yerle yeksan oldu. Potaya böyle bir ruh hâliyle gelince de güzel tabaklar çıkaramayarak elendi.

Ben hem başarı olarak hem de karakter olarak bakıyorum. Onur'u karakter olarak biraz eleştirsem de başarısına diyecek söz yok.

Benim güncel ilk 4'üm : Onur, Kerem, Alper, Erim

Bakalım tahminlerimiz tutacak mı ve bu isimler sonlara kalacak mı? :)
İlerleyen haftalarda çok şey değişecek. Herkes tek olacak. Eninde sonunda 1 kişi kalacak zaten merakla bekliyoruz :D

• Aynen
İlerleyen haftalarda çok şey değişecek. Herkes tek olacak. Eninde sonunda 1 kişi kalacak zaten merakla bekliyoruz :D
Bu hafta son takımlar kuruluyormuş. Haftaya herkes tek başına yarışmaya başlayacak, işte o zaman gerçek gerilimleri ve tartışmaları görmeye başlayabiliriz :A :A

Bu arada bu akşamki Altın Kelebek Ödül Töreni'ne Somer Şefin katılmasına şaşırmışlar sosyal medyada. Ama bence asıl katılmasaydı garip olurdu.

• Aynen
Bu hafta son takımlar kuruluyormuş. Haftaya herkes tek başına yarışmaya başlayacak, işte o zaman gerçek gerilimleri ve tartışmaları görmeye başlayabiliriz :A :A

Bu arada bu akşamki Altın Kelebek Ödül Töreni'ne Somer Şefin katılmasına şaşırmışlar sosyal medyada. Ama bence asıl katılmasaydı garip olurdu.
Şaşıracak bir durum yok suçlu değil gibi görünüyor ki zaten suçluysa bile bunun yeri orası değil. Ödülü yarışmadan dolayı almış. Hakettiler ödülü yarışma çok güzel :D

• Aynen
ne kadar iyi anlaşıyorlar :X bunların kavgasının arasında bu hafta
alper
eleniyor diyolla :(Ekran Resmi 2024-12-10 23.45.50.png

Son düzenleme:
  • Üzücü