TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

@xemrexxx mesajındaki ismi spoiler içine alır mısın

İddiayı önceden öğrenmek isteyen tıklasın, öğrenmek istemeyen tıklamasın.

@The_Erinch hassas bu konuda.
Yarın baskasini paylaşırlar. Geçen hafta denk geldim tutturamadı hiç biri. Demek ki hepsi palavra. Derler dururlar :D

Tabi spoiler yemek istemiyorum :)

Yarın baskasini paylaşırlar. Geçen hafta denk geldim tutturamadı hiç biri. Demek ki hepsi palavra. Derler dururlar :D

Tabi spoiler yemek istemiyorum :)
X'te bir hesap var, abartısız söylüyorum taa Zübeyde'den beri her dediği kişi o hafta elendi.

Ben öğrenmemeye çalışıyorum ama bir şekilde önüme bir isim düştüğünde X'teki o bahsettiğim hesaba gidip doğru mu diye kontrol ediyorum :F

Geçtiğimiz hafta yalan iddialar da çıktı evet.
Eda elenecek dediler ama Eda potada bile değildi.
X'teki o hesap ise daha Salı günü Emre elenmiştir diye paylaşmış.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
X'te bir hesap var, abartısız söylüyorum taa Zübeyde'den beri her dediği kişi o hafta elendi.

Ben öğrenmemeye çalışıyorum ama bir şekilde önüme bir isim düştüğünde X'teki o bahsettiğim hesaba gidip doğru mu diye kontrol ediyorum :F

Geçtiğimiz hafta yalan iddialar da çıkti evet.
Eda elenecek dediler ama Eda potada bile değildi.
X'teki o hesap ise daha Salı günü Emre elenmiştir diye paylaşmış.
En iyisi itibar etmemek ama illa gözümüze sokuyorlar.

• Aynen
Reactions: Royal Highness
En iyisi itibar etmemek ama illa gözümüze sokuyorlar.
Keşfete düşüyor yahu :T: Elenecek olan kim ise kocaman fotoğrafını koyuyorlar, istemesen de görmüş oluyorsun.

İstersen X'teki o hesabın adıni söyleyeyim? :A:A

Ha bu arada @xemrexxx'in az önce yazdığı isim daha garanti değil. Çünkü X'te olan o hesap henüz kimin elendiğine dair bir gönderi paylaşmamış :D

Keşfete düşüyor yahu :T: Elenecek olan kim ise kocaman fotoğrafını koyuyorlar, istemesen de görmüş oluyorsun.

İstersen X'teki o hesabın adıni söyleyeyim? :A:A

Ha bu arada @xemrexxx'in az önce yazdığı isim daha garanti değil. Çünkü X'te olan o hesap henüz kimin elendiğine dair bir gönderi paylaşmamış :D
șomer șef elenecek diyolladı daha mapusa düşmemiş mi o 😱

ne kadar iyi anlaşıyorlar :X bunların kavgasının arasında bu hafta
alper
eleniyor diyolla :(Ekli dosyayı görüntüle 131343
Şirin'in derdi Beyza'nın mavi kaptan olduğunda onu kırmızı kaptan yapmasıydı.

Eda'nın derdini de yarın akşamki bölümün fragmanında anlamış olduk. Muratcan elenince Beyza Eda'ya demiş ki "Bu hafta Muratcan elendi, haftaya da sen elenirsin"

Eda bunu söyleyince Beyza "Ben Fransızca gibi düşünüp konuştuğum için bazen yanlış anlaşılıyorum" diye kıvırmaya çalıştı ama Eda "Bu dediğinin Fransızcası da Türkçesi de aynı" deyince Beyza "O zaman benimle konuşmazsın, bana bulaşmazsın" tarzında bir şey söyledi. @RüzgarGülü @xemrexxx

șomer șef elenecek diyolladı daha mapusa düşmemiş mi o 😱
Avutkatları karara itiraz etmiş, temyiz süreci başlamış.
O da uzun sürecek deniyor. Şu anlık hapis mevzusu yok yani.

Şirin'in derdi Beyza'nın mavi kaptan olduğunda onu kırmızı kaptan yapmasıydı.

Eda'nın derdini de yarın akşamki bölümün fragmanında anlamış olduk. Muratcan elenince Beyza Eda'ya demiş ki "Bu hafta Muratcan elendi, haftaya da sen elenirsin"

Eda bunu söyleyince Beyza "Ben Fransızca gibi düşünüp konuştuğum için bazen yanlış anlaşılıyorum" diye kıvırmaya çalıştı ama Eda "Bu dediğinin Fransızcası da Türkçesi de aynı" deyince Beyza "O zaman benimle konuşmazsın, bana bulaşmazsın" tarzında bir şey söyledi. @RüzgarGülü @xemrexxx

Avutkatları karara itiraz etmiş, temyiz süreci başlamış.
O da uzun sürecek deniyor. Şu anlık hapis mevzusu yok yani.
Beyza dersine iyi çalışıp gelmiş :X hem mağdur hem star ,:X

Beyza dersine iyi çalışıp gelmiş :X hem mağdur hem star ,:X
O kadar doğru bir tespit yaptın ki.. Her konuda kendisini mağdur gösterecek bir şey buluyor ya da bulmaya çalışıyor..

Eda'ya gülerek "Haftaya da sen gidersin" demiş. Bir de bu dediğinden dolayı mahçup olacağına "Bana bulaşma o zaman" falan diye artislik yapıyor :T: