RüzgarGülü
Favori Üye
Bu çok komik bir fikir. Finali şimdiden kimse bilemez. Haftalık elenen tamam haberleri oluyordur bilgi sızıyordur ama çekilmemiş bölümü kimse bilemez. Çok acayip bir teori
Bu çok komik bir fikir. Finali şimdiden kimse bilemez. Haftalık elenen tamam haberleri oluyordur bilgi sızıyordur ama çekilmemiş bölümü kimse bilemez. Çok acayip bir teori
Katılıyorum, bana da saçma geldi. Ama olur da canlı yayınlanacak olan finalde böyle bir şey görürsek bunun önceden planlı bir şey olduğunu anlayalım diye burada paylaştım. Yani sizler de okuyun istedim.Bu çok komik bir fikir. Finali şimdiden kimse bilemez. Haftalık elenen tamam haberleri oluyordur bilgi sızıyordur ama çekilmemiş bölümü kimse bilemez. Çok acayip bir teori
şaka maka erim ilk 9 a kaldı ; ilk 19 a kalamaz gibiydi en başta 😱Düksel Pirzola çok lezzetli görünüyor 😋😋
Ama yapım aşaması uzun, 12 garnitürden oluşuyormuş. Tatlı lezzetler, ekşi lezzetler, meyveler, kuruyemişler, patlamış mısırlar vs.
İlk turda Şirin ve Kaan 15, Kerem 18, Semih 20,5 puan aldı. 2.turda bakalım neler olacak..
@RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno
Aşure gibi birşey..Düksel Pirzola çok lezzetli görünüyor 😋😋
Ama yapım aşaması uzun, 12 garnitürden oluşuyormuş. Tatlı lezzetler, ekşi lezzetler, meyveler, kuruyemişler, patlamış mısırlar vs.
İlk turda Şirin ve Kaan 15, Kerem 18, Semih 20,5 puan aldı. 2.turda bakalım neler olacak..
@RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno