Bende dün taboluyu görünce @bazinga ile yanyanayken o nasıl 12lerde ben 20de kaldım birden demiştim ama bugün yine yanyana gelmişiz (1 puan fark). Demek sebebi buymuşBonus soruların her biri 4 puan imiş, İtalya da dün yarı finali garantileyince...
Bende dün taboluyu görünce @bazinga ile yanyanayken o nasıl 12lerde ben 20de kaldım birden demiştim ama bugün yine yanyana gelmişiz (1 puan fark). Demek sebebi buymuşBonus soruların her biri 4 puan imiş, İtalya da dün yarı finali garantileyince...
Bir tek Türkiye yaktı4 puan mıymış yok artık1 diye rahattım mlsf...
Maskeli tuhaf bir şekilde yarı final 4'lüsüne İngiltere yazmayıp finale İngiltere demişBen de geç öğrendim kicktipp sisteminde 4’ü toplam 4 puan sanıyordum meğer her biri 4 olunca bitirdi bizi... Puan tablosu şöyle bonus sorularında:
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
İngiltere finali kazanırsa oradan da patlarız ama 4 takım yerine 5 takım yazmak faydalı oldu belki deMaskeli tuhaf bir şekilde yarı final 4'lüsüne İngiltere yazmayıp finale İngiltere demişBir ordan yarış içine girersek gireriz yoksa zor
![]()
@Maskeli Fedai şampiyon oldu, biz sıralamayı belirliyoruzYine ters bir tahmin oldu2-1 doğru ama yerler yanlış
![]()
İngiltere'den nefret ediyorum. Kazanmaması tercihim@Maskeli Fedai şampiyon oldu, biz sıralamayı belirliyoruz
Yalnız bugün İngiltere tur atlarsa çarşı pazar karışır ve bana 4 puan gelirken Maskeli'ye gelmeyecek 😱 Skor tahmininde eşit farkta tahminde bulunmuşuzdur umarım, yoksa pek işe yaramaz
Ekli dosyayı görüntüle 104702
Ekli dosyayı görüntüle 104701
İngiltere tur atlarsa son 3 maç kala zirveyi ele geçirebilme şansım olur ama @12.Adam zirveden iyice uzaklaşır, baksana 3 ile 7 arasında İngiltere demeyen tek isim oymuşİngiltere'den nefret ediyorum. Kazanmaması tercihim![]()
Bende sonradan gördüm ben de İngiltere demişimİngiltere tur atlarsa son 3 maç kala zirveyi ele geçirebilme şansım olur ama @12.Adam zirveden iyice uzaklaşır, baksana 3 ile 7 arasında İngiltere demeyen tek isim oymuş![]()
Ne demiştin skora?Mucize olmazsa havlu attık. Anca hem İngiltere maçının tahminini bilirsek bir şeyler olabilir yoksa imkansız.
4 puan kaybettim kjaer ve donaruma sayesinde yinede hedefim yok nereye kadar gidebilirsem kadar dedim @Tolstoyevskiİngiltere tur atlarsa son 3 maç kala zirveyi ele geçirebilme şansım olur ama @12.Adam zirveden iyice uzaklaşır, baksana 3 ile 7 arasında İngiltere demeyen tek isim oymuş![]()
Şu son Danimarka maçından 3 puan almak hayat öpücüğü gibi geldi bize... Yalnız İsveç de beni kurtarmıştı, bu turnuvada İskandinavya'yı arkama aldım resmen 😱Bende sonradan gördüm ben de İngiltere demişim
İtalya daha devam ediyor neyseki.
İngiltere çıkacak, 6 puan gelir bana@Maskeli Fedai şampiyon oldu, biz sıralamayı belirliyoruz
Yalnız bugün İngiltere tur atlarsa çarşı pazar karışır ve bana 4 puan gelirken Maskeli'ye gelmeyecek 😱 Skor tahmininde eşit farkta tahminde bulunmuşuzdur umarım, yoksa pek işe yaramaz
Ekli dosyayı görüntüle 104702
Ekli dosyayı görüntüle 104701
Ben ilk başlarda izlerken puan alıyordum. Bıraktım puan alma musluğu kesildiİngiltere çıkacak, 6 puan gelir banaBir tane bile maç izlemeden 3. olucam olaya bak
![]()
İşte futbol tahmini işi %70 bilgi, %30 şansa dayalı derler az çok, eğer şans tarafı ağır basıyorsa insanlar yürüyüp gidiyorİngiltere çıkacak, 6 puan gelir banaBir tane bile maç izlemeden 3. olucam olaya bak
![]()
Ben 0 bilgi ile yarışıyorum hepİşte futbol tahmini işi %70 bilgi, %30 şansa dayalı derler az çok, eğer şans tarafı ağır basıyorsa insanlar yürüyüp gidiyor![]()
Hırs yani heyecan yapmadığında yürüyüp gidiyorsun aslında o sıfır bilgiyle, ama stres heyecana girişince insan çuvallıyor önümüzdeki sezon sonuna dek mümkünse uzak kalmaya çalış strestenBen 0 bilgi ile yarışıyorum hep![]()
![]()
Ben ilk başlarda izlerken puan alıyordum. Bıraktım puan alma musluğu kesildişans
Bilgi, deneyim, disiplin, azim, istek, dirayetİşte futbol tahmini işi %70 bilgi, %30 şansa dayalı derler az çok, eğer şans tarafı ağır basıyorsa insanlar yürüyüp gidiyor![]()
Ve hedef koymamakBilgi, deneyim, disiplin, azim, istek, dirayet![]()