EURO 2020 - Kicktipp Tahmin Turnuvası | Genel Konu ⚽

Bonus soruların her biri 4 puan imiş, İtalya da dün yarı finali garantileyince...
Bende dün taboluyu görünce @bazinga ile yanyanayken o nasıl 12lerde ben 20de kaldım birden demiştim ama bugün yine yanyana gelmişiz (1 puan fark). Demek sebebi buymuş :A

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Ben de geç öğrendim kicktipp sisteminde 4’ü toplam 4 puan sanıyordum meğer her biri 4 olunca bitirdi bizi... Puan tablosu şöyle bonus sorularında:

Maskeli tuhaf bir şekilde yarı final 4'lüsüne İngiltere yazmayıp finale İngiltere demiş :A Bir ordan yarış içine girersek gireriz yoksa zor :A

• Güldürdün
Maskeli tuhaf bir şekilde yarı final 4'lüsüne İngiltere yazmayıp finale İngiltere demiş :A Bir ordan yarış içine girersek gireriz yoksa zor :A
İngiltere finali kazanırsa oradan da patlarız ama 4 takım yerine 5 takım yazmak faydalı oldu belki de :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yine ters bir tahmin oldu :A 2-1 doğru ama yerler yanlış :A

• Güldürdün
Yine ters bir tahmin oldu :A 2-1 doğru ama yerler yanlış :A
@Maskeli Fedai şampiyon oldu, biz sıralamayı belirliyoruz :A

Yalnız bugün İngiltere tur atlarsa çarşı pazar karışır ve bana 4 puan gelirken Maskeli'ye gelmeyecek 😱 Skor tahmininde eşit farkta tahminde bulunmuşuzdur umarım, yoksa pek işe yaramaz :A
Screenshot 2021-07-03 210315.png

Screenshot 2021-07-03 210214.png

İngiltere'den nefret ediyorum. Kazanmaması tercihim :A
İngiltere tur atlarsa son 3 maç kala zirveyi ele geçirebilme şansım olur ama @12.Adam zirveden iyice uzaklaşır, baksana 3 ile 7 arasında İngiltere demeyen tek isim oymuş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İngiltere tur atlarsa son 3 maç kala zirveyi ele geçirebilme şansım olur ama @12.Adam zirveden iyice uzaklaşır, baksana 3 ile 7 arasında İngiltere demeyen tek isim oymuş :A
Bende sonradan gördüm ben de İngiltere demişim :A
İtalya daha devam ediyor neyseki.
------

Mucize olmazsa havlu attık. Anca hem İngiltere maçının tahminini bilirsek bir şeyler olabilir yoksa imkansız.
Ne demiştin skora? :A

Bende sonradan gördüm ben de İngiltere demişim :A
İtalya daha devam ediyor neyseki.
Şu son Danimarka maçından 3 puan almak hayat öpücüğü gibi geldi bize... Yalnız İsveç de beni kurtarmıştı, bu turnuvada İskandinavya'yı arkama aldım resmen 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İngiltere çıkacak, 6 puan gelir bana :A Bir tane bile maç izlemeden 3. olucam olaya bak :A
İşte futbol tahmini işi %70 bilgi, %30 şansa dayalı derler az çok, eğer şans tarafı ağır basıyorsa insanlar yürüyüp gidiyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ben 0 bilgi ile yarışıyorum hep :A :A
Hırs yani heyecan yapmadığında yürüyüp gidiyorsun aslında o sıfır bilgiyle, ama stres heyecana girişince insan çuvallıyor önümüzdeki sezon sonuna dek mümkünse uzak kalmaya çalış stresten :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi