Vay be helal olsun, ellerinden öpüyorum.İnsanız neticede şaşar, beşeriz.Aleyna diyeceğime Poyraz yazmışım.![]()
Vay be helal olsun, ellerinden öpüyorum.İnsanız neticede şaşar, beşeriz.Aleyna diyeceğime Poyraz yazmışım.![]()
Bir ara @dreamy Ayşe'yi garanti sayımız yaptık demişti izlemediğim dönemlerdeHadi Çalışkan'a karşı öyle diyelim Kalaycıyı da patates etti kaç gündür bugün kendisi söyledi röportajda "Ayşe'ye nefes aldırmamam gerekiyor ama olmuyor" dedi.
En fazla 5-1 olurdu.![]()
Cinsiyet olarak değil canım.Suyu bulandırma, radyoda parazit oldu.Biri kız biri erkek. İsim bile benzer değil![]()
Gel vazgeç inadından bak Aleyna bile bugün Poyraz'ın Ayşe'yi motive etmesinden bahsetti.Poyraz ne zamandan beri benimki oluyor?![]()
Hayır yani demek istediğim Aleyna yerine Ayşe desen anlardım ama Poyraz nere Aleyna nereCinsiyet olarak değil canım.Suyu bulandırma, radyoda parazit oldu.![]()
Ay yok Aleyna Ç çoğu zaman dışarıda kalıyor 2 kere oynuyor.Bir ara @dreamy Ayşe'yi garanti sayımız yaptık demişti izlemediğim dönemlerde
Tek kız kalmak herzaman parlamak için uygun fırsat. Aleyna Ç'ile seçim hakkı onlardaysa en az 3 kere karşıyor ve otomatikmen 3 sayı cepte oluyorAleyna K az oyuna çıkıyor ve alışma süreci etkileniyor.
2 az mı?Ay yok Aleyna Ç çoğu zaman dışarıda kalıyor 2 kere oynuyor.Ayşe ve Aleyna K daha çok oynuyor.
![]()
Mektuplar yanlış sahiplerine ulaşır ya o hesapHayır yani demek istediğim Aleyna yerine Ayşe desen anlardım ama Poyraz nere Aleyna nere![]()
Az tabi bak dün maviler avantajı aldı ama Ayşe Aleyna Ç ile 2 kere oynadı, Kalaycı ile 4 kere.2 az mı?diyorum ya averaj oyununu maviler alsa Aleyna Ç en az 3 kere ve öyle oldu işte
![]()
Hayır bence Ayşe ve Poyraz olacak, hatta oldular. Çaktırmıyorlar.Gel vazgeç inadından bak Aleyna bile bugün Poyraz'ın Ayşe'yi motive etmesinden bahsetti.AlPoy elbet bir yerde barışacak gibi sen de dön Poyraz'a.
Benim de Aley'e kanım bir ısınıyor bir soğuyor.
Özellikle bugün haftalardır motive ettiği, only you dedikleri Batuhan'dan istediği motivasyonu alamayınca bir üzülmedim değil ama bir yandan da hak etti diyorum daha karşı takımdayken sattı takımını.
Sen ne düşünüyorsun bu olaylar hakkında genel olarak.![]()
Hesaplıyorum; 4x2 =8Az tabi bak dün maviler avantajı aldı ama Ayşe Aleyna Ç ile 2 kere oynadı, Kalaycı ile 4 kere.Matematiği kur işte.
![]()
Aleyna Ç. her bakımdan başımıza bela oldu. Hem eli ısınması açısından hem de yenince oluşan özgüvenden dolayı Merve'nin gidişi her türlü Ayşe'ye yaradı.Bir ara @dreamy Ayşe'yi garanti sayımız yaptık demişti izlemediğim dönemlerde
Tek kız kalmak herzaman parlamak için uygun fırsat. Aleyna Ç'ile seçim hakkı onlardaysa en az 3 kere karşıyor ve otomatikmen 3 sayı cepte oluyorAleyna K az oyuna çıkıyor ve alışma süreci etkileniyor.
Onu ben de gördüm şu gözü kapalı oynanan oyunda diyordu ama olacaklarına ya da olduklarına asla inanmıyorum.Hayır bence Ayşe ve Poyraz olacak, hatta oldular. Çaktırmıyorlar.Bir video görmüştüm Poyraz, Ayşe'ye hayatım diyor.
Ben de üzüldüm, Batuhan bugün kötü davrandı kıza sürekli tersledi. :/
Ne diye çarpıyorsun yanlış işlem.Hesaplıyorum; 4x2 =8![]()
Toplayacağıma çarpmışım iyi mi? Cevap 6Onu ben de gördüm şu gözü kapalı oynanan oyunda diyordu ama olacaklarına ya da olduklarına asla inanmıyorum.Olmasınlar da zaten.
Ya Melis'e de yapıyordu sürekli emir veriyor. Bugün mesela Aleyna'ya gel şuraya, taktik veriyorum, ayağını öyle yapma, sürekli azarlar gibi konuştu ve beni aşırı sinir etti.
------
Ne diye çarpıyorsun yanlış işlem.![]()
Bence inanmak istemiyorsun.Onu ben de gördüm şu gözü kapalı oynanan oyunda diyordu ama olacaklarına ya da olduklarına asla inanmıyorum.Olmasınlar da zaten.
Ya Melis'e de yapıyordu sürekli emir veriyor. Bugün mesela Aleyna'ya gel şuraya, taktik veriyorum, ayağını öyle yapma, sürekli azarlar gibi konuştu ve beni aşırı sinir etti.
------
Ne diye çarpıyorsun yanlış işlem.![]()
Ben de niye çarptı diyorum.Toplayacağıma çarpmışım iyi mi? Cevap 6![]()
5 sayı almış kız. Senin matematik 6 yapıyorAz tabi bak dün maviler avantajı aldı ama Ayşe Aleyna Ç ile 2 kere oynadı, Kalaycı ile 4 kere.Matematiği kur işte.
![]()
Gece gece kafam bir milyon oldu.Paragrafın sonu canım yoldaşım şerlok beyciğimin tıpkısının aynısı.Ben de niye çarptı diyorum.
6 oyunun 4'ü Aleyna Kalaycıoğlu ile ve 3'ünğ yenmişti dün Ayşe.Kız resmen winner özelliğini açmış.
![]()
Ayşe'den gelen bir şey olabilir ama Poyraz'dan olacağına inanmadığım için olamaz diyorum. Poyraz yavrumlu, canımlı konuşmayı seviyor.Bence inanmak istemiyorsun.Ayşe'nin Poyraz'a davranışları da zamanında Aleyna'nın Batuhan'a yaptıklarından daha çok göze batıyor bence. Ayşe en başından beri Poyraz'a karşı duran bir profil izleseydi şampiyonluğun en güçlü adaylarından olurdu ama o başka bir yolu seçti.
![]()
Kaptık Sherlock beyciğimden bir şeyler.Gece gece kafam bir milyon oldu.Paragrafın sonu canım yoldaşım şerlok beyciğimin tıpkısının aynısı.![]()
Şimdi tekrar baktım avantajsız 6 kere çıkmış dün.5 sayı almış kız. Senin matematik 6 yapıyoravantaj oyununu sayma. Aleyna K zaten oyun alamadı ve öyle olunca farketmez Ayşe'ye
![]()
@Sherlock beyciğiminden en çok ben kapmışımdır.Kendilerinin bende pek bir emeği oldu.Teşrik-i mesaimiz bitmek bilmedi.Ayşe'den gelen bir şey olabilir ama Poyraz'dan olacağına inanmadığım için olamaz diyorum. Poyraz yavrumlu, canımlı konuşmayı seviyor.
Ayşe de Aleyna da en başından Poyraz'a yakın olmayı seçti.Sancakay da dahil.
Şuraya bir video atacağım ben izlerken güldüm sen ne düşünüyorsun.
------
Kaptık Sherlock beyciğimden bir şeyler.
------
Şimdi tekrar baktım avantajsız 6 kere çıkmış dün.Avantajla 7 yani.
Kız başarılı işte kabul et.
![]()