TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hadi Çalışkan'a karşı öyle diyelim Kalaycıyı da patates etti kaç gündür bugün kendisi söyledi röportajda "Ayşe'ye nefes aldırmamam gerekiyor ama olmuyor" dedi. :A

En fazla 5-1 olurdu. :A
Bir ara @dreamy Ayşe'yi garanti sayımız yaptık demişti izlemediğim dönemlerde :A
Tek kız kalmak herzaman parlamak için uygun fırsat. Aleyna Ç'ile seçim hakkı onlardaysa en az 3 kere karşıyor ve otomatikmen 3 sayı cepte oluyor :A Aleyna K az oyuna çıkıyor ve alışma süreci etkileniyor.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Poyraz ne zamandan beri benimki oluyor? :A
Gel vazgeç inadından bak Aleyna bile bugün Poyraz'ın Ayşe'yi motive etmesinden bahsetti. :A AlPoy elbet bir yerde barışacak gibi sen de dön Poyraz'a. :A Benim de Aley'e kanım bir ısınıyor bir soğuyor. :A

Özellikle bugün haftalardır motive ettiği, only you dedikleri Batuhan'dan istediği motivasyonu alamayınca bir üzülmedim değil ama bir yandan da hak etti diyorum daha karşı takımdayken sattı takımını. :A

Sen ne düşünüyorsun bu olaylar hakkında genel olarak. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and 12.Adam
Bir ara @dreamy Ayşe'yi garanti sayımız yaptık demişti izlemediğim dönemlerde :A
Tek kız kalmak herzaman parlamak için uygun fırsat. Aleyna Ç'ile seçim hakkı onlardaysa en az 3 kere karşıyor ve otomatikmen 3 sayı cepte oluyor :A Aleyna K az oyuna çıkıyor ve alışma süreci etkileniyor.
Ay yok Aleyna Ç çoğu zaman dışarıda kalıyor 2 kere oynuyor. :A Ayşe ve Aleyna K daha çok oynuyor. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Gel vazgeç inadından bak Aleyna bile bugün Poyraz'ın Ayşe'yi motive etmesinden bahsetti. :A AlPoy elbet bir yerde barışacak gibi sen de dön Poyraz'a. :A Benim de Aley'e kanım bir ısınıyor bir soğuyor. :A

Özellikle bugün haftalardır motive ettiği, only you dedikleri Batuhan'dan istediği motivasyonu alamayınca bir üzülmedim değil ama bir yandan da hak etti diyorum daha karşı takımdayken sattı takımını. :A

Sen ne düşünüyorsun bu olaylar hakkında genel olarak. :A
Hayır bence Ayşe ve Poyraz olacak, hatta oldular. Çaktırmıyorlar. :A Bir video görmüştüm Poyraz, Ayşe'ye hayatım diyor. :A

Ben de üzüldüm, Batuhan bugün kötü davrandı kıza sürekli tersledi. :/

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Aleyna Ç. her bakımdan başımıza bela oldu. Hem eli ısınması açısından hem de yenince oluşan özgüvenden dolayı Merve'nin gidişi her türlü Ayşe'ye yaradı. :A Eski winnerlığımıza döneriz umarım...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hayır bence Ayşe ve Poyraz olacak, hatta oldular. Çaktırmıyorlar. :A Bir video görmüştüm Poyraz, Ayşe'ye hayatım diyor. :A

Ben de üzüldüm, Batuhan bugün kötü davrandı kıza sürekli tersledi. :/
Onu ben de gördüm şu gözü kapalı oynanan oyunda diyordu ama olacaklarına ya da olduklarına asla inanmıyorum. :A Olmasınlar da zaten. :A

Ya Melis'e de yapıyordu sürekli emir veriyor. Bugün mesela Aleyna'ya gel şuraya, taktik veriyorum, ayağını öyle yapma, sürekli azarlar gibi konuştu ve beni aşırı sinir etti.
------

Hesaplıyorum; 4x2 =8 :A
Ne diye çarpıyorsun yanlış işlem. :A

• Güldürdün
Onu ben de gördüm şu gözü kapalı oynanan oyunda diyordu ama olacaklarına ya da olduklarına asla inanmıyorum. :A Olmasınlar da zaten. :A

Ya Melis'e de yapıyordu sürekli emir veriyor. Bugün mesela Aleyna'ya gel şuraya, taktik veriyorum, ayağını öyle yapma, sürekli azarlar gibi konuştu ve beni aşırı sinir etti.
------

Toplayacağıma çarpmışım iyi mi? Cevap 6 :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür

------

Bence inanmak istemiyorsun. :A Ayşe'nin Poyraz'a davranışları da zamanında Aleyna'nın Batuhan'a yaptıklarından daha çok göze batıyor bence. Ayşe en başından beri Poyraz'a karşı duran bir profil izleseydi şampiyonluğun en güçlü adaylarından olurdu ama o başka bir yolu seçti. :A

Az tabi bak dün maviler avantajı aldı ama Ayşe Aleyna Ç ile 2 kere oynadı, Kalaycı ile 4 kere. :A Matematiği kur işte. :A
5 sayı almış kız. Senin matematik 6 yapıyor :A avantaj oyununu sayma. Aleyna K zaten oyun alamadı ve öyle olunca farketmez Ayşe'ye :A

• Güldürdün
Bence inanmak istemiyorsun. :A Ayşe'nin Poyraz'a davranışları da zamanında Aleyna'nın Batuhan'a yaptıklarından daha çok göze batıyor bence. Ayşe en başından beri Poyraz'a karşı duran bir profil izleseydi şampiyonluğun en güçlü adaylarından olurdu ama o başka bir yolu seçti. :A
Ayşe'den gelen bir şey olabilir ama Poyraz'dan olacağına inanmadığım için olamaz diyorum. Poyraz yavrumlu, canımlı konuşmayı seviyor. :A

Ayşe de Aleyna da en başından Poyraz'a yakın olmayı seçti. :A Sancakay da dahil. :A

Şuraya bir video atacağım ben izlerken güldüm sen ne düşünüyorsun. :A

------

Gece gece kafam bir milyon oldu.Paragrafın sonu canım yoldaşım şerlok beyciğimin tıpkısının aynısı. :A
Kaptık Sherlock beyciğimden bir şeyler. :A
------

5 sayı almış kız. Senin matematik 6 yapıyor :A avantaj oyununu sayma. Aleyna K zaten oyun alamadı ve öyle olunca farketmez Ayşe'ye :A
Şimdi tekrar baktım avantajsız 6 kere çıkmış dün. :A Avantajla 7 yani. :A Kız başarılı işte kabul et. :A

Ayşe'den gelen bir şey olabilir ama Poyraz'dan olacağına inanmadığım için olamaz diyorum. Poyraz yavrumlu, canımlı konuşmayı seviyor. :A

Ayşe de Aleyna da en başından Poyraz'a yakın olmayı seçti. :A Sancakay da dahil. :A

Şuraya bir video atacağım ben izlerken güldüm sen ne düşünüyorsun. :A

------

Kaptık Sherlock beyciğimden bir şeyler. :A
------

Şimdi tekrar baktım avantajsız 6 kere çıkmış dün. :A Avantajla 7 yani. :A Kız başarılı işte kabul et. :A
@Sherlock beyciğiminden en çok ben kapmışımdır.Kendilerinin bende pek bir emeği oldu.Teşrik-i mesaimiz bitmek bilmedi. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür