2021 2.Tur | Düello | Hadise ⚔️ Serenay Sarıkaya

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok hak veririm :A Tabii çirkin diyemem ama çooooook güzel de değil bence :A Yüz yapısı çok baskın ve bu tarz baskın yüzler bana pek hitap etmiyor.
Yok bende çirkin demiyorum. Denilen kadar yok diyorum. :D

Fizik olarak Hadise çok daha iyi.
Yüz olarak zaten Serenay bana hep abartı gelmiştir.
------

Bu arada foto seçimini kim yaptıysa Hadise fanıymış sljkgklsgjkls
Hadise'nin fotosu çok kadınsı :A Serenay'ın fotosu da çocuksu geldi bana :A Tabii istediğiniz fotoyu seçseniz de fizik olarak Hadise alır orası ayrı..
Foto seçimi bana ait :A herzaman ben seçiyorum. Kimsenin fanı değilim ama Serenay'ı çok abartıyorlar. 2017 finalistiydi. Düeolloda olmasına şaşırdım :A @Özgür son dakika oy kullanmasa elenen Hadise olmuştu çoktan. Hayat verdi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Foto seçimi bana ait :A herzaman ben seçiyorum. Kimsenin fanı değilim ama Serenay'ı çok abartıyorlar. 2017 finalistiydi. Düeolloda olmasına şaşırdım :A @Özgür son dakika oy kullanmasa elenen Hadise olmuştu çoktan. Hayat verdi :A
Vaaay mosiiiiiiiii sen böyle iddialı fotolar koyar mıydın ya öbür turlarda da bekliyoruz :A
Abartı tabii Hadise çok daha güzel eler inşallah :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Vaaay mosiiiiiiiii sen böyle iddialı fotolar koyar mıydın ya öbür turlarda da bekliyoruz :A
Abartı tabii Hadise çok daha güzel eler inşallah :A
Çok isim olunca yüz sadece giriyor. Bu düello ve sadece 2 foto olunca oldu :A
Arada gelecektir ama çok alışmayın :A

• Sinir Bozucu
Hep devam etmesi dileği ile. :)
Biraz aklımı @Tolstoyevski çeldi. Yani yumuşama sebep olan diyelim. Yoksa baştan sona hep en kapalı fotoları seçerdim :A o da etkinliğin ortağı olunca orta yolu bulduk ama tabi onayım olmayan fotolar yayınlanmıyor :A bunu ben özellikle seçtim tabiki, Tols'da hiç itirz etmeden hemen ekledi zaten ben vazgeçerim diye :A
Can çıkar huy çıkmaz :A Eskisi kadar olmasa da insan bazen istiyor...
Yav he he. Bazen değil, heptir o :A

• Sinir Bozucu
Biraz aklımı @Tolstoyevski çeldi. Yani yumuşama sebep olan diyelim. Yoksa baştan sona hep en kapalı fotoları seçerdim :A o da etkinliğin ortağı olunca orta yolu bulduk ama tabi onayım olmayan fotolar yayınlanmıyor :A bunu ben özellikle seçtim tabiki, Tols'da hiç itirz etmeden hemen ekledi zaten ben vazgeçerim diye :A

Yav he he. Bazen değil, heptir o :A
Güzele bakmak sevaptır...

• Olmamış
Lafı başla yere çek :A neyse artık Güzel bakmak dersin, güzele demezsin. Mantık olarakta alakasız ve yanlış olduğu belli :A
Sana öğretmiş olayım.
Ok ok bu zamana kadar böyle öğrendik doğrusu umrumda değil :A
Bu arada ne yani yakışıklı biri görünce yakışıklıymış demiyor musun biz de güzele güzel diyoruz işte aaaaaaaaaa

• Güldürdün
Ok ok bu zamana kadar böyle öğrendik doğrusu umrumda değil :A
Bu arada ne yani yakışıklı biri görünce yakışıklıymış demiyor musun biz de güzele güzel diyoruz işte aaaaaaaaaa
Güzele güzel mi dedin? 😱 dibiniz düşüp devamı gelsin, iddialı vs deyip 40 takla atıyorsunuz :A sen ve bir kaç kişi. Aranıza @A. Poyraz Bilgin de katıldı :A
Ne demek istediğimi anladın aslında

• Sinir Bozucu
Güzele güzel mi dedin? 😱 dibiniz düşüp devamı gelsin, iddialı vs deyip 40 takla atıyorsunuz :A sen ve bir kaç kişi. Aranıza @A. Poyraz Bilgin de katıldı :A
Ne demek istediğimi anladın aslında
Yaaa ama sen de full kapalı foto atarsan değerlendirmekte zorlanıyoruz :bağır: :bağır: :bağır: :bağır:
Hee baştan diyin yüz güzelliği diye ok sadece yüz fotosu olsun. Ama güzellik yarışması olduğu vakit sadece yüz değil fiziğe de bakmak lazım.. Tamam çok abartı foto da koymayın ama bu fotolar ideal işte kapalı foto olmaaaaaaaaaaaz

• Güldürdün
Yaaa ama sen de full kapalı foto atarsan değerlendirmekte zorlanıyoruz :bağır: :bağır: :bağır: :bağır:
Hee baştan diyin yüz güzelliği diye ok sadece yüz fotosu olsun. Ama güzellik yarışması olduğu vakit sadece yüz değil fiziğe de bakmak lazım.. Tamam çok abartı foto da koymayın ama bu fotolar ideal işte kapalı foto olmaaaaaaaaaaaz
Atıyoruz işte foto. Ne kadar sabırsızsınız :A 10 tane güzel aynı kolaj olunca nasıl boy fotoları ayarla son :A
Sıradaki düello tamami ile @Tolstoyevski ye bıraktım. Bakalım neler seçmiş :A

• Sinir Bozucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...