2021 2.Tur | Düello | Hadise ⚔️ Serenay Sarıkaya

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadise fazla fake. :A Serenay

Kim demiş? :A 7 yaşında Nez ve Petek Dinçöz izleyip aşık olacak kadar büyümüşler demek ne diyim :A
illa aşık olmak mi gerekiyor, dinledigi sarkidan ingilizce ögrenilmis. Simdiki cocuklar oyunlarda 5 yasinda ögreniyor :A ben o manada dedim

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
illa aşık olmak mi gerekiyor, dinledigi sarkidan ingilizce ögrenilmis. Simdiki cocuklar oyunlarda 5 yasinda ögreniyor :A ben o manada dedim
Bu lafı kullanmış derken ben de çocukluğumuzun aşkı Petek'ti falan dediler sandım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
artik günlük gelmene sevindim :Z
bu 1 günlük oylamaydi. Bu arada topragindan sana ufak bir haber var :A ben forumdayken topragim ugramaz, ben yokken masallahi var dedi :A

Sadece oylama için uğruyorum, bilesin. :A
A.s. hayat şartları diyelim. :F

• Güldürdün
Hemen de arka arkaya sıralar. :A Onlar ilgi alanım değil. :F :A bu Favori Güzel'in erkek versiyonu niye yok mesela. :A
olmaz mi. gecen sene kaosa sebep oldu. Bir sürü tartismalar yasadik ve en sonunda en favori erkek oyuncu olarak degisti yarisma :A kadinlar icin en favori kadin oyuncu desekte herkes zaten güzelligi oylayacakti :A erkekler icinde yakisikli diye yaptigimizda bir sürü kisi olmayiz dedi ve sonra kimler yer alacak veya yer almayacak diye kafa patlata patlada en sonunda bir karara baglayip 1 ay mi ne sonra baslatmistim :A

------

spor ilgi alanin degil mi? eminmisin :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
olmaz mi. gecen sene kaosa sebep oldu. Bir sürü tartismalar yasadik ve en sonunda en favori erkek oyuncu olarak degisti yarisma :A kadinlar icin en favori kadin oyuncu desekte herkes zaten güzelligi oylayacakti :A erkekler icinde yakisikli diye yaptigimizda bir sürü kisi olmayiz dedi ve sonra kimler yer alacak veya yer almayacak diye kafa patlata patlada en sonunda bir karara baglayip 1 ay mi ne sonra baslatmistim :A

------

spor ilgi alanin degil mi? eminmisin :A

Güldürdü. :F
Bu oylama bitsin bavulu toplarım yine. :X

• Güldürdün
Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya hep finallerdeyken bu kadar düşmesi de ancak popülerlikle açıklanabilir başka bir şey değil :A 2018'de biten Fi'den beri hiçbir yerde oynamamış, bu da ona oy kaybı olarak döndü en popüler güzel yarışmasında :A @Dosi

• Güldürdün
Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya hep finallerdeyken bu kadar düşmesi de ancak popülerlikle açıklanabilir başka bir şey değil :A 2018'de biten Fi'den beri hiçbir yerde oynamamış, bu da ona oy kaybı olarak döndü en popüler güzel yarışmasında :A @Dosi
2017'de finaldeydi. Beren Saat'i zorlamıştı. 2019'u hatırlamıyorum nekadar ilerledi ama 2020 boyunca hep tiyatro vs ödül alıp durdu artı Cem Yılmaz ile çok anıldı :A yine göz önünde oldu yani fakat tabi hemen 2. turda düelloya kalmak biraz sert düşüş oldu. Bu düelloyu geçtiği an yürür gider yine uzunca :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
2017'de finaldeydi. Beren Saat'i zorlamıştı. 2019'u hatırlamıyorum nekadar ilerledi ama 2020 boyunca hep tiyatro vs ödül alıp durdu artı Cem Yılmaz ile çok anıldı :A yine göz önünde oldu yani fakat tabi hemen 2. turda düelloya kalmak biraz sert düşüş oldu. Bu düelloyu geçtiği an yürür gider yine uzunca :A
2019 yarı final olması lazım, öyle hatırlıyorum. Tiyatro falan kurtarmaz, oturup dizisini izlememiz gerekiyor başka türlü kurtarmıyor :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...