illa aşık olmak mi gerekiyor, dinledigi sarkidan ingilizce ögrenilmis. Simdiki cocuklar oyunlarda 5 yasinda ögreniyor ben o manada dedimKim demiş? 7 yaşında Nez ve Petek Dinçöz izleyip aşık olacak kadar büyümüşler demek ne diyim
Bu lafı kullanmış derken ben de çocukluğumuzun aşkı Petek'ti falan dediler sandımilla aşık olmak mi gerekiyor, dinledigi sarkidan ingilizce ögrenilmis. Simdiki cocuklar oyunlarda 5 yasinda ögreniyor ben o manada dedim
artik günlük gelmene sevindimTabi ki Hadise.
artik günlük gelmene sevindim
bu 1 günlük oylamaydi. Bu arada topragindan sana ufak bir haber var ben forumdayken topragim ugramaz, ben yokken masallahi var dedi
ozaman en az 4 ay seni günlük foruma bekleriz müzikten tut spora kadar yaz boyu etkinlikler olacakSadece oylama için uğruyorum, bilesin.
A.s. hayat şartları diyelim.
ozaman en az 4 ay seni günlük foruma bekleriz müzikten tut spora kadar yaz boyu etkinlikler olacak
olmaz mi. gecen sene kaosa sebep oldu. Bir sürü tartismalar yasadik ve en sonunda en favori erkek oyuncu olarak degisti yarisma kadinlar icin en favori kadin oyuncu desekte herkes zaten güzelligi oylayacakti erkekler icinde yakisikli diye yaptigimizda bir sürü kisi olmayiz dedi ve sonra kimler yer alacak veya yer almayacak diye kafa patlata patlada en sonunda bir karara baglayip 1 ay mi ne sonra baslatmistimHemen de arka arkaya sıralar. Onlar ilgi alanım değil. bu Favori Güzel'in erkek versiyonu niye yok mesela.
olmaz mi. gecen sene kaosa sebep oldu. Bir sürü tartismalar yasadik ve en sonunda en favori erkek oyuncu olarak degisti yarisma kadinlar icin en favori kadin oyuncu desekte herkes zaten güzelligi oylayacakti erkekler icinde yakisikli diye yaptigimizda bir sürü kisi olmayiz dedi ve sonra kimler yer alacak veya yer almayacak diye kafa patlata patlada en sonunda bir karara baglayip 1 ay mi ne sonra baslatmistim
2020 - Fav10, En Favori Erkek Oyuncusunu Seçti! İşte Kazanan
Sinema perdesinde ve televizyon ekranlarında izlemiş olduğumuz yetenekli 171 erkek oyuncularından en yeteneklisini uzun bir maratondan sonra sizlerin oyları ile belirledik. Tatlı Hayat, Ezel, Kış Uykusu, Şahsiyet gibi yapımlarda gösterdiği harika oyunculuk performansıyla gönüllerde taht kuran...fav10.net------
spor ilgi alanin degil mi? eminmisin
ozaman her tur 1 hafta yapayimda 11 Kasim'da finali yapalim ozamana kadar bizimlesinGüldürdü.
Bu oylama bitsin bavulu toplarım yine.
ozaman her tur 1 hafta yapayimda 11 Kasim'da finali yapalim ozamana kadar bizimlesin
tamam tatil zamani bizde ara veririz
Valla arada tatilim var, düğün var ailede. Hadi şimdi ben kaçar.
2017'de finaldeydi. Beren Saat'i zorlamıştı. 2019'u hatırlamıyorum nekadar ilerledi ama 2020 boyunca hep tiyatro vs ödül alıp durdu artı Cem Yılmaz ile çok anıldı yine göz önünde oldu yani fakat tabi hemen 2. turda düelloya kalmak biraz sert düşüş oldu. Bu düelloyu geçtiği an yürür gider yine uzuncaSerenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya hep finallerdeyken bu kadar düşmesi de ancak popülerlikle açıklanabilir başka bir şey değil 2018'de biten Fi'den beri hiçbir yerde oynamamış, bu da ona oy kaybı olarak döndü en popüler güzel yarışmasında @Dosi
2019 yarı final olması lazım, öyle hatırlıyorum. Tiyatro falan kurtarmaz, oturup dizisini izlememiz gerekiyor başka türlü kurtarmıyor2017'de finaldeydi. Beren Saat'i zorlamıştı. 2019'u hatırlamıyorum nekadar ilerledi ama 2020 boyunca hep tiyatro vs ödül alıp durdu artı Cem Yılmaz ile çok anıldı yine göz önünde oldu yani fakat tabi hemen 2. turda düelloya kalmak biraz sert düşüş oldu. Bu düelloyu geçtiği an yürür gider yine uzunca
Yok artık. Vay be, heyecanlı olmuş burası @Tolstoyevski