Aslıdma Hadise 3 tane vardı ve Tols'da anında bu olsun demiştiSen daha iyi seçmişsin gördüm şimdi![]()
Aslıdma Hadise 3 tane vardı ve Tols'da anında bu olsun demiştiSen daha iyi seçmişsin gördüm şimdi![]()
İşini biliyor demek diğer ikisini de atsana merak ettimAslıdma Hadise 3 tane vardı ve Tols'da anında bu olsun demişti![]()
Diğeri normal sayılır ama bunu da beğendimİşini biliyor demek diğer ikisini de atsana merak ettim![]()
Tolsto yine iyi seçim yapmış
Sonuç olarak 3 foto seçip sunan benimTolsto yine iyi seçim yapmış![]()
![]()
![]()
güzeller konusunda zevkimiz uyusmuyorzor karardı ama Seranay dedim
öbür sezonlarda da uymuyordu bazengüzeller konusunda zevkimiz uyusmuyorfarkli isimlere oy verdik. Bakalim birazdan acilacak olan düelloda nasil olacagiz
![]()
bir sürü güzel var normalöbür sezonlarda da uymuyordu bazen![]()
bu sezon sonlara kim kalır onu çok merak ediyorumbir sürü güzel var normalama Serenay'in bu kadar abartilmasini sevmiyorum. Bakalim erkenden elenecek mi
![]()
Beren. Serenay, Mine Tugay olmasin yeterbu sezon sonlara kim kalır onu çok merak ediyorum![]()
bu sene bi kiymete bindi sanki ama karsisinda finalist olmus isim var. Biraz zor isi ama bakalim. Sürprizler herzaman olabiliyor
Hadise'nin Hadise olduğu zamanlar....
------
edit: Geçmiş dönemlerin hatrına gizli favorilerimden bir tanesini Hadise olarak seçiyorum![]()
Bu müzüğü dinleyince aklıma eski günlerim geldib
bu sene bi kiymete bindi sanki ama karsisinda finalist olmus isim var. Biraz zor isi ama bakalim. Sürprizler herzaman olabiliyor![]()
tur atlarsa oylarsinBu müzüğü dinleyince aklıma eski günlerim geldiHadise o zamanlar ergen Türk erkeklerinin ilk aşklarındandı
Şimdi çok beğenmiyorum ama galiba torpil geçecem öbür turlarda
Bu arada çok beğenmediğim hali de Seranay'dan iyi onu da dipnot geçeyim
![]()
Petek Dinçöz ve Nez'in parladığı zamanlar daha çok küçüktümtur atlarsa oylarsin
bir zamanlar yeni nesil Petek Dincöz'ün Foolish Kazanoca sarkisi ile ingilizce ögrenmisti. Sarkicilar iyi domine olmuslar eskiden![]()
forumda yasitlarin bu lafi kullanmisti, demek ki sen sonradan acip ögrenmemissinPetek Dinçöz ve Nez'in parladığı zamanlar daha çok küçüktüm
O da bizim bir üst devremizin ilk aşklarıydı![]()
Kim demiş?forumda yasitlarin bu lafi kullanmisti, demek ki sen sonradan acip ögrenmemissin![]()