2021 2.Tur | Düello | Hadise ⚔️ Serenay Sarıkaya

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serenay 2017'de finale çıkmış o yüzden başkasına şans vererek Hadise

İşini biliyor demek diğer ikisini de atsana merak ettim :A
Diğeri normal sayılır ama bunu da beğendim :A
IMG_20210517_155049.jpg

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Hadise'nin Hadise olduğu zamanlar....
------

edit: Geçmiş dönemlerin hatrına gizli favorilerimden bir tanesini Hadise olarak seçiyorum :A

b

Hadise'nin Hadise olduğu zamanlar....
------

edit: Geçmiş dönemlerin hatrına gizli favorilerimden bir tanesini Hadise olarak seçiyorum :A
bu sene bi kiymete bindi sanki ama karsisinda finalist olmus isim var. Biraz zor isi ama bakalim. Sürprizler herzaman olabiliyor :A

• Sinir Bozucu
b

bu sene bi kiymete bindi sanki ama karsisinda finalist olmus isim var. Biraz zor isi ama bakalim. Sürprizler herzaman olabiliyor :A
Bu müzüğü dinleyince aklıma eski günlerim geldi :A Hadise o zamanlar ergen Türk erkeklerinin ilk aşklarındandı :A Şimdi çok beğenmiyorum ama galiba torpil geçecem öbür turlarda :A Bu arada çok beğenmediğim hali de Seranay'dan iyi onu da dipnot geçeyim :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit and Dosi
Bu müzüğü dinleyince aklıma eski günlerim geldi :A Hadise o zamanlar ergen Türk erkeklerinin ilk aşklarındandı :A Şimdi çok beğenmiyorum ama galiba torpil geçecem öbür turlarda :A Bu arada çok beğenmediğim hali de Seranay'dan iyi onu da dipnot geçeyim :A
tur atlarsa oylarsin :A
bir zamanlar yeni nesil Petek Dincöz'ün Foolish Kazanoca sarkisi ile ingilizce ögrenmisti. Sarkicilar iyi domine olmuslar eskiden :A

• Güldürdün
tur atlarsa oylarsin :A
bir zamanlar yeni nesil Petek Dincöz'ün Foolish Kazanoca sarkisi ile ingilizce ögrenmisti. Sarkicilar iyi domine olmuslar eskiden :A
Petek Dinçöz ve Nez'in parladığı zamanlar daha çok küçüktüm :A
O da bizim bir üst devremizin ilk aşklarıydı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...