Aslıdma Hadise 3 tane vardı ve Tols'da anında bu olsun demiştiSen daha iyi seçmişsin gördüm şimdi
Aslıdma Hadise 3 tane vardı ve Tols'da anında bu olsun demiştiSen daha iyi seçmişsin gördüm şimdi
İşini biliyor demek diğer ikisini de atsana merak ettimAslıdma Hadise 3 tane vardı ve Tols'da anında bu olsun demişti
Diğeri normal sayılır ama bunu da beğendimİşini biliyor demek diğer ikisini de atsana merak ettim
Tolsto yine iyi seçim yapmışDiğeri normal sayılır ama bunu da beğendim
Ekli dosyayı görüntüle 102498
Sonuç olarak 3 foto seçip sunan benim konudakini hiç almaya bilirdimTolsto yine iyi seçim yapmış
güzeller konusunda zevkimiz uyusmuyor farkli isimlere oy verdik. Bakalim birazdan acilacak olan düelloda nasil olacagizzor karardı ama Seranay dedim
öbür sezonlarda da uymuyordu bazengüzeller konusunda zevkimiz uyusmuyor farkli isimlere oy verdik. Bakalim birazdan acilacak olan düelloda nasil olacagiz
bir sürü güzel var normal ama Serenay'in bu kadar abartilmasini sevmiyorum. Bakalim erkenden elenecek miöbür sezonlarda da uymuyordu bazen
bu sezon sonlara kim kalır onu çok merak ediyorumbir sürü güzel var normal ama Serenay'in bu kadar abartilmasini sevmiyorum. Bakalim erkenden elenecek mi
Beren. Serenay, Mine Tugay olmasin yeter ama elbet gicik kapacak birilerini bulurumbu sezon sonlara kim kalır onu çok merak ediyorum
bu sene bi kiymete bindi sanki ama karsisinda finalist olmus isim var. Biraz zor isi ama bakalim. Sürprizler herzaman olabiliyor
Hadise'nin Hadise olduğu zamanlar....
------
edit: Geçmiş dönemlerin hatrına gizli favorilerimden bir tanesini Hadise olarak seçiyorum
Bu müzüğü dinleyince aklıma eski günlerim geldi Hadise o zamanlar ergen Türk erkeklerinin ilk aşklarındandı Şimdi çok beğenmiyorum ama galiba torpil geçecem öbür turlarda Bu arada çok beğenmediğim hali de Seranay'dan iyi onu da dipnot geçeyimb
bu sene bi kiymete bindi sanki ama karsisinda finalist olmus isim var. Biraz zor isi ama bakalim. Sürprizler herzaman olabiliyor
tur atlarsa oylarsinBu müzüğü dinleyince aklıma eski günlerim geldi Hadise o zamanlar ergen Türk erkeklerinin ilk aşklarındandı Şimdi çok beğenmiyorum ama galiba torpil geçecem öbür turlarda Bu arada çok beğenmediğim hali de Seranay'dan iyi onu da dipnot geçeyim
Petek Dinçöz ve Nez'in parladığı zamanlar daha çok küçüktümtur atlarsa oylarsin
bir zamanlar yeni nesil Petek Dincöz'ün Foolish Kazanoca sarkisi ile ingilizce ögrenmisti. Sarkicilar iyi domine olmuslar eskiden
forumda yasitlarin bu lafi kullanmisti, demek ki sen sonradan acip ögrenmemissinPetek Dinçöz ve Nez'in parladığı zamanlar daha çok küçüktüm
O da bizim bir üst devremizin ilk aşklarıydı
Kim demiş? 7 yaşında Nez ve Petek Dinçöz izleyip aşık olacak kadar büyümüşler demek ne diyimforumda yasitlarin bu lafi kullanmisti, demek ki sen sonradan acip ögrenmemissin