Birinin sıkı fanı daha gelmedi gerçi diğerinde sıkı fanı varUzatmalara kalmayız umarım, penaltılar filan yorar olmadı sen yazı tura atarsın
Bakacağız duruma
Birinin sıkı fanı daha gelmedi gerçi diğerinde sıkı fanı varUzatmalara kalmayız umarım, penaltılar filan yorar olmadı sen yazı tura atarsın
Normâlde bir daha oy kullanmayacaktım ama bu kadar bariz bir eşleşmede sessiz kalmak bana yakışmaz...37 oy gelmiş şimdiden.
@Angelica bir süre olmayacak gibi. Onun oyundan mahrum kalacağız @denizz19 @DarkLegenD @Özgür @seyfullXh @Sylvester @Doğan @Veteran @The_Erinch yetişebilirse oy verecek isimler ( diğer 2 düelloyada oy vermeyi unutmayın)
@xdragxx sana kızsınNormâlde bir daha oy kullanmayacaktım ama bu kadar bariz bir eşleşmede sessiz kalmak bana yakışmaz...
Göz doktorumun telefon numarasını verebilirim istiyorsan ciddiyim. Bilgisayara falan bakıyorsun o kadar rahatsız eder...Normâlde bir daha oy kullanmayacaktım ama bu kadar bariz bir eşleşmede sessiz kalmak bana yakışmaz...
Seninle aynı safta yer alacağımız günü merakla bekliyorum... Ama o güne kadar bu zevksizliğini unutmayacağım...Göz doktorumun telefon numarasını verebilirim istiyorsan ciddiyim. Bilgisayara falan bakıyorsun o kadar rahatsız eder...
Serenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya hep finallerdeyken bu kadar düşmesi de ancak popülerlikle açıklanabilir başka bir şey değil 2018'de biten Fi'den beri hiçbir yerde oynamamış, bu da ona oy kaybı olarak döndü en popüler güzel yarışmasında @Dosi
Yine ayrı saflardayız kütüklerle.. Bu nasıl yoldaşlık anlamadım..Serenay Sarıkaya dedim, Hadise'yi de severiz ama kıyas kabul etmez bu ikili bana kalırsa.
Utku beyciğimin analizine de katılıyorum, güzellik söz konusu olunca yapmış yine şovunu. @MasacRE