Yok bende çirkin demiyorum. Denilen kadar yok diyorum.Yok hak veririm Tabii çirkin diyemem ama çooooook güzel de değil bence Yüz yapısı çok baskın ve bu tarz baskın yüzler bana pek hitap etmiyor.
Yok bende çirkin demiyorum. Denilen kadar yok diyorum.Yok hak veririm Tabii çirkin diyemem ama çooooook güzel de değil bence Yüz yapısı çok baskın ve bu tarz baskın yüzler bana pek hitap etmiyor.
Foto seçimi bana ait herzaman ben seçiyorum. Kimsenin fanı değilim ama Serenay'ı çok abartıyorlar. 2017 finalistiydi. Düeolloda olmasına şaşırdım @Özgür son dakika oy kullanmasa elenen Hadise olmuştu çoktan. Hayat verdiFizik olarak Hadise çok daha iyi.
Yüz olarak zaten Serenay bana hep abartı gelmiştir.
------
Bu arada foto seçimini kim yaptıysa Hadise fanıymış sljkgklsgjkls
Hadise'nin fotosu çok kadınsı Serenay'ın fotosu da çocuksu geldi bana Tabii istediğiniz fotoyu seçseniz de fizik olarak Hadise alır orası ayrı..
Vaaay mosiiiiiiiii sen böyle iddialı fotolar koyar mıydın ya öbür turlarda da bekliyoruzFoto seçimi bana ait herzaman ben seçiyorum. Kimsenin fanı değilim ama Serenay'ı çok abartıyorlar. 2017 finalistiydi. Düeolloda olmasına şaşırdım @Özgür son dakika oy kullanmasa elenen Hadise olmuştu çoktan. Hayat verdi
Çok isim olunca yüz sadece giriyor. Bu düello ve sadece 2 foto olunca olduVaaay mosiiiiiiiii sen böyle iddialı fotolar koyar mıydın ya öbür turlarda da bekliyoruz
Abartı tabii Hadise çok daha güzel eler inşallah
Alıştık artık hep böyle foto gelsinÇok isim olunca yüz sadece giriyor. Bu düello ve sadece 2 foto olunca oldu
Arada gelecektir ama çok alışmayın
Sizin nabzınızı yokluyorum arada. 'o eskidendi' gibi laflar sadece lafla kalmışAlıştık artık hep böyle foto gelsin
Hep devam etmesi dileği ile.Çok isim olunca yüz sadece giriyor. Bu düello ve sadece 2 foto olunca oldu
Arada gelecektir ama çok alışmayın
Can çıkar huy çıkmaz Eskisi kadar olmasa da insan bazen istiyor...Sizin nabzınızı yokluyorum arada. 'o eskidendi' gibi laflar sadece lafla kalmış
Kısmet...
Biraz aklımı @Tolstoyevski çeldi. Yani yumuşama sebep olan diyelim. Yoksa baştan sona hep en kapalı fotoları seçerdim o da etkinliğin ortağı olunca orta yolu bulduk ama tabi onayım olmayan fotolar yayınlanmıyor bunu ben özellikle seçtim tabiki, Tols'da hiç itirz etmeden hemen ekledi zaten ben vazgeçerim diyeHep devam etmesi dileği ile.
Yav he he. Bazen değil, heptir oCan çıkar huy çıkmaz Eskisi kadar olmasa da insan bazen istiyor...
Güzele bakmak sevaptır...Biraz aklımı @Tolstoyevski çeldi. Yani yumuşama sebep olan diyelim. Yoksa baştan sona hep en kapalı fotoları seçerdim o da etkinliğin ortağı olunca orta yolu bulduk ama tabi onayım olmayan fotolar yayınlanmıyor bunu ben özellikle seçtim tabiki, Tols'da hiç itirz etmeden hemen ekledi zaten ben vazgeçerim diye
Yav he he. Bazen değil, heptir o
Çok alakasız yıllarca yanlış söylenen bir söylem...Güzele bakmak sevaptır...
Şaka yapıyoruz be aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Çok alakasız yıllarca yanlış söylenen bir söylem...
Sanada yakıştıramadım
İşin içinden sıyrılmak için hep şaka denilir zatenŞaka yapıyoruz be aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Doğrusu ne peki
Aaaa napayım gözümü mü kapatayımİşin içinden sıyrılmak için hep şaka denilir zaten
"Güzele bakmak sevaptır" değil, "Güzel bakmak sevaptır" biçimindedir.
Lafı başla yere çek neyse artık Güzel bakmak dersin, güzele demezsin. Mantık olarakta alakasız ve yanlış olduğu belliAaaa napayım gözümü mü kapatayım
Ok ok bu zamana kadar böyle öğrendik doğrusu umrumda değilLafı başla yere çek neyse artık Güzel bakmak dersin, güzele demezsin. Mantık olarakta alakasız ve yanlış olduğu belli
Sana öğretmiş olayım.
Güzele güzel mi dedin? 😱 dibiniz düşüp devamı gelsin, iddialı vs deyip 40 takla atıyorsunuz sen ve bir kaç kişi. Aranıza @A. Poyraz Bilgin de katıldıOk ok bu zamana kadar böyle öğrendik doğrusu umrumda değil
Bu arada ne yani yakışıklı biri görünce yakışıklıymış demiyor musun biz de güzele güzel diyoruz işte aaaaaaaaaa
Yaaa ama sen de full kapalı foto atarsan değerlendirmekte zorlanıyoruzGüzele güzel mi dedin? 😱 dibiniz düşüp devamı gelsin, iddialı vs deyip 40 takla atıyorsunuz sen ve bir kaç kişi. Aranıza @A. Poyraz Bilgin de katıldı
Ne demek istediğimi anladın aslında
Atıyoruz işte foto. Ne kadar sabırsızsınız 10 tane güzel aynı kolaj olunca nasıl boy fotoları ayarla sonYaaa ama sen de full kapalı foto atarsan değerlendirmekte zorlanıyoruz
Hee baştan diyin yüz güzelliği diye ok sadece yüz fotosu olsun. Ama güzellik yarışması olduğu vakit sadece yüz değil fiziğe de bakmak lazım.. Tamam çok abartı foto da koymayın ama bu fotolar ideal işte kapalı foto olmaaaaaaaaaaaz
Sen daha iyi seçmişsin gördüm şimdiAtıyoruz işte foto. Ne kadar sabırsızsınız 10 tane güzel aynı kolaj olunca nasıl boy fotoları ayarla son
Sıradaki düello tamami ile @Tolstoyevski ye bıraktım. Bakalım neler seçmiş