Sana inanacak kadar aklımı yitirmedim.Bu bayrağı paylaştığında seni ceza, ban gibi şeylerle tehdit ettikleri zaman beni çağır, ben yöneticilerle oturur konuşurum, merak etme. 🤭 (ikisini birden banladılar)
Sana inanacak kadar aklımı yitirmedim.Bu bayrağı paylaştığında seni ceza, ban gibi şeylerle tehdit ettikleri zaman beni çağır, ben yöneticilerle oturur konuşurum, merak etme. 🤭 (ikisini birden banladılar)
Yok bana önceden çıtlattığı için ben onu korurum, sen yorulma @12.AdamBu bayrağı paylaştığında seni ceza, ban gibi şeylerle tehdit ettikleri zaman beni çağır, ben yöneticilerle oturur konuşurum, merak etme. 🤭 (ikisini birden banladılar)
Sana güveneceğimi baştan beri biliyordum.Beni yanıltmadığın için teşekkürler. 😊Yok bana önceden çıtlattığı için ben onu korurum, sen yorulma @12.Adam
Yönetim masasındaki ciddiyet oranım avatarımla eşdeğer (ilerde avatar değişirse şuankini tarif edeyim: elinde kılıcı ile bam bam ortalığı yok eden güçlü ve tuttuğunu koparan birini temsil eden biri) @TolstoyevskiRütbem olmasa bile yönetim masasında benim sözüm seninkinden daha fazla dinlenir. @12.Adam bizzat benim korumam altında. (gereksiz ciddi???)
Beni düşünmen hoşuma gitti.Yine de senin sağın solun belli olmaz. İstikrarlı değilsin, istikrarsızlıkta çok istikrarlısın ona lafım yok.Rütbem olmasa bile yönetim masasında benim sözüm seninkinden daha fazla dinlenir. @12.Adam bizzat benim korumam altında. (gereksiz ciddi???)
Gözlüğümü takmışım, arka taraf komple siyah, takım elbiseliyim ve karizmatiğim, ilk bakışta mafyatik bir görünüşe sahibim... Sence seni mi ciddiye alırlar beni mi?..Yönetim masasındaki ciddiyet oranım avatarımla eşdeğer (ilerde avatar değişirse şuankini tarif edeyim: elinde kılıcı ile bam bam ortalığı yok eden güçlü ve tuttuğunu koparan birini temsil eden biri) @Tolstoyevski
@Dosi , buna meşhur Sinan Engin lafıyla yanıt veriyorum. Darklegend'ın fikri darklegend ı ilgilendirmez.GözlüğüMü takmışım, arka taraf komple siyah, takım elbiseliyim ve karizmatiğim, ilk bakışta mayfatik bir görünüşe sahibim... Sence seni mi ciddiye alırlar beni mi?..
GözlüğüMü takmışım, arka taraf komple siyah, takım elbiseliyim ve karizmatiğim, ilk bakışta mayfatik bir görünüşe sahibim... Sence seni mi ciddiye alırlar beni mi?..
@Dosi , buna meşhur Sinan Engin lafıyla yanıt veriyorum. Darklegend'ın lafı darklegend ı ilgilendirmez.
Yaparlar mı cidden 😱Bu bayrağı paylaştığında seni ceza, ban gibi şeylerle tehdit ettikleri zaman beni çağır, ben yöneticilerle oturur konuşurum, merak etme. 🤭 (ikisini birden banladılar)
Yok ya, işimiz şaka ama yaparlarsa cidden karşılarında beni bulurlar. 😡 (Ban süresi 2 aya çıktı)Yaparlar mı cidden 😱
İyi homofobik olmamak güzel . Helal be sana neee 2 ay mı 😱Yok ya, işimiz şaka ama yaparlarsa cidden karşılarında beni bulurlar. 😡 (Ban süresi 2 aya çıktı)
Büyük ihtimal evet.Yaparlar mı cidden 😱
Ben seneler önce seni analiz etmiştim ama inkar etmiştin. Haklı çıktığımı kanıtladığın için teşekkürler @Tolstoyevski @MEnesEmin olmak için bir kere daha paylaşalım...
Hangi analiz? 🤔Ben seneler önce seni analiz etmiştim ama inkar etmiştin. Haklı çıktığımı kanıtladığın için teşekkürler @Tolstoyevski @MEnes
Kimlerden hoşlandığın ile alakalıHangi analiz? 🤔
Ben de doktor raporlarımı sizlerle paylaşıp sağlıklı bir erkek olduğumu kanıtlamıştım. 💪💪Kimlerden hoşlandığın ile alakalı