Uğurlu rakamda makus talihimizi önümüzdeki yıl sonlandıracağımızı düşünüyorum.Tamam işte biz sizi yenmeyi 20 küsür yıl bekledik, şimdi de sıra sizdeKadıköy artık bizim mabedimiz, 6 yıldır kaybetmiyoruz orada
![]()
Uğurlu rakamda makus talihimizi önümüzdeki yıl sonlandıracağımızı düşünüyorum.Tamam işte biz sizi yenmeyi 20 küsür yıl bekledik, şimdi de sıra sizdeKadıköy artık bizim mabedimiz, 6 yıldır kaybetmiyoruz orada
![]()
Çok üzgünüm ama bu sene derbileri de kapamadınız, kupayı da kapamayacaksınız o hocaylaUğurlu rakamda makus talihimizi önümüzdeki yıl sonlandıracağımızı düşünüyorum.Ayrıca bu tersi olsun.Derbileri aldık, kupayı kapamadık.Şimdi ise derbileri verdik...
![]()
Sen sıkı bir Miley Cyrus hayranı mısın?Çok üzgünüm ama bu sene derbileri de kapamadınız, kupayı da kapamayacaksınız o hocayla![]()
@sürgünüm ve @abay-06 aklıma geldi... Ayıp ettiler ansızın habersiz çekip giderek...Beşiktaş'lıyız 😎
@sürgünüm ve @abay-06 aklıma geldi... Ayıp ettiler ansızın habersiz çekip giderek...
Oklavalı sincap sever Çiğdem@sürgünüm ve @abay-06 aklıma geldi... Ayıp ettiler ansızın habersiz çekip giderek...
Farkı 3 e indiriyoruz.@Prens otto ankette oyunu kullan![]()
Yoldaşımızın bayrağı hazır ama tehlike arz ettiğinden paylaşamamaktayım.@DarkLegenD bu aralar hangi takımlısın ?![]()
Aman geç kaldın.Hemen ispikle.@ömer karataş senin de gözünden kaçmış sanırım anket, haber vermiş olayım![]()
@Ege Bartu hangi takımlı bilmiyorum ama onun da oyunu görmüş olalım bari.Aman geç kaldın.Hemen ispikle.![]()
Bilinmeyen numaralardan telefonunu bul.Ara sor.@Ege Bartu hangi takımlı bilmiyorum ama onun da oyunu görmüş olalım bari.![]()
Bu mu? 🤔🤔Yoldaşımızın bayrağı hazır ama tehlike arz ettiğinden paylaşamamaktayım.![]()
Değişen bir şey yok aslında. BJK, Manchester City, Bayern Münih, PSG, Leicester City ve Real Madrid. 🥰@DarkLegenD bu aralar hangi takımlısın ?![]()
Aynen.Bu mu? 🤔🤔
![]()
Değişen bir şey yok aslında. BJK, Manchester City, Bayern Münih, PSG, Leicester City ve Real Madrid. 🥰
Bu bayrağı paylaştığında seni ceza, ban gibi şeylerle tehdit ettikleri zaman beni çağır, ben yöneticilerle oturur konuşurum, merak etme. 🤭 (ikisini birden banladılar)Aynen.![]()
İnsanın kendini bilmesi güzel bir duygu.