Ben öğretmenim ve insanların dini, dili, ırkı ve cinsel eğilimlerine saygı duymak en önemli etken yoksa bu görevi yapmak sağlıklı olmaz.Homofobik olmamanız beni mutlu etti
Keşke herkes sizin gibi düşünse ne öğretmenisinizBen öğretmenim ve insanların dini, dili, ırkı ve cinsel eğilimlerine saygı duymak en önemli etken yoksa bu görevi yapmak sağlıklı olmaz.
Branşım 6-12 yaş sınıf öğretmenliği ama temelimizde kapsamli eğitim görmüştük ve büyük yaşta hatta lise derslerinede girmişliğim var.Keşke herkes sizin gibi düşünse ne öğretmenisiniz
Ne güzelmiş ben bilmiyordum öğretmen olduğunu Dosi şaşırdım açıkçası bi çekindim niyeyseBranşım 6-12 yaş sınıf öğretmenliği ama temelimizde kapsamli eğitim görmüştük ve büyük yaşta hatta lise derslerinede girmişliğim var.
Emin olmak için bir kere daha paylaşalım...
Neeeeeyyy, görmedim ben bunu... Görmemiş olayım... Tüylerim ürperdi...Ben seneler önce seni analiz etmiştim ama inkar etmiştin. Haklı çıktığımı kanıtladığın için teşekkürler @Tolstoyevski @MEnes
Rahat ol, erkekoğlu erkeğim sonuna kadar... İftiralara rağmen adam olmaya devam edeceğim...Neeeeeyyy, görmedim ben bunu... Görmemiş olayım... Tüylerim ürperdi...
Ben ne ara yoldaşlıktan atıldım? 😡😡
Doğru bir karar gibi diyebiliriz gerçekten de... Diyecek bir kelime bulamıyorum bu durum karşısında...
Öyle mi diyorsun... Sen öyle diyorsan öyledir heralde...Rahat ol, erkekoğlu erkeğim sonuna kadar... İftiralara rağmen adam olmaya devam edeceğim...
------
Ben ne ara yoldaşlıktan atıldım? 😡😡