Hangi Takımı Tutuyorsunuz?

Hangi Takımı Tutuyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • This poll will close: .
Rütbem olmasa bile yönetim masasında benim sözüm seninkinden daha fazla dinlenir. :) @12.Adam bizzat benim korumam altında. :) (gereksiz ciddi???)
Yönetim masasındaki ciddiyet oranım avatarımla eşdeğer:A (ilerde avatar değişirse şuankini tarif edeyim: elinde kılıcı ile bam bam ortalığı yok eden güçlü ve tuttuğunu koparan birini temsil eden biri) @Tolstoyevski

Rütbem olmasa bile yönetim masasında benim sözüm seninkinden daha fazla dinlenir. :) @12.Adam bizzat benim korumam altında. :) (gereksiz ciddi???)
Beni düşünmen hoşuma gitti.Yine de senin sağın solun belli olmaz. :A İstikrarlı değilsin, istikrarsızlıkta çok istikrarlısın ona lafım yok.:A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Yönetim masasındaki ciddiyet oranım avatarımla eşdeğer:A (ilerde avatar değişirse şuankini tarif edeyim: elinde kılıcı ile bam bam ortalığı yok eden güçlü ve tuttuğunu koparan birini temsil eden biri) @Tolstoyevski
Gözlüğümü takmışım, arka taraf komple siyah, takım elbiseliyim ve karizmatiğim, ilk bakışta mafyatik bir görünüşe sahibim... Sence seni mi ciddiye alırlar beni mi?..

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
GözlüğüMü takmışım, arka taraf komple siyah, takım elbiseliyim ve karizmatiğim, ilk bakışta mayfatik bir görünüşe sahibim... Sence seni mi ciddiye alırlar beni mi?..
@Dosi , buna meşhur Sinan Engin lafıyla yanıt veriyorum. Darklegend'ın fikri darklegend ı ilgilendirmez. :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Yaparlar mı cidden 😱

Büyük ihtimal evet.
Nasıl evet @12.Adam 😱 niye yanlış bilgi veriyorsun :A ne alaka.
@Alos tabiki hayır.
Paylaşan paylaşıyor :A 👇
Bu mu? 🤔🤔

Gay Pride GIF by LGBTQ Youth

Değişen bir şey yok aslında. BJK, Manchester City, Bayern Münih, PSG, Leicester City ve Real Madrid. 🥰