Hangi Takımı Tutuyorsunuz?

Hangi Takımı Tutuyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • This poll will close: .
Şampiyonluk da uzun süredir gelmediğinden açız oraya buraya her yere salça oluyorum. :A GS sohbet konusuna huzursuzluk vermeye devam. :A
GS'liler başarıya yani şampiyonluğa doyduğu için sanırım artık o kadar hırs kalmadı forumda GS'liler adına ben hariç neredeyse. :A

Şampiyonluk da uzun süredir gelmediğinden açız oraya buraya her yere salça oluyorum. :A GS sohbet konusuna huzursuzluk vermeye devam. :A
Gs sohbet konusundaki huzursuzluğun ana kaynağı @Tolstoyevski'nin bizzat kendisi. Şampiyonluk gelse yine bir şeylerden şikayetçi olur bu adam. 🤭

Gs sohbet konusundaki huzursuzluğun ana kaynağı @Tolstoyevski'nin bizzat kendisi. Şampiyonluk gelse yine bir şeylerden şikayetçi olur bu adam. 🤭
İyi ki FB'li değilmişim, düşünsenize FB'li olsaydım hem kafayı yer hem yedirtirdim forumda zaten depresif moddayım çoğu kez, bir de üstüne Fenerin senelerdir olduğu hal eklenince vay halime... :A

İyi ki FB'li değilmişim, düşünsenize FB'li olsaydım hem kafayı yer hem yedirtirdim forumda zaten depresif moddayım çoğu kez, bir de üstüne Fenerin senelerdir olduğu hal eklenince vay halime... :A
Seni çok net bir şekilde engellerdim. 😣 İyi ki böyle bir şey yaşanmamış...

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Fenerli üyeler daha aktif, daha katılımcılar futbol alanında ve daha çok savunuyorlar takımlarını...

Şu dönemde GS'liler olarak resmen azınlıkta gibiyiz resmen tek başına savaş verir haldeyim ve tıpkı Fatih Terim gibi ben de çok yalnız hisssediyorum...

Er9kLUTXEAYZ_Ai.jpg
Peki biz ne yapacağız @DarkLegenD ile o da her an taraf değiştirebilir :A