GS'liler başarıya yani şampiyonluğa doyduğu için sanırım artık o kadar hırs kalmadı forumda GS'liler adına ben hariç neredeyse.Şampiyonluk da uzun süredir gelmediğinden açız oraya buraya her yere salça oluyorum. GS sohbet konusuna huzursuzluk vermeye devam.
Saçmalıyor, bet reklamı alıyor, o tarz troll hesaplarının zararı dokunuyor daha çok.
Gs sohbet konusundaki huzursuzluğun ana kaynağı @Tolstoyevski'nin bizzat kendisi. Şampiyonluk gelse yine bir şeylerden şikayetçi olur bu adam. 🤭Şampiyonluk da uzun süredir gelmediğinden açız oraya buraya her yere salça oluyorum. GS sohbet konusuna huzursuzluk vermeye devam.
Olabilir, doğru tespit.Gs sohbet konusundaki huzursuzluğun ana kaynağı @Tolstoyevski'nin bizzat kendisi. Şampiyonluk gelse yine bir şeylerden şikayetçi olur bu adam. 🤭
İyi ki FB'li değilmişim, düşünsenize FB'li olsaydım hem kafayı yer hem yedirtirdim forumda zaten depresif moddayım çoğu kez, bir de üstüne Fenerin senelerdir olduğu hal eklenince vay halime...Gs sohbet konusundaki huzursuzluğun ana kaynağı @Tolstoyevski'nin bizzat kendisi. Şampiyonluk gelse yine bir şeylerden şikayetçi olur bu adam. 🤭
Seni çok net bir şekilde engellerdim. 😣 İyi ki böyle bir şey yaşanmamış...İyi ki FB'li değilmişim, düşünsenize FB'li olsaydım hem kafayı yer hem yedirtirdim forumda zaten depresif moddayım çoğu kez, bir de üstüne Fenerin senelerdir olduğu hal eklenince vay halime...
Peki biz ne yapacağız @DarkLegenD ile o da her an taraf değiştirebilirFenerli üyeler daha aktif, daha katılımcılar futbol alanında ve daha çok savunuyorlar takımlarını...
Şu dönemde GS'liler olarak resmen azınlıkta gibiyiz resmen tek başına savaş verir haldeyim ve tıpkı Fatih Terim gibi ben de çok yalnız hisssediyorum...
Onun ipiyle kuyuya inilmez.İp kopabilir, yıldırım ⚡️ düşebilir, şimşek çakabilir.Başınıza her türlü anormallik gelebilir.Hazırlıklı olman lazım.Peki biz ne yapacağız @DarkLegenD ile o da her an taraf değiştirebilir
Biz alışkınız azınlık olmaya 8. sınıfta tek Beşiktaşlı bendim sınıftaOnun ipiyle kuyuya inilmez.İp kopabilir, yıldırım ⚡️ düşebilir, şimşek çakabilir.Başınıza her türlü anormallik gelebilir.Hazırlıklı olman lazım.
Ben takımına laf etmedim.Sorduğun kişiye karşı fikrimi söyledim.Biz alışkınız azınlık olmaya 8. sınıfta tek Beşiktaşlı bendim sınıfta
Yok ben de öyle dedin demedim tek de kalsam alışkınım demek istedimBen takımına laf etmedim.Sorduğun kişiye karşı fikrimi söyledim.
Anlıyorum.Şunu da eklemeden bitirmek istemiyorum.En olmadı köpek 🐶 kapar.Yok ben de öyle dedin demedim tek de kalsam alışkınım demek istedim
Yok yok Allah korusunBen şok seni ben Fb li diye biliyordum. 😱 @yigit_00
Bundan epey zaman önce Profiline bakarken farkettim hatta not bile almıştım.Yok yok Allah korusun
Beni @Yiğitt ile karıştırıyor olabilir misin, o benden daha uzun süredir forumda ve daha sık girip çıkıyor?Bundan epey zaman önce Profiline bakarken farkettim hatta not bile almıştım.
Adaşın olan yiğit ten eminim de golü senden yedik.Beni @Yiğitt ile karıştırıyor olabilir misin, o benden daha uzun süredir forumda ve daha sık girip çıkıyor?
Galatasaray ve Galatasaraylılardan gol yemeye alışmışsınızdır artık yaAdaşın olan yiğit ten eminim de golü senden yedik.
Biz de size zamanında bayağı attığımız için hıncını alıyorsunuzdurGalatasaray ve Galatasaraylılardan gol yemeye alışmışsınızdır artık ya
Tamam işte biz sizi yenmeyi 20 küsür yıl bekledik, şimdi de sıra sizde Kadıköy artık bizim mabedimiz, 6 yıldır kaybetmiyoruz oradaBiz de size zamanında bayağı attığımız için hıncını alıyorsunuz