The_Erinch
Favori Üye
Hayır; sadece 6 yıldır Manisada yaşıyorum.Manisalı değil miydin?
Hayır; sadece 6 yıldır Manisada yaşıyorum.Manisalı değil miydin?
Memleket Kocaeli yani, anlaşıldı.Hayır; sadece 6 yıldır Manisada yaşıyorum.
Adam @MEnes ile @Maskeli Fedai 'ye bot muamelesi yapmış yeni dank etti. 😱@Tolstoyevski bot basmış, yıllar sonra öne geçmişiz...
Sezon bitmeden sorulmuş, o yüzden o zamanlarda tuttuğum tüm takımları yazdım. 😡 Tek ve aslolan bellidir benim için...@DarkLegenD buraya diğer yazmışsın hani Beşiktaşlı idin? 😡
Birden fazla takım mi tutulur?Sezon bitmeden sorulmuş, o yüzden o zamanlarda tuttuğum tüm takımları yazdım. 😡 Tek ve aslolan bellidir benim için...
Kendisi tüyler ürpertici bir leş olduğu için şaşırmıyorum artık böyle şeylere... @Sherlock
Hainliğin kitabını yazmamda bana yardımcı olduğun için yaparsın bence...Yoldaşlarıma yapmam öyle şey... @MEnes @Maskeli Fedai
Kendisi tüyler ürpertici bir leş olduğu için şaşırmıyorum artık böyle şeylere... @Sherlock
Hainliğin kitabını yazmamda bana yardımcı olduğun için yaparsın bence...
Senin ciğerini bile biliyorum... (Ciğersiz herif seni... )Beni bu kadar iyi tanıyor olman, beni son derece tedirgin etmekte...
Sen @MEnes yoldaşını bu kadar iyi tanıyor musun ?Beni bu kadar iyi tanıyor olman, beni son derece tedirgin etmekte...
aynen ben gibi valla maçları izliyor musun pekiPek alakam yoktur ama Galatasaray
Yok pek derken aslında hiç alakam yok isim olarak sadece.aynen ben gibi valla maçları izliyor musun peki
Doğru, bu yoruma diyecek başka sözüm yok...Adaşım mı... Adaşım öyle bir insandır ki... Onu kendisinden başka hiç kimse tam anlamıyla tanıdığını iddia edemez...