Esasında hangi takım yani?Yok öyle bi şey. Sadece aktif bir grup olduğu için girdim.
Esasında hangi takım yani?Yok öyle bi şey. Sadece aktif bir grup olduğu için girdim.
Ekmekspor'u tutuyorsun, tamamdır.
Sayılmıyorsa Milli Takım
Fenerbahce taraftarı oyuna geliyor eğer dertleri feneri Malezya’ya satmak bir yıl daha şampiyon olamazsa Barcelona’yla sponsor ben Başkan olsam Radio Teilifies Eireain kanalıyla sponsor olurdum @Araf İmsonia Fenerbahce Şükrü Saraçoğlu stadyumuEkmekspor'u tutuyorsun, tamamdır.
O hiç forumda değil. @Yakamoz-Asi de var ona bakarsak ama o da foruma değil.
Aynen, @Harunnn60 da Beşiktaşlı idi. Onu da hatırlıyorum.Çok sağlam kaynaktan aldığım bilgi @Harunnn60 ve @cookies de bjk lı
@Dark Beyin avatarında ilk fb gördüğümde bizden sandım.Meğer İddaa yüzünden avatarını birkaç günlüğüne değiştirmiş.Kendisi Gs lıdır. BJK nereden çıktı?😱@DarkLegenD varmış Beşiktaşlı. "Denizlispor" der ama belki konuda, şaşırmam.
@Dark Beyin avatarında ilk fb gördüğümde bizden sandım.Meğer İddaa yüzünden avatarını birkaç günlüğüne değiştirmiş.Kendisi Gs lıdır. BJK nereden çıktı?😱
Ben varım.
İkisi de hayata atıldı, forumdan uzaklaştı. Haklılar da. Forumda çok fazla vakit geçirince hayatı ıskalayabiliyor insan.Neden uğramıyor ?
@DarkLegenD ve filozof uyuşmuyor, @Tolstoyevski desen amenna.Buradan çıktı. Galatasaraylı olması lazımdı aslında da, neyse. Ne yaptığını tam belli değil. Filozof olduğu için ters köşe yapabiliyor sürekli.
birde @Harunnn60 beşiktaşlıBeşiktaş'ı tutan yok sanırım forumda. Aslında var, @Çiğdem var da, o da şu an forumda değil.
yakında başakşehirlide olur @DarkLegenDDark hem Gs'li hem Ts'li hem Bjk'lı hangi takım iyiyse onu tutuyor Fenerbahçe hariç ama galiba