Esasında hangi takım yani?Yok öyle bi şey. Sadece aktif bir grup olduğu için girdim.![]()
Esasında hangi takım yani?Yok öyle bi şey. Sadece aktif bir grup olduğu için girdim.![]()
Ekmekspor'u tutuyorsun, tamamdır.
Fenerbahce taraftarı oyuna geliyor eğer dertleri feneri Malezya’ya satmak bir yıl daha şampiyon olamazsa Barcelona’yla sponsor ben Başkan olsam Radio Teilifies Eireain kanalıyla sponsor olurdum @Araf İmsonia Fenerbahce Şükrü Saraçoğlu stadyumuEkmekspor'u tutuyorsun, tamamdır.![]()
@Dark Beyin avatarında ilk fb gördüğümde bizden sandım.Meğer İddaa yüzünden avatarını birkaç günlüğüne değiştirmiş.Kendisi Gs lıdır.@DarkLegenD varmış Beşiktaşlı. "Denizlispor" der ama belki konuda, şaşırmam.![]()
@Dark Beyin avatarında ilk fb gördüğümde bizden sandım.Meğer İddaa yüzünden avatarını birkaç günlüğüne değiştirmiş.Kendisi Gs lıdır.BJK nereden çıktı?😱
Ben varım.![]()
İkisi de hayata atıldı, forumdan uzaklaştı. Haklılar da. Forumda çok fazla vakit geçirince hayatı ıskalayabiliyor insan.Neden uğramıyor ?
@DarkLegenD ve filozof uyuşmuyor, @Tolstoyevski desen amenna.Buradan çıktı. Galatasaraylı olması lazımdı aslında da, neyse. Ne yaptığını tam belli değil. Filozof olduğu için ters köşe yapabiliyor sürekli.![]()
birde @Harunnn60 beşiktaşlıBeşiktaş'ı tutan yok sanırım forumda. Aslında var, @Çiğdem var da, o da şu an forumda değil.![]()
yakında başakşehirlide olur @DarkLegenDDark hem Gs'li hem Ts'li hem Bjk'lı hangi takım iyiyse onu tutuyor Fenerbahçe hariç ama galiba![]()