Aleyna “Sancakay beni potansiyel gördü” cümlesini, Poyraz’a o zamanlar yakınlığından dolayı dedi. Çünkü ikisi de Poyraz’a yakındı ilk adaya geldiklerinde.Dora hırsızlık yapanların, yemek çalanların birinci olduğunu görünce o da yeltenmiş bravo daddy.
------
Aleyna'nın "Sancakay beni potansiyel gördü" demesi anlatıyor aslında her şeyi.Bence Sancakay da Aleyna da Poyraz'dan hoşlanıyordu ilk bölümlerdeki oyun sevinçlerine bakıyorum da Poyraz'ın kucağına atlamalar, sürekli moment vermeler.
İkisi de birbirini potansiyel görmüş sanırım.
Sana daha önce de demiştim olay sadece birleşmedeki konuşmaları değil diye. Merve o meşhur konseyde zaten Yaay ödülüne gittiklerinde olduğunu da belirtmişti ama susturuldu. Bugün Öykü Panorama'ya katılmış ve olayın sadece Birleşme Partisi'yle ve motivasyon konuşmasıyla sınırlı kalmadığını söylemiş.
Ayşe'yi zaten doğru bulmuyorum hatta Poyraz'larla yakın olmasını da istemiyorum ama Aleyna aynı şeyi yaparken bunu eleştiremez.Bak fragmanda da görüyoruz birinci olunca hemen röportajda Poyraz'a sallıyor ama elenen yarışmacılar Poyraz hakkında öyle şeyler demediğini söylediler dün. Herkes Aleyna'nın oynadığını söylüyor, bu kadar kişi ve olay ortadayken Aleyna nasıl devam ediyor bu kadar yalana bilmiyorum.
O programları izleyen genel kitle var hatta hatırlarsan eski sezonlarda koca koca adamlar seyirciler arasında taraftarlık yapıyorlardı.Ve evet Poyraz antileri Batuhan ve İsmail FC de Aleyna'ya oy atmış yani kendi başına belki de kazanamayacaktı.
Diğer FC'ler ve Acun Medya sayesinde geçici bir birincilik yaşıyor.
![]()
E orada ne konuşulduğu netlik kazanmadı, direkt suçlayamayız kızı.
Elenen yarışmacılarla alakalı olayda da Baran sonradan Aleyna konuşmamı yanlış anlamış olabilir, ucu açık konuştum diyor zaten: