Görseller çok iyiHARİKASIN ALEYNA KALAYCIOĞLU.
Ekli dosyayı görüntüle 101457
Ekli dosyayı görüntüle 101458Ekli dosyayı görüntüle 101459Ekli dosyayı görüntüle 101460
------
O günleri hatırlatma, bir ara avatar bile yapmıştım.![]()
Bir önceki sayfada mesajını altıntıladım bildirimlerine düşmedi mi?Aleyna'yı severim ama bu birincilik kesinlikle hak edilerek kazanılan bir birincilik değil. Geçen haftadan belliydi resmen. Ekşide, Twitter'da herkes yazıyordu inanmıyordum ama o Ekstra ve Panorama masalarında bile parlatılması, kural ihlali yapılmasına rağmen parlatılmaya devam edilmesi, yalnızım algısı, Acun'un Aleyna'yı korumasıyla (Geçen hafta konseyde Merve yalancısın demesine rağmen sözü kesildi, İlayda söz istemesine rağmen verilmedi vs.) bu hafta birinci olacağı belliydi. Şu kurgular olmasa her şey çok daha keyifli olacak ama nerde...
Daha bakamadım ya çok gerilere düştü. Birazdan PC'ye geçince bakacam.Bir önceki sayfada mesajını altıntıladım bildirimlerine düşmedi mi?
Bekliyorum... loading...Daha bakamadım ya çok gerilere düştü. Birazdan PC'ye geçince bakacam.![]()
Teşekkürler cankuş.Hanzade'ye bay bay demişiz.![]()
ÜzüldümHanzade'ye bay bay demişiz.![]()
Bu hafta zaten elenmesi kesin gibiydi, bu gidiş Gönüllülerin toparlanmasına yarayabilir. Darısı bir dahaki sefere Dora’ya inşallah.Üzüldüm
Ama sana ne dedim @dreamy garanti bir kadın yarışmacı gidecek. Ya Hanzade yada Aleyna dedim
Ah gidişi erken oldu![]()
Ahahahah bahsettiğin mesaj bu muydu.Poyraz, yok sen çimi daha çok seversin dese ne diyecek?Seyretmiyorum içimden laf sokasım geldi.
Batuşu neden sevmiyorsun gııBatuhan favorim dedin ya orada bi uzaklaştık seninle...
Gözlüklü oğlan dediğin Poyraz. Yani bu senenin şampiyonu.
------
Kaç gündür bilgisayar bende olmadığı için foruma giremedim. Telefondan da çok az girdim ve çoğu bildirime bakamadım.@Dosi
Batuhan güzel mi konuşmuş. 😱 Konseyde söylediği ''Bizim atasözlerimiz sizin gibi bebeleri uyutmak için değil, adam uyandırmak için var'' sözü Diriliş Ertuğrul repliğiymiş.Batuhan Survivor'ı ezberlediği gibi oynadığı dizideki replikleri de ezberlemiş.
Rezillik.
Gerçekten Poyraz'ın dediği gibi, ezberini yapıyor, çalışıyor ve öyle geliyor.
Atasözü konusunda bir kez daha görmüş olduk.
Dün akşam Merve de hak verdi Poyraz'a ve Batuhan'a sahte dedi.
Bugün de İlayda Queen patlatıyor mağdurhanı.
Merve'ye çok üzüldüm umarım ciddi bir şeyi yoktur.
Acun bugün Batuhan ve Poyraz arasındaki istatistik olayını açıklayacağını söylemişti. Açıklasın da Batuhan bir kez daha rezil olsun.![]()
Evet tam üstüne bastın.Senin hatrına bakmaya çalışırım.Düzenli değil ama dizi seyretmediğim günler bakarım.Sen yeter ki mesajlarımı kaçırma.Ahahahah bahsettiğin mesaj bu muydu.Poyraz bu, der valla.
Seyret bence çok keyifli olmaya başladı bu sezon.
![]()
Sevilecek tek bir yanı yok çünkü.Batuşu neden sevmiyorsun gıı
Bu iticilikle zor canım üzgünüm..![]()
Ya şu sıralar vizeler de başladı çok az giriyorum, girince de yazıp çıkıyorum genelde. Yoksa özel olarak mesajlarına, etiketlerine bakmamazlık yapmıyorum yanlış anlama.Evet tam üstüne bastın.Senin hatrına bakmaya çalışırım.Düzenli değil ama dizi seyretmediğim günler bakarım.Sen yeter ki mesajlarımı kaçırma.![]()
Abartılacak bir durum zaten yoktu bunu abartan Batu'ydu.
Ama yorumlardan baktığım kadarı ile son zamanları hesap edersek Batuhan hep kazanıyormuş. Galiba bundan dolayı yüksek bekledi. Bu arada Acun geçen Poyraz'a destek vs olmuş ama burda sözümü geri alıyorum. Sen direk Batuhan'a yapmışsın sevinç gösterini dedinAbartılacak bir durum zaten yoktu bunu abartan Batu'ydu.Ben seni gömüyorum, sen garanti sayımsın dedi.
Acun'un yayınlama amacı da o zaten dün de söyledi demek ki Poyraz garanti sayın değil dedi.
Ya evet şaka gibi geçen hafta kavga eden herkes dün minnoş minnoş anlaştılar, sevgi kelebeği oldular.Hani dizilerde finale yakın düşmanlar dost olur mutlu son olur ya, o hesap.
Bu arada Batuhan'ın 16'yı duyunca 16 mı, o nasıl hesap demesi.
Bu mort oluşunu görmek bile yetti.
2 gün önce aslan kesilip şimdi 'heyecanlandım' falan demesi yapmacıklık işte.
Şundan eminim, Acun'un açıkladığı sayılarda Batuhan yüksek çıksaydı Poyraz gibi efendi durmazdı. Daha da kibirlenirdi. Poyraz gayet sakin karşıladı çünkü biliyordu önde olduğunu.![]()
Acun orada saçmaladı gerçekten. Poyraz zaten Batuhan'a karşı NBA sevinci yaptığını söyledi. Ve Acun da destekledi o gün ama dün Acun sanki bilmiyormuş gibi diyor ki 'o sevinci Batuhan'a özel yapmışsın' e Batuhan'a özel yapması NBA sevinci olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O gün Acun'un desteklediği konu zaten Turabi özentisi değil de NBA sevinci olmasıydı.Ama yorumlardan baktığım kadarı ile son zamanları hesap edersek Batuhan hep kazanıyormuş. Galiba bundan dolayı yüksek bekledi. Bu arada Acun geçen Poyraz'a destek vs olmuş ama burda sözümü geri alıyorum. Sen direk Batuhan'a yapmışsın sevinç gösterini dedin@dreamy
Bir video izledim ve Aleyna birinci olunca iç sesler diye. Çağrı için 'Bi sarıldım kız birinci oldu, ne mübarek adamım' yazısı yazmışlargüldüm.
Bu arada Çağrı balıkçılardan balık alıyor. Kamera yok sanıp almıştır kesin(elimden aldılar) diyor bi de
![]()