"Burası Adnan Ziyabey'in yalısı değil" söyleyecek laf bulamayınca Dogan'in kavgadaki çıkışı 😄
"Burası Adnan Ziyabey'in yalısı değil" söyleyecek laf bulamayınca Dogan'in kavgadaki çıkışı 😄
Keşke Batuda; Sende buraları Çukur sandın galiba, ne bu racon kesmeler" falan deseydi.."Burası Adnan Ziyabey'in yalısı değil" söyleyecek laf bulamayınca Dogan'in kavgadaki çıkışı 😄
Yok artık abla o kısmı (17’yi) sence bilerek yanlış söylemiş olabilir mi? Poyraz’ın kazanması takımın kazanması, sonuç olarak Aleyna’nın karnının doyması demek?
Tamam işte bunları fragmanda bahsettiği gibi Batuhan’ın motivasyonunu yükseltmek için söylüyor zaten. (Poyraz konseyde sanki başka şeyleri de anlatmış gibi kıza ajan muamelesi yapıyor...) Birleşme partisinin o kısmını izlersen anlarsın. Batuhan kendi performansının kötü olduğunu düğündüğü için Aleyna bunları söylüyor:
Ekli dosyayı görüntüle 101199
İlayda Queen’e söz verilmedi yine...İşte orada da galiba İlayda köprü...Sümsük kızda da var bilgiler...Bakalım onlarda dökülecek mi ileride...
Olaylı mıydı yine bölüm?İlayda Queen’e söz verilmedi yine...
Yine baya olay oldu ama dünkü bölümü izleyince pek kesmedi.Olaylı mıydı yine bölüm?
Yarın yine tembellik yapmayı planladığım bir günYine baya olay oldu ama dünkü bölümü izleyince pek kesmedi.![]()
Çağrı yine bir şeyler açıkladı.Yarın yine tembellik yapmayı planladığım bir günbakarım o ara
@Özgür dünkünü ballandıra ballandıra anlatmıştı. Bugünde benzer yorum bekliyorum ondanÇağrı yine bir şeyler açıkladı.
Sırlarla dolu bir sezon oluyor hayretler içerisinde izliyorum.![]()
Sen konuda olmyorsun ki karşılıklı yorumlaşsak@Dosi cim yarın basket macı var kaçmaz Merve Aydın fırtınası esecek resmen bide Çağrını absürt ve komik halleri var tabi kaçırma derim 😉
Ben Gönüllüleri destekliyorum ama delicesine bi fanatikliğim yok eğlencesine 😉Sen konuda olmyorsun ki karşılıklı yorumlaşsak
Sen kimi destekliyorsun?
İzlemiyor olmama rağmen ünlüleri destekliyorumBen Gönüllüleri destekliyorum ama delicesine bi fanatikliğim yok eğlencesine 😉
Deminden beri konuda. Şuan yazmakla meşgul@Özgür den Aleyna, Çağrı ve Batuhan’ı eleştiren üç dört paragraf bekliyorum.![]()
E hadi senden de bekliyoruz
Özet için teşekkürlerBu konsey Ünlüler kısmı daha karışıktı. Çağrı’nın söylenen her şeyi açığa çıkarması baydı artık. Sanırım bu yolla SMS birincisi olmayı hedefliyor?Bu sefer de İlayda - Öykü - Batuhan arasındaki konuşmayı açıkladı. Meğer önceden ikisi İlayda’yı yazmamak için anlaşmış fakat sanırım bir haftalıkmış oylamaya o hafta da pek etkisi olmamış. Ben böyle anlaşmaları yanlış bulmuyorum insanlar istediklerini yazabilirler zaten, Çağrı ve Batuhan niye bu olayı büyüttü bu kadar?
Ve en keyif aldığım olay; Acun, Aleyna’nın yanında durarak Poyraz’la Ayşe’ye ayarı verdi.Gerçekten bu kızın sadece o konuşmalarına bakarak bu kadar yargılamak üstüne laf sokmak çok yanlış, Ayşe kendisine yakışanı yapmış. Sadece Aleyna adada, söylediklerini inkar etmeseydi her şey daha iyi olabilirdi. Her şeyi açık açık söyleseydi.
Bu arada Poyraz’ın adada “stratejilerimizi anlatmışsın” deyip Acun sorduğunda “ben öyle bir sır verdiğini iddia etmiyorum” demesi?Aleyna’ya büyük mobbing dönüyor gerçekten... Merve’nin ordan Reşat’ı karıştırmasını da anlayamadım, bizim gördüğümüz kadarıyla Aleyna & Batuhan konuşmasında böyle bir şey geçmiyor.
@Dosi eksik olmayayım ben de.![]()
Bir olaydan bahsetmemişim. Batuhan da Öykü ve İlayda’yı patlattı.Özet için teşekkürler![]()
az çok anladım mevzuyu
Bir anda Aleynacı olsun sende.