HeisenBerg
Favori Üye
Safariden linke tıkladım açılmadı ama FGPR adlı uygulama indirdim.O mu?Yeter.
------
Nasıl açılmıyor?
Formula 1 Fantasy yaz girersin siteye.Safariden linke tıkladım açılmadı ama FGPR adlı uygulama indirdim.O mu?
Başka tarayıcıdan dene.Safariden linke tıkladım açılmadı ama FGPR adlı uygulama indirdim.O mu?
Benim yaşananlarla bir alakam yok, en son İstanbul yarışını izledim. Size iyi eğlenceler.Sezon yarın başlıyor o yüzden bende F1'in resmi Fantasy oyununda bizim için bir lig oluşturdum. Akşam 18'e kadar takımlarınızı oluşturup bu haftanın yarışında heyecanınızı katlayabilirsiniz. Bize özel olan lige " 6fa5fe54be " bu kodla girebilirsiniz. Ben takımımı oluşturdum hepinizi bekliyorum. Lige isterseniz F1'in resmi uygulamasını indirerek ya da https://fantasy.formula1.com/ adresinden girebilirsiniz.
@12.Adam @Sherlock @HeisenBerg @BARON男爵 @Veteran @bazinga @Tolstoyevski @DarkLegenD @xemrexxx @Gerekli24
Google dan da denedim siteye giriş yapamıyorum.Formula 1 Fantasy yaz girersin siteye.
Hangi hatayı alıyorsun bir de bu uygulamaya girdin mi?
Alan yok.
Yok, Safari kullanıyorsun ya Google Chrome dene, Opera falan dene o tarayıcılarla girebilirsin belki.Alan yok.
Bilmiyorum ki ben uygulamadan oynamadım. Gir sen bir bak anlarsın bence doğru mu değil mi.Görseldeki uygulama doğru mu?
@mesmeso61 ya bağlı.Bilmiyorum ki ben uygulamadan oynamadım. Gir sen bir bak anlarsın bence doğru mu değil mi.
Uygulama yanlış. Formula 1 uygulamasını indireceksin.@mesmeso61 ya bağlı.
Katıldım, zaten mevcutta hesabım vardı onunla giriş yaptım lige direkt.Sezon yarın başlıyor o yüzden bende F1'in resmi Fantasy oyununda bizim için bir lig oluşturdum. Akşam 18'e kadar takımlarınızı oluşturup bu haftanın yarışında heyecanınızı katlayabilirsiniz. Bize özel olan lige " 6fa5fe54be " bu kodla girebilirsiniz. Ben takımımı oluşturdum hepinizi bekliyorum. Lige isterseniz F1'in resmi uygulamasını indirerek ya da https://fantasy.formula1.com/ adresinden girebilirsiniz.
@12.Adam @Sherlock @HeisenBerg @BARON男爵 @Veteran @bazinga @Tolstoyevski @DarkLegenD @xemrexxx @Gerekli24
Bu uygulama değil yoldaşım, Formula 1'in resmi uygulamasını indirip içerisinden Fantasy sekmesine geçiş yapman gerekiyor:
Eyvallah,Elmacı güzeliKatıldım, zaten mevcutta hesabım vardı onunla giriş yaptım lige direkt.
Bu uygulama değil yoldaşım, Formula 1'in resmi uygulamasını indirip içerisinden Fantasy sekmesine geçiş yapman gerekiyor:
Formula 1®
Experience Formula 1 like never before with our official app! Your one-stop hub keeps you updated with the latest F1 news, thrilling highlights, race results, action-packed videos, real-time results and detailed schedules. Stay ahead of the curve with: • The latest F1 news and expert...apps.apple.com
Hadi çabuk yap son 8 dakika.Eyvallah,Elmacı güzeli
Rica ederim yoldaşım, seri hallet de ilk haftayı kaçırma. Bir de @bazinga çözebilseydi güzel olacaktı, güncel takip edenler olarak tam kadro olursak daha keyifli olur. Zaten 7/24 bakmayı gerektiren veya EPL Fantasy kadar emek isteyen bir şey değil.Eyvallah,Elmacı güzeli
Yapamadım çünkü uygulamayı yüklerken zaman bitti. Bir de hesap açmak şartmış ben hesap olmadan yapmak istiyordum.Rica ederim yoldaşım, seri hallet de ilk haftayı kaçırma. Bir de @bazinga çözebilseydi güzel olacaktı, güncel takip edenler olarak tam kadro olursak daha keyifli olur. Zaten 7/24 bakmayı gerektiren veya EPL Fantasy kadar emek isteyen bir şey değil.