İnanılmaz bir müzik ya, hastasıyız her şeyiyle kalite kokan bu nezih sporun... Bu sezon bana yakın gelen çok pilot var ya garip bir şekilde, Jr. Schumacher'in de başarılı olmasını çok istiyorum mesela.İlk nota vurduğu gibi tüyler diken diken oldu. Bu sezon "Vamos Alonso" diyoruz. Ayrıca Tsunoda oğlana da acayip kanım kaynıyor. Bir gözüm de onun üstünde olacak.
Aynen öyle her şey hafta sonu belli olacak ama McLaren önümüzdedir bence her türlü, sanmıyorum bu kadar kısa sürede onları yakalayabildiğimizi. Diğerleri ise hiç belli olmaz.Aynen pek fazla değişim yok ama yine de Ferrari'nin araçlarında geliştirmeler var tabii ama önemli olan diğer takımların Ferrari'ye oranla ne kadar ilerlediği. Hafta sonu netlik kazanır durum.![]()
10/10 yapmadan bırakmaz o yamyam, he belki Mercedes onu bırakır öyle bir şey yaşanabilir.Schumacher, Alonso, Raikkonen... Son sıralar daha keyifli olacak bu sezon. Muhtemelen Ferrari'miz de son sıralara eşlik edecektir zaten bol bol.
Hamilton denen arkadaş başarıya doysa da biraz rekabet olsa keşke.![]()
Herkes mi loser takımımızı tutuyor ya, hiç mi yok Mercedes'i destekleyen ve huzurlu huzurlu takılan kimse.Şu jenerikte nerede olacağımızı merak ediyordum, iyi bari ortalara doğru yer bulabilmişiz![]()