Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

İlk nota vurduğu gibi tüyler diken diken oldu. Bu sezon "Vamos Alonso" diyoruz. Ayrıca Tsunoda oğlana da acayip kanım kaynıyor. Bir gözüm de onun üstünde olacak.
İnanılmaz bir müzik ya, hastasıyız her şeyiyle kalite kokan bu nezih sporun... Bu sezon bana yakın gelen çok pilot var ya garip bir şekilde, Jr. Schumacher'in de başarılı olmasını çok istiyorum mesela.
Aynen pek fazla değişim yok ama yine de Ferrari'nin araçlarında geliştirmeler var tabii ama önemli olan diğer takımların Ferrari'ye oranla ne kadar ilerlediği. Hafta sonu netlik kazanır durum. :A
Aynen öyle her şey hafta sonu belli olacak ama McLaren önümüzdedir bence her türlü, sanmıyorum bu kadar kısa sürede onları yakalayabildiğimizi. Diğerleri ise hiç belli olmaz. :A
Schumacher, Alonso, Raikkonen... Son sıralar daha keyifli olacak bu sezon. Muhtemelen Ferrari'miz de son sıralara eşlik edecektir zaten bol bol. :A

Hamilton denen arkadaş başarıya doysa da biraz rekabet olsa keşke. :A
10/10 yapmadan bırakmaz o yamyam, he belki Mercedes onu bırakır öyle bir şey yaşanabilir. :A
Şu jenerikte nerede olacağımızı merak ediyordum, iyi bari ortalara doğru yer bulabilmişiz :(
Herkes mi loser takımımızı tutuyor ya, hiç mi yok Mercedes'i destekleyen ve huzurlu huzurlu takılan kimse. :A

İnanılmaz bir müzik ya, hastasıyız her şeyiyle kalite kokan bu nezih sporun... Bu sezon bana yakın gelen çok pilot var ya garip bir şekilde, Jr. Schumacher'in de başarılı olmasını çok istiyorum mesela.

Aynen öyle her şey hafta sonu belli olacak ama McLaren önümüzdedir bence her türlü, sanmıyorum bu kadar kısa sürede onları yakalayabildiğimizi. Diğerleri ise hiç belli olmaz. :A

10/10 yapmadan bırakmaz o yamyam, he belki Mercedes onu bırakır öyle bir şey yaşanabilir. :A

Herkes mi loser takımımızı tutuyor ya, hiç mi yok Mercedes'i destekleyen ve huzurlu huzurlu takılan kimse. :A
Kardeşim zaten 10 tane takım var niye hepsini takip etmek varken bir tanesine takılıp kalıyorsunuz ki? :D Ben hepsi ile dalga da geçebiliyorum başarıları ile de sevinebiliyorum. Barbar sporu futboldaki gibi takılmak bana saçma geliyor. :D O yüzden hep birlikte Alpine tutuyoruz. :D

Kardeşim zaten 10 tane takım var niye hepsini takip etmek varken bir tanesine takılıp kalıyorsunuz ki? :D Ben hepsi ile dalga da geçebiliyorum başarıları ile de sevinebiliyorum. Barbar sporu futboldaki gibi takılmak bana saçma geliyor. :D O yüzden hep birlikte Alpine tutuyoruz. :D
Taraf tutmadan tadı çıkmaz hiçbir şeyin. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and mesmeso
Beyler size bir sır vereyim '' Ferrari is BACK ''

Şaka bir yana Ferrari en son böyle kötü bir sezon 1980'de yaşamıştı peki o sezonlardan sonra ne olmuş bakalım;
1981;2 yarışı kazanmış
1982;WCC Şampiyonluğu
1983;WCC Şampiyonluğu
1984-95; Herzaman ilk 4'te olmuş
1996-98; 2ci
1999-04;6 kez üst üste WCC Şampiyonluğu
2005-3
2006-2
2007-08;WCC Şampiyonluğu
2009-19;Herzaman ilk 4'te olmuş

Yani bunlar Ferrari yine kötü bir sezon geçirmeyecek anlamına gelmiyor ama Ferrari 1960-2020 kadar hiçbirzaman 2 yıl üst üste ilk 5'in dışında kalmamış.

Beyler size bir sır vereyim '' Ferrari is BACK ''

Şaka bir yana Ferrari en son böyle kötü bir sezon 1980'de yaşamıştı peki o sezonlardan sonra ne olmuş bakalım;
1981;2 yarışı kazanmış
1982;WCC Şampiyonluğu
1983;WCC Şampiyonluğu
1984-95; Herzaman ilk 4'te olmuş
1996-98; 2ci
1999-04;6 kez üst üste WCC Şampiyonluğu
2005-3
2006-2
2007-08;WCC Şampiyonluğu
2009-19;Herzaman ilk 4'te olmuş

Yani bunlar Ferrari yine kötü bir sezon geçirmeyecek anlamına gelmiyor ama Ferrari 1960-2020 kadar hiçbirzaman 2 yıl üst üste ilk 5'in dışında kalmamış.
Binotto bir rekor kırmadım demez o zaman.

Senin olduğun yerde melanet eksik olur mu hiç?Huzursuzluk bizim geçim kaynağımız. :A

IMG_1471.jpg

IMG_1472.jpg

İlk antrenman sıralama turu sonuçları.

Sezon yarın başlıyor o yüzden bende F1'in resmi Fantasy oyununda bizim için bir lig oluşturdum. Akşam 18'e kadar takımlarınızı oluşturup bu haftanın yarışında heyecanınızı katlayabilirsiniz. Bize özel olan lige " 6fa5fe54be " bu kodla girebilirsiniz. Ben takımımı oluşturdum hepinizi bekliyorum. Lige isterseniz F1'in resmi uygulamasını indirerek ya da https://fantasy.formula1.com/ adresinden girebilirsiniz.

@12.Adam @Sherlock @HeisenBerg @BARON男爵 @Veteran @bazinga @Tolstoyevski @DarkLegenD @xemrexxx @Gerekli24

Sezon yarın başlıyor o yüzden bende F1'in resmi Fantasy oyununda bizim için bir lig oluşturdum. Akşam 18'e kadar takımlarınızı oluşturup bu haftanın yarışında heyecanınızı katlayabilirsiniz. Bize özel olan lige " 6fa5fe54be " bu kodla girebilirsiniz. Ben takımımı oluşturdum hepinizi bekliyorum. Lige isterseniz F1'in resmi uygulamasını indirerek ya da https://fantasy.formula1.com/ adresinden girebilirsiniz.

@12.Adam @Sherlock @HeisenBerg @BARON男爵 @Veteran @bazinga @Tolstoyevski @DarkLegenD @xemrexxx @Gerekli24
Site açılmıyor. (b)

Geldim. İki tane takım kurabiliyoruz ama bir tane kurdum yeter mi?