8 Şubat 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gönül Dağı - 165. Bölüm | TRT 1

• Can Borcu - 8. Bölüm | ATV

• Güldür Güldür Show - 392. Bölüm | Show TV

• O Ses Türkiye 2025 - Yeni Sezon | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Benim dediğim şey basitti aslında, sen çektin başka yerlere :A Sosyal medya ile ölçülmez böyle şeyler. En basitinden sosyal medyaya göre ülkede seçimler yapılsa hükümet yüz bin defa kaybetmişti ama görüyoruz işte :A

Melike de etkenler arasındadır bu arada onu ben tamamen reddetmiyorum ama sadece Melike geldi bu kadar izlendi demek de saçma. Gökhan'ın da dönüşü de bir etkendir mesela o reytingini attığın sezonda Gökhan da yoktu. Melike'yi programa ben de yakıştırdım bu arada. Güzel bir ekip oldu böyle. Aralarında en kötü Hadise kaldı ama o da kadrolu eleman zaten değişmiyor kolay kolay :A
Ben tek etken olduğunu iddaa etmedim ki. :A

Gayet de sosyal medya ile ölçülür, sosyal medya dediğimiz sanal dünyanın kapsamı çok geniş. Bazen küçük kesim ve topluluklar sosyal medyada organize olarak çok ses çıkarabilir, işte o çıkan ses genel kitleyi göstermeyebilir. Bunlar ayrı konular. :A Seçim anketini Twitter'da yaparsan biri açık ara kazanır, Facebook'ta yaparsan başka biri açık ara kazanır. Instagram ise daha ortada, geneli gösterir mesela. Bunlar çok değişken ve analiz edilmesi zor şeyler, haklı olduğunu düşünmüyorum kısacası. Sosyal medyanın bal gibi de reytinglere büyük etkisi var. :A

forumda ^can borcu^ izleyen forumdasa denk gelmek memnnuniyet verici . dizinin basliginda pek yorum olmadigindan mesajin dikkatimi cekti. :bhr::ok:

dun ,hangi dizileri izleyeceksiniz basliginda ,can borcu yazan bi tek ben vardim sanirim 😛 hatta mesajimda da ozellikle belirttigim durum reytinge yansimis olmasi ayrica memnuniyet verici ; fragmanlar cok iyi gorunuyordu. saglam bir bolum bizleri bekliyor demistim. artis haberi guzel oldu .

:oley::ok:

@TenTen 'cim guncele daha yetisemedin mi ?

@Bully sagolsun , ugurlu fragman eklemeleriyle artisi sagladi. :bhr:

tebrikler can borcu'ma .
Böyle düşünmen ne güzel, çok mutlu oldum :bhr:

Artık daha keyifli bir şekilde paylaşacam fragmanları :Z

• Harika
Reactions: Dante
Ben tek etken olduğunu iddaa etmedim ki. :A

Gayet de sosyal medya ile ölçülür, sosyal medya dediğimiz sanal dünyanın kapsamı çok geniş. Bazen küçük kesim ve topluluklar sosyal medyada organize olarak çok ses çıkarabilir, işte o çıkan ses genel kitleyi göstermeyebilir. Bunlar ayrı konular. :A Seçim anketini Twitter'da yaparsan biri açık ara kazanır, Facebook'ta yaparsan başka biri açık ara kazanır. Instagram ise daha ortada, geneli gösterir mesela. Bunlar çok değişken ve analiz edilmesi zor şeyler, haklı olduğunu düşünmüyorum kısacası. Sosyal medyanın bal gibi de reytinglere büyük etkisi var. :A
Bence hangi sosyal medya platformunda yaparsan yap seçimi sonuç değişmez :A

La La Land'in balonluğu konusundan sonra burada da ayrı düştük seninle. Ee Melike sultanımı Canın Beni Çekti ile üst üste 2. kez forumda şampiyon yapıyor muyuz onu söyle sen :A

• Olmamış
Reactions: phoebebuffay
O Ses Türkiye tam düşündüğüm gibi başlamış yeni sezonuna, tebrikler. Haftaya artacak mı bakalım? :D

Can Borcu'na helal olsun, çok iyi artmış.

Gönül Dağı yine çok iyi, tebrikler. Ama artık bitmeli bu dizi.

Bence hangi sosyal medya platformunda yaparsan yap seçimi sonuç değişmez :A

La La Land'in balonluğu konusundan sonra burada da ayrı düştük seninle. Ee Melike sultanımı Canın Beni Çekti ile üst üste 2. kez forumda şampiyon yapıyor muyuz onu söyle sen :A
LA LA LAND'A BALON DİYEMEZSİN.

Elimden geleni yapacağım. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE