8 Şubat 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güldür Güldür Show - 392. Bölüm | Show TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Ben tek etken olduğunu iddaa etmedim ki. :A

Gayet de sosyal medya ile ölçülür, sosyal medya dediğimiz sanal dünyanın kapsamı çok geniş. Bazen küçük kesim ve topluluklar sosyal medyada organize olarak çok ses çıkarabilir, işte o çıkan ses genel kitleyi göstermeyebilir. Bunlar ayrı konular. :A Seçim anketini Twitter'da yaparsan biri açık ara kazanır, Facebook'ta yaparsan başka biri açık ara kazanır. Instagram ise daha ortada, geneli gösterir mesela. Bunlar çok değişken ve analiz edilmesi zor şeyler, haklı olduğunu düşünmüyorum kısacası. Sosyal medyanın bal gibi de reytinglere büyük etkisi var. :A
Bence hangi sosyal medya platformunda yaparsan yap seçimi sonuç değişmez :A

La La Land'in balonluğu konusundan sonra burada da ayrı düştük seninle. Ee Melike sultanımı Canın Beni Çekti ile üst üste 2. kez forumda şampiyon yapıyor muyuz onu söyle sen :A

• Olmamış
Reactions: phoebebuffay
O Ses Türkiye tam düşündüğüm gibi başlamış yeni sezonuna, tebrikler. Haftaya artacak mı bakalım? :D

Can Borcu'na helal olsun, çok iyi artmış.

Gönül Dağı yine çok iyi, tebrikler. Ama artık bitmeli bu dizi.

Bence hangi sosyal medya platformunda yaparsan yap seçimi sonuç değişmez :A

La La Land'in balonluğu konusundan sonra burada da ayrı düştük seninle. Ee Melike sultanımı Canın Beni Çekti ile üst üste 2. kez forumda şampiyon yapıyor muyuz onu söyle sen :A
LA LA LAND'A BALON DİYEMEZSİN.

Elimden geleni yapacağım. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE