kız bunun sen versiyonunu yapsalar program bitmezdiÇok şükür kıskanç bir insan olmadım hiçbir zaman.![]()
kız bunun sen versiyonunu yapsalar program bitmezdiÇok şükür kıskanç bir insan olmadım hiçbir zaman.![]()
Senin hayal dünyana göre gidersek evet bitmezdi.kız bunun sen versiyonunu yapsalar program bitmezdi
Bence hangi sosyal medya platformunda yaparsan yap seçimi sonuç değişmezBen tek etken olduğunu iddaa etmedim ki.
Gayet de sosyal medya ile ölçülür, sosyal medya dediğimiz sanal dünyanın kapsamı çok geniş. Bazen küçük kesim ve topluluklar sosyal medyada organize olarak çok ses çıkarabilir, işte o çıkan ses genel kitleyi göstermeyebilir. Bunlar ayrı konular.Seçim anketini Twitter'da yaparsan biri açık ara kazanır, Facebook'ta yaparsan başka biri açık ara kazanır. Instagram ise daha ortada, geneli gösterir mesela. Bunlar çok değişken ve analiz edilmesi zor şeyler, haklı olduğunu düşünmüyorum kısacası. Sosyal medyanın bal gibi de reytinglere büyük etkisi var.
![]()
LA LA LAND'A BALON DİYEMEZSİN.Bence hangi sosyal medya platformunda yaparsan yap seçimi sonuç değişmez
La La Land'in balonluğu konusundan sonra burada da ayrı düştük seninle. Ee Melike sultanımı Canın Beni Çekti ile üst üste 2. kez forumda şampiyon yapıyor muyuz onu söyle sen![]()
Phıoebe hanım balon bir film için bana olmamış attı. Paramparçayım...LA LA LAND'A BALON DİYEMEZSİN.
Elimden geleni yapacağım.![]()