Galatasaray 3-4 Rizespor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 31.Hafta Maçı

Bugün gs nin maçı olduğunu ve yenildiğini forumdan öğrendim desem :F :F :F

Milli maçlar arasına girdik sanıyordum , tek bildiğim tahmin oyununda gs den yattığım :A:A
Gs yenilsin birak biz hep 0 puan alalim :A galiba @Maskeli Fedai ve @12.Adam tek puan aldi yanilmiyorsam :A
sunu izle ozaman:
Bir Gs'li olarak Şu pozisyon da faul yok diyebiliyormusunuz? :A bak bir BJK sayfasından aldım Fb değil :A @Tolstoyevski @MEnes GS li olarak tarafsız yorumunuzu alayım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
ortagin Sherlock gelmedi bugün :A GS kazansaydi coktan damlardi foruma :A neyse FB yenilince gelir yada BJK. hangisi yenilse sevinirler. Berabere kalirlarsa da sevinirler yani her türlü Gsliler memnun kalacak :A @Tolstoyevski
Pazar günü en çok beraberlik, sonra da FB galibiyeti sevindirir bizi :A Ha olur da BJK yenerse de dünyanın sonu değil, iki ezeli düşman ebedi dost takım olarak şampiyonluğa havlu atmış oluruz el ele, en azından ezeli rakibimiz de şampiyon olmamış olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Zeynepciğimin konu ile ilgisi yok yahuuu Berk... İlahi sen.
Boşver taaaa fiii tarihindeki bir olay.
Bugün cuma hatta cuma bitti.
Ben konumu kaçırdım 🙄

@Dosi
kendi konunu acabilirsin, daha haftanin bitmesine var ama yinede sen bilirsin. Diger mevzu ile alakali senle bir ara konusalim.
------

Senden bilmedim sinir bozucu emojini görünce sadece tahmin yürüttüm. :(
yok yok, bununla iki adim cikmis oldu kabahatim yokken :S
direk benden bilmen sasirtti :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
kendi konunu acabilirsin, daha haftanin bitmesine var ama yinede sen bilirsin. Diger mevzu ile alakali senle bir ara konusalim.
------

yok yok, bununla iki adim cikmis oldu kabahatim yokken :S
direk benden bilmen sasirtti :A
Keşke Virgülü dördüncü kelimeye de kullansaymışsın. İki adım gibi cümleyi birleşik okumama sebep oluyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu ne lan? 13 yaşındaki çocuğa mı emanet ettiniz sosyal medya hesabınızı. Şu random saçmalığını 11 yaşındaki "zaaaa xd" tayfası kullanıyor. Alooo, kulüp yönetiyorsunuz kulüp. Kelimeler yetmiyor, cümle kuramıyorum. Nasıl bir dışkı çukuruna düştük biz ya.